Şimdi Ara

İran Irak'a sınır ötesi operasyon başlattı !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MMX 166

helal dımı.
    bosverın,hepsı sevımlı gorunmek ıcın yapılan bır oyun.bu ıran degılmıydı pkk nın kamplarına ızın veren,daha sonnrada osman pamukoglu operasyon yapıncada "bızım basımızı turklerle belaya sokmayın defolun gıdın"dıyen bu ulke degılmıydı

DOĞRU dünya böyle birşey işte iran şimdi çıkarlarına aykırı gördü pkk yı,yok etmeye başladı bizimkiler tehtid etti çünkü,iranın büyük bir bölümü türkmenlerden oluşuyor ve Türkiye bir ayaklandırdımı onları iranın hali duman olur.iranda bize şirin görünmek için abd yede kafa tutmak için girdi kırıyor ortalığı bana geliyorki Türkiyede girdi ama basına yansıtılmıyor çünkü önceden butür olaylar çok yaşandı basının gözünü başka yere çevirip arkadan darbeyi çok vurdu bizim ordu iran girdiyse sanırım bizimkilerde girmiştir tecrübelerime dayanarak çünkü 1992 di sanırım türkiye ıraka tekrar bir girmişti fakat o tamamen formalite icabıydı basının gözünü oraya çevirdiler asıl temizliği içerde yaptılar o zamanlar 420 küsür kelle almıştı bizimkiler cehennem vadisinde ama basına yansımadı basın hep ıraka bakıyordu sanıyorumki bizimkilerde girmiştir Allah yollarını açık etsin Bu Vatan Size Minnettardır...

• adamar bizim 5 yıldır yapamadığımızı 2 haftada yaptılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: srycm

bence bu operasyonlar cok yakından incelenmeli.iran tabi ki kendi menfaatları için giriyor.bizim menfaatlarimiz için değil.fakat orda olan bitenler nelerdir bilemeyiz.eğer iranın başka amaçları varsa buda bizim için kötü olur.coğrafyamızda bir ülkenin cok aşırı güçlenmesi bizi de cok etkiler.

İran'la dost olursak yani sıkı müttefikler olursak onların güçlenmeleri bizi hiç bir şekilde etkilemez aksine bizim için faydalı olur çünki abd ve ab Türkiye ve İran gibi iki sıkı müttefike karşı diş geçiremez İranla birlikte kendi istediklerimizi yaparız bizde, onlarla birlikte birçok pisliği temizleriz örnek:pkk,(pkk bittikten sonra, dünyanın belası israil)
  • Abd tabiki endişeile izlice kıçı kırık iki peşmergeyle başedemedi ırakta saplandı batağa karizması yerlere indi prestijini kurtarmaya çalışıyor irana kafa tutabilirmi be iki meşmergeyle başedemiyor iran duman eder ayrıca abd irana girmeye cesaret edemez çünkü Türkiye şuan İranla beraber iranı karşısına alırsa türkiyeyide almış olur ki böyle birşey yapamaz burdaki üssü bir kapatırsa bizimkiler hepten ...ki tutar abd
  • Amerika konusunda İran,Türkiye işbirliği yapılabilir.Devletimiz Amerika 'nın pkk yı desteklediğini kanıtlar ve açıklarsa büyük bir görevi yerine getirmiş olur.Korkuyla devlet yönetilmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Framcis_Ryan

Abd tabiki endişeile izlice kıçı kırık iki peşmergeyle başedemedi ırakta saplandı batağa karizması yerlere indi prestijini kurtarmaya çalışıyor irana kafa tutabilirmi be iki meşmergeyle başedemiyor iran duman eder ayrıca abd irana girmeye cesaret edemez çünkü Türkiye şuan İranla beraber iranı karşısına alırsa türkiyeyide almış olur ki böyle birşey yapamaz burdaki üssü bir kapatırsa bizimkiler hepten ...ki tutar abd

iranla nasıl bir beraberlik var..
  • İran pkk yı vuruyor yani bizimkilerle beraberler şuan biryandan Türkiye biryandan İran giriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Amerika konusunda İran,Türkiye işbirliği yapılabilir.Devletimiz Amerika 'nın pkk yı desteklediğini kanıtlar ve açıklarsa büyük bir görevi yerine getirmiş olur.Korkuyla devlet yönetilmez.

