< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Iraklı öğrencinin katlettiği müdürün cenazesinde müftü: Göçmenleri suçlamayın, ülkeyi karıştırmayın (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Koyu solcularla koyu islami sağcıların en büyük ortak noktası mülteciseverlik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
islamcıların sevme sebebi; efendileri saydıkları arap olmaları ve sonra müslüman olan diğerleri. yoksa seni beni taşlarlar.
-
batılı liboş solu görünce aydınlanma mı geçirdin?
-
Ekşi de Ermeni kökenli birinin alıntısı vardır : Müdür sorunlu da olabilirmiş ... Elbette müdür ne yapmış olursa olsun hukuk vardır . İnsanlar adaleti bu şekilde sağlamamalı. Katil zaten sabıkası kabarıkmış! ...
Bu tür ağır suçları sabit mahlukatlar ülkeye alınmamalı direk hapishaneye ve sonra kendi ülkesine .
-
terbiyesizlik nedir, nasıl yapılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Müftü kendi aklınca toplumu birleştirici bir mesaj vermeye çalışmış, ancak her laf her yerde söylenmez. Namazı kıldır cenazeyi bekletme. Goy goy yapacaksan onun yeri o cenaze namazı değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam tersi, göçmenleri suçlayın ki ülke karışmadan önlem alınsın. Her şeyi sineye çeke çeke her bir değerimiz gözümüzün önünde çiğnendi, şimdi de canımıza kast ediliyor.
-
müftü asimile olmuş...
-
Allah korusun benim eşimin dostumun böyle bir durumunda müftü böyle konuşacak, hayatının geri kalanında konuşamaz.
-
Ne solu cheto adami tembihlemisler iste
kimse ulkede multeci istemiyor net
Dedi siyasal islamcı
Lan kimi neyi suçlayacaklar o zaman. Velet Iraklı mı? Iraklı.Tipik Ortadoğulu mu, evet tipik Ortadoğulu. İtlik serserilik peşindeymiş, özel okul olmasına rağmen kovulmuş. İstanbul'da yaşamak da toplum da özel okul da bu tohumu bozuğu adam edememiş. Eline silah alıp öğretmen-müdürü öldürmüş. İmam, git siyasetini başka yerde yap. Boş yapma işini yap.
Bizdeki versiyonu dinci, Arapsevici, ümmetçi kafa. Burada yeşil soldan daha baskınlar.
Terbiyesizlikten de öte bir şey bu.
İşte o adamın yerinde olsam yürü git kardeşim sen cenazeyi kaldırma derim.Yok ya ölünce yaksınlar cesedimi islamın hiçbirşeyini kabul etmek istemiyorum.Böyle bir hakkım varmı bunun için nereye başvurabilirim? Ben japonlar gibi cesedim yakılsın küle dönüşsün balıklara versinler.Denize döksünler külümü böyle bir hakkım varmı bilen varmıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu söylemleri Batı'da solcular Türkiye'de ise ilginç bir şekilde sağcı ve dinciler yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 10 Mayıs 2024; 15:18:59 > -
Okullaşma olmadan mı eğitim kalitesi artar? Daha düne kadar 5 yıldı zorunlu eğitim öğretim süremiz. İyi ki sana bana sormuyorlar bu işleri. Devlet popjesini yavaş yavaş hayata geçirir ve dileyen insanımız da yüksek öğrenimini layığıyla yapar.
-
1OOO Yıl kadar biz Türk'lerin kurduğu Selçuklu ve Osmanlı imparatorluklarında bilhassa son imparatorluğumuz olan Osmanlı'nın 1877-78, 93 harbine kadar nüfusunun yarıdan fazlası gayri müslim, müslüman olanların belki de yarısından fazlası yanlışım yoksa Türk değildi diye biliyorum. Herşeye rağmen Selçuklu ve Osmanlı sayesinde Dünya üzerinde bilinen dönem dönem en büyük sonrasında herşeye rağmen altı büyük imparatorlukan biri olabilmenin her daima şerefini taşıdık. Yine yanlış bilmiyorsam İslam çemberinin dışında kalan Türk'ler (Gagavuzlar hariç) kendilerini hangi millete ait hissediyorlar? bilemiyorum. (Sibirya ve Orta Asya'da yaşayanlar)
Geçmiş 1000 senelik atalarımızı tekrar yad ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X