Şimdi Ara

IRANDAN YENI GELDİM SORUSU OLANLAR ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
12
Favori
6.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: 08turkiye1826

Iğdıra gittim 1-2 ay kaldım bence berbat bi yer sence ?

Hangi şehirle kıyasladıgına baglı ama dogunun parisi derler ıgdıra bunu tüm dogu diyor..

erzincana,erzuruma,malatyaya da aynı şeyi söylüyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olrayt

yapmak serbest mi

İdam cezası var zina ve hırsızlıgın.

aldatma ollmadıkça öldürme diye bi ceza yok ki nerelerinden uyduruyorlar bu şeriat kurallarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

quote:

Orijinalden alıntı: JamaeCa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

quote:

quote:

@Sokollu Mehmed Paşa
    ABD hakkında 3yaşındaki çocukta 80yaşındaki dedede lanet okuyor ve iran ciddi bir güç haline gelmiş olası saldırı olursa irana açık ve net israili haritadan bile silerler . Zira askeri kanadının açıklamalarında israile füze dahi atmadan hamas ve hizbullah ile bitiririz diyorlar 2006da zaten lübnanda hizbullah israile gereken dersi verdi..

Türkiye halkı hakkında olumlular ama devleti ve hükümetine düşmangibiler

Yakın zamandaki iran-ırak savaşına bak....iran daha ırak'ı savaşta yenemeyen ezik bi şeriat ülkesidir

ya bi git tarihi vikipediden mi öğreniyosunuz bir anlasam

Sadece gülerim ben sana iranın ne denli geliştigini özellikle savunma sanayide iyi bir araştırın

Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya İsrail'i haritadan silermiş.

Haha ayen yaa...adam yakın tarihteki 6 gün savaşlarını bile duymamış

İsrail denen ülke zamanında tüm arap devletlerinin birleştiği savaşı 6 günde bitirdi...ganimet olarakta topraklarını genişletti...

İsrail devleti > ezik arap + iran şeriat devletlerinin hepsinden

Dünyanın en iyi hava savunma sistemlerinden biride İsrail'de.

• orada da medya kısıtlaması var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iskandinav.

Azerbaycanlı mısın, Fars mısın?
    Hangi şehirden geldin?
    Farsça biliyor musun?
    Nevşehir'e neden çok fazla İranlı göçüyor?

Hepsini cevaplarsan sevinirim, merak ettiğimden soruyorum.

Baba tarafı iran azerisi ŞİAYIM anne tarafı ise azerbeycan azerisi . Azerice bilirem ama farsca bilmirem . Türkiyeyi şuan düşman gözüyle görüyorlar göç istisnadır..

@Elmanders
    Hava sıcaklıgı 40-45 derece arası öglenleri geceleri ise 25-30 derece .. Bayanları çok ama çok bakımlı diyebilirim. Tahran özellikle çok kalabalık

zaten münafık bir devletten ne beklersin.

Neden münafık bir devletmiş? Dünyadaki münafık devletler,sudiarabistan, mısır, türkiye, malezya falan var^^

türkiyeyi tek geçerim,bunlarınki şeriat değil zaten saçma sapan bişiler yapmışlar kafalarına göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iskandinav.

Azerbaycanlı mısın, Fars mısın?
    Hangi şehirden geldin?
    Farsça biliyor musun?
    Nevşehir'e neden çok fazla İranlı göçüyor?

Hepsini cevaplarsan sevinirim, merak ettiğimden soruyorum.

Baba tarafı iran azerisi ŞİAYIM anne tarafı ise azerbeycan azerisi . Azerice bilirem ama farsca bilmirem . Türkiyeyi şuan düşman gözüyle görüyorlar göç istisnadır..

@Elmanders
    Hava sıcaklıgı 40-45 derece arası öglenleri geceleri ise 25-30 derece .. Bayanları çok ama çok bakımlı diyebilirim. Tahran özellikle çok kalabalık

zaten münafık bir devletten ne beklersin.

Neden münafık bir devletmiş? Dünyadaki münafık devletler,sudiarabistan, mısır, türkiye, malezya falan var^^

türkiyeyi tek geçerim,bunlarınki şeriat değil zaten saçma sapan bişiler yapmışlar kafalarına göre

+sonsuz şeriat değil irandaki ve suudi arabistandaki sistem zaten helal olsun hocam ben yazmadan sen yazmışsın

• iran'da zinayı meşru kılmak için, bir kadınla dini nikah kıyıp işini görüp sonra anlaşmalı olarak boşanıyorlarmış,böylece ceza almıyorlarmış bu doğru mudur?
  • Ne saçma kurallar varmış, sanane kardeşim isteyen başını açar isteyen kıçını Türkiyede yaşadığıma dua ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kahrolsun şeriat,
    yaşasın laiklik, demokrosi, cumhuriyet

müslüman değilmisin şeriatı istemiyorsun
  • Şeriat deyince adam zorla kesme veya kapatma anlıyor
    Bide iranin gücünü görmek istiyorsan filistin savaşina bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

quote:

quote:

@Sokollu Mehmed Paşa
    ABD hakkında 3yaşındaki çocukta 80yaşındaki dedede lanet okuyor ve iran ciddi bir güç haline gelmiş olası saldırı olursa irana açık ve net israili haritadan bile silerler . Zira askeri kanadının açıklamalarında israile füze dahi atmadan hamas ve hizbullah ile bitiririz diyorlar 2006da zaten lübnanda hizbullah israile gereken dersi verdi..