Buda iyi cesur vatanını milletini seven bir siyasetçi tarafından yapılabilir ama önümüzdeki 7 yıl iççinde bu olmaz cumhurbaşkanlığıda gitti bu hükümetle olacağını sanmıyorum...daha ne kanıtı olucak elin peşmergesinin elinde m16 var...
  • türkiye niye hala bekliyor..
    elimize bole bi fırsat geçmişken..2 yandan sarsak daha iyi olmaz mı...
    iran,türkiye el ele... hadi abd sana güle güle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Amerika konusunda İran,Türkiye işbirliği yapılabilir.Devletimiz Amerika 'nın pkk yı desteklediğini kanıtlar ve açıklarsa büyük bir görevi yerine getirmiş olur.Korkuyla devlet yönetilmez.

Ülkeler dış politikalarını 30-40 yıllık şekilde planlamalı...İran rejiminin ömrünün bu kadar olduğunun garantisi yok.Taraf olmamak en güzeli.
  • Zamanında PKK'yı besleyip de memleketimize salan İran'dı. Ben söylemiyorum, orada görev yapmış askerler söylüyor... Ne kadar İran'cı olmuş bu dh görmeyeli yahu? Amerika karşıtlığınızı başka bir (müttefikimiz falan da olmayan) bir ülke sempatizanlığı yaparak göstermeyin. Kendi ülkenizde neler yapılıyor ona bakın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

Zamanında PKK'yı besleyip de memleketimize salan İran'dı. Ben söylemiyorum, orada görev yapmış askerler söylüyor... Ne kadar İran'cı olmuş bu dh görmeyeli yahu? Amerika karşıtlığınızı başka bir (müttefikimiz falan da olmayan) bir ülke sempatizanlığı yaparak göstermeyin. Kendi ülkenizde neler yapılıyor ona bakın...

Valla ben bunun farkındayım öyle konuşuyorum o ibneler geçmişte az beslemediler pkk yı şimdi bize şirin görünmek için vuruyorlar çıkarları için vuruyorlar...

Sanıyorumki Türkiyede girmiştir ama basına yansıtılmıyor...
  • abiler seviniyoruz da kim cikaracak irani sonra oradan?
    insallah bir gun iranla karsi karsiya gelmeyiz...
  • Adamların operasyonu bize şirin görünmek için yaptığından ne kadar eminsiniz?

Ayrıca eskiden pkk'yı besledi şimdi öldürmeye başladı diyorsunuz.
    Şu yazıyı yazarken bile avrupada kaç ülkede ve kaç farklı kuruluş tarafından doğrudan veya dolaylı destek veriliyor bu örgütlere?
  • quote:

Zamanında PKK'yı besleyip de memleketimize salan İran'dı. Ben söylemiyorum, orada görev yapmış askerler söylüyor... Ne kadar İran'cı olmuş bu dh görmeyeli yahu? Amerika karşıtlığınızı başka bir (müttefikimiz falan da olmayan) bir ülke sempatizanlığı yaparak göstermeyin. Kendi ülkenizde neler yapılıyor ona bakın...

İran böyle birşey yapmış olsa bile o eskilerde kaldı, o zaman çanakkalede bize saldıran tüm ülkelerle ilişkimizi keselim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bojinka

Adamların operasyonu bize şirin görünmek için yaptığından ne kadar eminsiniz?

