Şimdi Ara

İran Otosu Türkiye'ye Geliyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
9.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: seckin01

Ben bu arabadan bir otoparkta görmüştüm. Yabancı plakalıydı. Hiç de ilgi çekici bir araba değil bence. Önünü passatın eski modellerine benzettim.

İran Otosu Türkiye'ye Geliyor

Hocam valla iyi yakalamışsın ha. Bu kadar da benzerlik olmaz

• bu arabalara 15000$ vermek resmen 15000$ ı çöpe atmaktır.

o fiyata illaki bilienen bir firmanın küçük sınıf aracı alınır.

15000$X1,6=24000 ytl.

az para değil.
    giderim yerli palio falan alırım .kia rio alırım vs..vs.. alırım.ama bu arabayı almam

dediklerimin bundan 1000 kat daha kaliteli olacağına inanıyorum.

fransızın almanın 15-20 yıl önce ürettiği teknolojiyi satın almış da olmam.
  • ilk resmin fotoshop oldugu belli. insan bari yanan far koyarda belli olmaz Bu arada sitesinde gorulen ve yukarda resmi olan aracida passatin kopyasi gibi.
  • İlk resim olasılıksız PHOTOSHOP..Alın bu da orjinali..

• quote:

Orjinalden alıntı: emre.

iran otomobilde dünya devidir.

bakmayın siz teknoloji üretmek adına japonlar kadar bazı avrupalılar kadar çok sesi çıkmıyor.

yanı başımızdaki pazarı güzel kullanamıyoruz.yan sanayimiz adına.

iranın otomobil sektörü potansiyeli ile ilgili elime bi slayt geçmişti,bulabilirsem yükleyim buraya..

Bunu mu arıyordun

http://www.automechanika.com.tr/presentations/igeme.ppt

• Samandı Photoshoplayıp BMW yapmışlar.
    />
    />
    />

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

İlk resim olasılıksız PHOTOSHOP..Alın bu da orjinali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 21 Temmuz 2006; 9:46:09 >

• bence de bu arabalara bu akdar para verilmez
    belki önyargılı bi yaklaşım ama kasalarının da sağlam olacağını hiç sanmıyorum
  • bizler niye bir otomobil uretemiyoruz ken di adimizda imzamizda niye baska ulkelerin otomobiline muhtac oluyoruz.ne buyuk cizimcilerimiz muhendislerimiz var hepsi disaridaki araba fabrikalarin da calisiyorlar .hemde cizdikleri arabalar urettikleri arabalar encok satan arabalar oluyor neden biz yapamiyoruz bir iran kadar yok muyuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: citroen picasso

bizler niye bir otomobil uretemiyoruz ken di adimizda imzamizda niye baska ulkelerin otomobiline muhtac oluyoruz.ne buyuk cizimcilerimiz muhendislerimiz var hepsi disaridaki araba fabrikalarin da calisiyorlar .hemde cizdikleri arabalar urettikleri arabalar encok satan arabalar oluyor neden biz yapamiyoruz bir iran kadar yok muyuz?

evet biz ancak eLaLeme çaLışırız, kendimiz birşey yapmaya kaLksak izin vermezler zaten (biLimum büyük otomobiL üreticiLeri)
    kaLdı ki Türkiye'de otomobiL üretimi yapan hoLding sahipLerinin de sanmıyorum ki böyLe birşey yapmaya cesaretLeri oLsun
    şu durumda üretim yapanLar LisansLı üretim yapıyorLar, ve paraLar ne güzeL akıyor kasaLarına
    adamLar böyLe iyi kazanrken kaLkıp eLLerini taşın aLtına koymazLar
    koydurmazLar da

• quote:

Orjinalden alıntı: Prozium

İlk resimde E46 ya photoshop yapılmış belli

Bunun haricinde ben hiç beğenmedim ve asla 15.000$'ı da bu araca yatırmam.

