Şimdi Ara

İran Otosu Türkiye'ye Geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
9.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi dostumda biz ne yapıyoruz çin iran en azından kendi patenti ile araç yapıyor biz çinden motorsiklet sıparış edip üstüne sticker yapıştırıp satıyoruz bisikletleri bile burda fabrikası var çinden demonte alıp montaj yapıyoruz ancak biz daha iyisini yaparız o zaman tamam yerden yere vuralım öyle veya böyle çinde iranda bizden daha cok teknojiye sahip.acı ama gercek.
    quote:

Orjinalden alıntı: drak

Resimlere bakarak bu araç hakkında yorum yapmayı çok doğru bulmuyorum. Çin otomobilleri de çok şekil duruyorlar fakat ne oldukları konusunda bir dolu soru işareti var. Bu konuda benim yorumum sadece şu olabilir bu araçlara karşı çok ihtiyatlı davranılmalı sonra 15 bin doları verdikten sonra forumlarda ağlayabilirsinizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac

teknik verileri hakkında bir bilgiye sahipmisin ?

Merak eden arkadaşlarhttp://www.ikco.com/products/samand.aspx adresinden inceleyebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

quote:

teknik verileri hakkında bir bilgiye sahipmisin ?

Merak eden arkadaşlarhttp://www.ikco.com/products/samand.aspx adresinden inceleyebilirler.

eyvallah saol

• salak saçma lada samara modeli alınacağına bu ödünÇalınmış kasaya binmek daha iyidir. ama sanırsam yakıtı çok yakıyor. 9.2 yazmış sitesi(tek modeli için) 10lt yi bulur geçer o değer. lt yazmayan modelinde daha çok yakması ihtimal dahilinde

• Güzel bir meleze benziyor. Fiyat /kalite oranı sanırım piyasada iyi rol oynar.
  • arbanın özellikleri güzele benziyo ama bakalım!!
  • Görünüşü beni mest etti(iç ahşap kaplamalar harici) kaliteside belirli bir düzeydeyse bence çok güzel bir araç..
  • BENİM HOŞUMA GİTMEDİ BEN ARABA ALSAM ÖNCE ALMAN OLMAZSA JAPON TERCİH EDERİM
  • İlk foto kesinlikle BMW fotosu hatta bende de wardı eskiden o foto.. Bana göre ilk foto fotoşop..
  • Ayrıca arabanın farları yanmıor fakat yerde farların yansıması war..
  • Tutmadım ben bunu walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: arena

iyi dostumda biz ne yapıyoruz çin iran en azından kendi patenti ile araç yapıyor biz çinden motorsiklet sıparış edip üstüne sticker yapıştırıp satıyoruz bisikletleri bile burda fabrikası var çinden demonte alıp montaj yapıyoruz ancak biz daha iyisini yaparız o zaman tamam yerden yere vuralım öyle veya böyle çinde iranda bizden daha cok teknojiye sahip.acı ama gercek.
    quote:

Orjinalden alıntı: drak
    İşte bu durumda seçici olmalıyız, iran olsun çin olsun yada bilmem nere olsun aldığımız her ürün onların sanayisini güçlendirecek bizim cari açığımızı arttıracak ve bu bize yeni borç alımları ve kriz olarak geri gelecek....... benim önerim şu ortak üretim dahi olsun aynı kalitede ürünün her zaman yurdumuzda üretilenini seçmeliyiz.

Resimlere bakarak bu araç hakkında yorum yapmayı çok doğru bulmuyorum. Çin otomobilleri de çok şekil duruyorlar fakat ne oldukları konusunda bir dolu soru işareti var. Bu konuda benim yorumum sadece şu olabilir bu araçlara karşı çok ihtiyatlı davranılmalı sonra 15 bin doları verdikten sonra forumlarda ağlayabilirsinizde

• iran da benzin o kadar ucuzki yaparken çok yakıyo lan bu diye düşünmemişlerdir bile!
    quote:

Orjinalden alıntı: cLk

salak saçma lada samara modeli alınacağına bu ödünÇalınmış kasaya binmek daha iyidir. ama sanırsam yakıtı çok yakıyor. 9.2 yazmış sitesi(tek modeli için) 10lt yi bulur geçer o değer. lt yazmayan modelinde daha çok yakması ihtimal dahilinde

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Ayrıca arabanın farları yanmıor fakat yerde farların yansıması war..

dogru diyorsun hiç dikkat etmemiştim buna.

peki neden sahte foto kullansınlar ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian_RR -- 18 Haziran 2006; 21:12:35 >
  • Ya zaten kendi sitesinde öyle bi foto yok.. Nette biri yapmış işte.. Ama bu fotonun e46 kasa bi BMWye ait olduğundan %100 eminim..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Ayrıca arabanın farları yanmıor fakat yerde farların yansıması war..

dogru diyorsun hiç dikkat etmemiştim buna.

peki neden sahte foto kullansınlar ki ?
  • fiyatı uygun olursa ve servis-yedekparça olayını iyi oturttururlarsa tutmaması için hiçbir neden yok,özellikle yandan görünüşü bana bmw'yi anımsattı.

• yukarıdaki foto KOCAMAN BİR FOTOŞOPPPP...!!!

bu araçlar ise tamamen rezalet Ncap testinden 1 yıldız bile alamaz bu araçlar 2-3 sene önceki fuara katılmışlardı

1980 model japon otomobilleri bile daha sıcak geliyor göze buna bakınca!!!

İran otomobili şeklindeki yorumlara ise katılamıyorum

Karoser tamamen Eski Pejo 504 karoseri kopyası ve içindeki Motorların üzerinde Pejo amblemi var..!!! (insan bu kadar mı belli eder kendini bi Sticker yapıştırmak bu kadar zormu...!!! tamam ben dandik bir markayım ama Motorum 30 sene önceli teknoloji ile üretilen Pejo motoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 18 Haziran 2006; 21:25:48 >

• Ben bu arabayı görüyorum okulda. bi öğrencide var.
    Bence güzel bi araba değil. hiç hoşuma gitmiyor. ama bu tabi sadece görüntüsü. gerisi hakkında bişey diyemiyeğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre.

iran otomobilde dünya devidir.

bakmayın siz teknoloji üretmek adına japonlar kadar bazı avrupalılar kadar çok sesi çıkmıyor.

yanı başımızdaki pazarı güzel kullanamıyoruz.yan sanayimiz adına.

iranın otomobil sektörü potansiyeli ile ilgili elime bi slayt geçmişti,bulabilirsem yükleyim buraya..

"dünya devi" konusunu biraz açar mısınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

yukarıdaki foto KOCAMAN BİR FOTOŞOPPPP...!!!

bu araçlar ise tamamen rezalet Ncap testinden 1 yıldız bile alamaz bu araçlar 2-3 sene önceki fuara katılmışlardı

1980 model japon otomobilleri bile daha sıcak geliyor göze buna bakınca!!!

İran otomobili şeklindeki yorumlara ise katılamıyorum

Karoser tamamen Eski Pejo 504 karoseri kopyası ve içindeki Motorların üzerinde Pejo amblemi var..!!! (insan bu kadar mı belli eder kendini bi Sticker yapıştırmak bu kadar zormu...!!! tamam ben dandik bir markayım ama Motorum 30 sene önceli teknoloji ile üretilen Pejo motoru

aynen....
    aklı olan bulaşmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 21 Haziran 2006; 12:11:02 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.