Ayrıca eskiden pkk'yı besledi şimdi öldürmeye başladı diyorsunuz.
    Şu yazıyı yazarken bile avrupada kaç ülkede ve kaç farklı kuruluş tarafından doğrudan veya dolaylı destek veriliyor bu örgütlere?

pfff saymakla bitmez herhalde ya bizim müttefikimiz dediğimiz adamlar besliyor pkk yı geç avrupayı müttefikimiz dediğimiz adam bile besliyor ya şimdi nasıl bir olaydır anlamadım iranın bir çıkarı varki bu işten girdi türkiyeye şirin görünmek değildir belki ama bu adamlar besliyordu şimdi girdi kesiyor ne iştir anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takunyam

quote:

İran böyle birşey yapmış olsa bile o eskilerde kaldı, o zaman çanakkalede bize saldıran tüm ülkelerle ilişkimizi keselim

Size 1 kez kazık aran her zama kazık atma potansiyeline sahiptir.Bu dediğini 30000 şehidin ailesinede söylesene...

Çanakkalede bize 2 ülke saldırdı...Diğerleri evlerinden zorla getirilen o zamanın kölesi olarak nitelendirilen insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 23 Ağustos 2007; 23:13:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Orjinalden alıntı: Takunyam

quote:

Size 1 kez kazık aran her zama kazık atma potansiyeline sahiptir.Bu dediğini 30000 şehidin ailesinede söylesene...

Çanakkalede bize 2 ülke saldırdı...Diğerleri evlerinden zorla getirilen o zamanın kölesi olarak nitelendirilen insanlar.

SOAD neyse söylediklerine katılıyorum öyle hemen sevmemek lazım iranı bakalım buişin altından ne çıkacak

• Turkmenleri ayaklandiricakmisiz....
    hakkaten guldum gece gece.
    yok irani tehdit etmisiz...irani tum dunya aciktan tehdit etti de nukleerde tek geri adim atmadi adamlar.
    kendimizi dev aynasinda gormeyelim , gercekci olalim pls.
    bizimkilerin tek derdi turban zart zurt ic siyaset. kendi iktidarlarinin derdine dustuler kafalarini cikarip disari baktiklari mi var ki?
    turkmenler yeni mi gitmis oraya? yillardir iran pkk yi bize karsi kullanirken yokmuymus turkmenler?
    iran oraya operasyon yapiyorsa oraya yerlesmek nufuzunu artirmak icin yapiyordur ve abd yi gozune kestirmistir.
    "semdinli de siniri asmak" kitabini okumadan iran hakkinda yorum yapmayin beyler...
    acin haritayi bakin kerkuk bize kac km , iran sinirina kac km?

quote:

Orjinalden alıntı: Framcis_Ryan

quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

helal dımı.
    bosverın,hepsı sevımlı gorunmek ıcın yapılan bır oyun.bu ıran degılmıydı pkk nın kamplarına ızın veren,daha sonnrada osman pamukoglu operasyon yapıncada "bızım basımızı turklerle belaya sokmayın defolun gıdın"dıyen bu ulke degılmıydı

DOĞRU dünya böyle birşey işte iran şimdi çıkarlarına aykırı gördü pkk yı,yok etmeye başladı bizimkiler tehtid etti çünkü,iranın büyük bir bölümü türkmenlerden oluşuyor ve Türkiye bir ayaklandırdımı onları iranın hali duman olur.iranda bize şirin görünmek için abd yede kafa tutmak için girdi kırıyor ortalığı bana geliyorki Türkiyede girdi ama basına yansıtılmıyor çünkü önceden butür olaylar çok yaşandı basının gözünü başka yere çevirip arkadan darbeyi çok vurdu bizim ordu iran girdiyse sanırım bizimkilerde girmiştir tecrübelerime dayanarak çünkü 1992 di sanırım türkiye ıraka tekrar bir girmişti fakat o tamamen formalite icabıydı basının gözünü oraya çevirdiler asıl temizliği içerde yaptılar o zamanlar 420 küsür kelle almıştı bizimkiler cehennem vadisinde ama basına yansımadı basın hep ıraka bakıyordu sanıyorumki bizimkilerde girmiştir Allah yollarını açık etsin Bu Vatan Size Minnettardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyavuz -- 23 Ağustos 2007; 23:19:59 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.