Türkiye halkı hakkında olumlular ama devleti ve hükümetine düşmangibiler

Yakın zamandaki iran-ırak savaşına bak....iran daha ırak'ı savaşta yenemeyen ezik bi şeriat ülkesidir

ya bi git tarihi vikipediden mi öğreniyosunuz bir anlasam

Sadece gülerim ben sana iranın ne denli geliştigini özellikle savunma sanayide iyi bir araştırın

Ne gibi gelişmeymiş merak ettim ? Açarmısınız biraz.Bu arada bir sorumda var altın fiyatları nasıl Türkiye'ye göre.

• Arkadaşlar şeriatı iran'a bakarak yorumlamayın. Oraya bakarak da kahrolsun şeriat falan demeyin imanınızı tehlikeye atarsınız şeriat Kur'an hukuku demektir. Onlar düzgün uygulayamıyorlarsa suçu şeriata atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboscan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 08turkiye1826

Iğdıra gittim 1-2 ay kaldım bence berbat bi yer sence ?

Hangi şehirle kıyasladıgına baglı ama dogunun parisi derler ıgdıra bunu tüm dogu diyor..

doğunun parisi bir kez erzurum'dur.

son zamanlarda nüfusu 80.000 i geçti...son zamanlarda bir patlama oldu onun da nedeni nedir bilmiyorum.

insan olarak da erzurum insanı yine ığdır insanından kat be kat iyidir.

tanımasak bize ve diğer insanlara yutturacaksın.

doğunun parisi benzetmesi Diyarbakır için kullanılmıştır. 50,60 ve 70 li yıllarda Türkiye'nin modern ve en önemli kentlerindendi Diyarbakır.

• Gecen gunlerde cok kisa ama super bir belgesel izledim iranla ilgili.. İranın yarısı gelenekselci yarısı ise daha modern dusunuyorlarmis.. Hatta bunlarin arasinda basortuyu isteyen taksın diyende var. Nufus cuzdaninda islam kelimesinin silinmesini isteyen de..

-Benim en cok merak ettigim gecmiste olan iran devrimini ne derece basarili oldugu yada eskiye donme gibi caba varmi iranda?

• mut'a nikahına bakış açın nedir. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Gecen gunlerde cok kisa ama super bir belgesel izledim iranla ilgili.. İranın yarısı gelenekselci yarısı ise daha modern dusunuyorlarmis.. Hatta bunlarin arasinda basortuyu isteyen taksın diyende var. Nufus cuzdaninda islam kelimesinin silinmesini isteyen de..

-Benim en cok merak ettigim gecmiste olan iran devrimini ne derece basarili oldugu yada eskiye donme gibi caba varmi iranda?

Eskiyi mumla ariyoruz. bunu sana bir iranli olarak soyluyorum.
  • Fiyatlar nasıl çok ucuza porsiyonu fazla yemek geliyormuş?
    rejimden memnun olmayan çok fazlaymış yurtdışına gitmeyi duşunen fazlaymış?

• şeriat yobaz mollanın uydurması hala müslümanlıkla bir tutuyorlar yuh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Gecen gunlerde cok kisa ama super bir belgesel izledim iranla ilgili.. İranın yarısı gelenekselci yarısı ise daha modern dusunuyorlarmis.. Hatta bunlarin arasinda basortuyu isteyen taksın diyende var. Nufus cuzdaninda islam kelimesinin silinmesini isteyen de..

Eskiyi mumla ariyoruz. bunu sana bir iranli olarak soyluyorum.

Iranlimisin cidden? Sakaysa yapma lutfen sirasi degil!

• Neyin kafasını yaşıyorsunuz.Sonuna kadar milliyetçiliğin anlamı yok.O beğenmediğiniz İran ordusu pjak denen örgütü bitirdi ve çok ama çok az şehit vererek(Adamlar çoğu operasyonda şehit bile vermediler).Ayrınca ABD, Türkiyeden mi çekiniyor(Hani çok güçlüyüz ya) yoksa İrandan mı?

Adamlar şeriatla yönetiyorlar ama en azından sisteme bağlılar.Cumhurbaşkanı bir kadına sarıldı diye neler yaptılar neler.Bizde olsa sarıldığı kadını kutsal ilan eden adamlar olurdu.

Yani demem o ki İran bizden kat ve kat güçlüdür.Biraz tarafsız olun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.