Şimdi Ara

İran Otosu Türkiye'ye Geliyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
9.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç gelmeden görmeden, kullanmadan, yorumda yapmak çok yanlış olur kanaatindeyim. Bi gelsin bakalım, zaten merak etmeyin geldikden kısa süre sonra notunu alır. Öyle sağdan soldan bilgilerle bilip bilmeden atıp tutmak bence doğru olmaz. Ortalıkda bi sürü bu araçla ilgili haber var ama hangisi doğru acaba? Sabredin biraz, nasıl olsa araç kısa sürede Türkiyede... Bakalım, görelim nasıl bişey bu araç.... Eğer kullanan varsa yapsın yorumunu, anlatsın teknik verilerini, sürüş özelliklerini motorunu... vs anlatsın bizlere.... Böylelikle bizde aydınlanmış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 21 Haziran 2006; 12:34:32 >
  • kendimiz araç üretemiyoruz millete mahkum oluyoruz

kendime kocaman bir
  • Evet, iranı her fırsatta küçümsüyoruz ama daha kendimiz bi otomobil markası bile üretemedik, hep yabancı patentler...
  • Ya konsolda telsiz var galiba.. şu Aselsanlara benziyor gibi.. bu arada kendi arabamız yok ama elimde sermayem de olsa 320ci'nin önünü değiştirip içine de 1990'dan kalma kokpit koymam...
  • Hay hay buyursun gelsin.

Renk katar piyasaya alışılmışın dışındaki markalar.
  • bundaki yol bilgisayarı arapçamı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

bundaki yol bilgisayarı arapçamı acaba?

hayır farsça dır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 21 Haziran 2006; 14:06:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

bundaki yol bilgisayarı arapçamı acaba?

Peki pejodaki yol bilgisayarı acaba franszıcamı?

şaka bi tarafa Türkçe olması iyidir... Bakalım,umarım arapça olmaz.
  • resmi görmeden önce Türkiye muhtaç mı bunlara dedim fakat şimdi cevap.......
  • İran'da yılda 800000 araç üretilmektedir. Yani Türkiye'den fazla..

Edit: Konu ile ilgili link de şu:http://news.ikco.com/en/news.asp?idlink=2889&idt=34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woodpecker -- 3 Temmuz 2006; 1:17:35 >
  • dıstan gayet guzel gozukuyo araba
    hosuma gıttı
    ılk resımde BMW ye benzemıs
  • yalnız bu ve buna benzer konularnı bir sürü topic i var
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezoid -- 3 Temmuz 2006; 1:38:27 >
  • iilk resım e46 kasa coupe bmw uzerıne yapılmıs ucuz bır photoshop..

walla istedigi kdr dunya devi olsun arge olmadıkca hcbı ıse yaramaz..ne tasarım war bu arabada ne teknoloji..

bu arada herşeyi kopyaya benzetmıssınız ama arabanın amblemine hiç bakmamıssınız..o da biras mustang mi kokuyor ne ?

bu arada 15000 dolar 24.000 YTL yapar..rekabetcı oldugu kesın C segment oldugunu dusunursek, ancak donanımını bılmıyoruz tabıkı..
  • Hakikaten BMW ye çok benziyor. İlk gördüğümde ilk aklıma bu geldi.
  • iran otosu deyip geçmeyin teknoloji sürekli fransızlardan geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YorgunBaba

iran otosu deyip geçmeyin teknoloji sürekli fransızlardan geliyor.

yorgun baba imzanı pek bi çakma buldum ya
  • İLK RESİM PHOTOSHOP UN ALASI KANDIRMACA ... O BİR BMW FARLARI IZGARAYI DEĞİŞTİRİP KOYMUŞLAR YEMEYİN ARKADAŞLAR ALTTAKİ RESİMLERLE İLKK RESİMİN BİR YAN KAPI SACLARINDAKİ CİZGİLERİ KIYASLAYIN ALAKASI YOK..
    BU ARADA BİZDE UTANALIM ADAMLAR OYLE BOYLE BİR ARAC SURDULER PİYASAYA BİZİM MARKAMIZ YOK HENUZ..
  • İlk resimde E46 ya photoshop yapılmış belli

Bunun haricinde ben hiç beğenmedim ve asla 15.000$'ı da bu araca yatırmam.
  • Ben bu arabadan bir otoparkta görmüştüm. Yabancı plakalıydı. Hiç de ilgi çekici bir araba değil bence. Önünü passatın eski modellerine benzettim.

İran Otosu Türkiye'ye Geliyor

İran Otosu Türkiye'ye Geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckin01 -- 18 Temmuz 2006; 16:01:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.