katılmamak elde değil. 15.000 dolara samand.
  • abi ben beğenmedim
  • Artık biz araba üretimine başlasak
  • Arhkadaşlar bugün arabamla giderken bi tır park etmiş üstünde samand yüklü 9-10 tane vardı araçlar bayaaa bi hoş göründü gözüme
  • Kendi otomobil markamız mı yok? Olabilir, yalnız otomobil üretmek medeniyetin sembolü, iyi bir şeydir diye bir durum yoktur. Eğer bir sanayi karlı ise yatırımcı yatırım yapar. Kimse, elinde para varken Türkiye'nin kendi otomobil markası yok, ben üreteyim demez. Ayrıca, otomotivde kar oranları gitgide hızla düşmektedir. Aşırı rekabet var. Türkiye için kendi markasıyla otomobil üretimi dünya çapında rekabetin imkansızlığı ve kar edemeyecek olması ve yatırımın geri dönüşünün imkansız oluşu sebebiyle ütopyadır, zaten iyi bir şey de değildir. Günümüzde karlı yatırım alanları havacılık ve nanoteknolojidir. Ülkemiz havacılıkta hayli ilerleme kaydetmiştir, havacılık endüstrisinde uluslararası faaliyet gösteren firmalarımız var. Ayrıca, stratejik açıdan fizibiliteye sahip olduğu için, BMC, Temsa, Otokar, Askam vardır %100 Türk sermayesiyle otomotiv alanında. Otomobil üretmezler, ancak Fransa'da Almanya'da misal, Temsa Diamond çok yaygındır. Bizim için önemli olan budur.
    Samand adlı İran yapımı araca gelince... 97 model Japon arabalarının benzeri ve hatta 2 gömlek altıdır diyorum. 15000 dolara çok güzel bir 2. el araba alınır. Araçtaki malzemenin niteliksizliği resimlerden bile anlaşılıyor, işçilik rezalet. Tasarımı desem, ortaokuldayken tasarladığım arabalar daha güzeldi be! Çok itici, yavan, uyduruk, özensiz.
    Mercedes BMW VW Audi Toyota gerçek otomobillerdir. 15000 dolar paranız varsa Palio, Siena kat kat iyidir diye düşünüyorum. En azından servis, yedek parça, 2. el sorununuz olmaz. Unutmayın ki, bu tip arabayı alanlar ertesi gün %50 fiyata zor satarlar. Hele 1-2 yıl geçse, elden çıkarmak için 3'te biri 4'te biri fiyata razı olursunuz.

• bence çok güzel bir araç 15 dolardandan fiyatı bence çok çok çok iyi özellikle içi çok hoşuma gitti konforda iyi seviyedeyse bulnmaz hint kuöaşı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_2120

bence çok güzel bir araç 15 dolardandan fiyatı bence çok çok çok iyi özellikle içi çok hoşuma gitti konforda iyi seviyedeyse bulnmaz hint kuöaşı bence

Walla fiyatı 15 dolar olsa ben de alırım
  • Arkadaşlar fotoğrag arşivcisiyimdir.Gördüğüm her güzel kareyi arşivlerim,1000 lerce resim olmasına rağmen bende olan bi resmi başka bi yerde gördüğümde tanırım.Her neyse 1. mesajda ki araba bu resmin photoshopta oynanmış halidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: siselat

İran, Samand marka araçlarıyla Türk otomobil pazarına giriyor. İran Türkiye'ye ilk etapta 3 bin otomobil satacak.

Türkiye yollarında Amerika, Japon ve Avrupa araçlarından sonra şimdi de İran otomobilleri dolaşacak. İran, milli otomobili Samand'ı 3 Ağustos'tan itibaren Türkiye'ye satmaya başlayacak.

Samand'ın Türk pazarına ilk etapta 3 bin otomobil sokacağı, taleplere göre otomobil sayısını arttıracağı bildirildi.
    Türkiye'ye getirilecek Samand'ların birkaç modeli olacağı ve bütün modellerin 15 bin dolara satılacağı ifade edildi.

Kaynak : aktifhaber.com

Bu irana bayılıyorum yaa adamlar dünyayı sömüren şerefsizlere hiç boyn eğmeden herşeyi yapıyorlar
    otomobil ürettiklerini bilmiyordum onuda öğrenmiş olduk sayende teşekkürler
    İranla gurur duyuyorum.

hem nüklüer hemde sanayi anlamında darısı türkiyenin başına

• baya hoş tasarımları var bence gayet güzel
  • hakkaten benziyomuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.