Şimdi Ara

IRANDAN YENI GELDİM SORUSU OLANLAR ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
12
Favori
6.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: 08turkiye1826

Iğdıra gittim 1-2 ay kaldım bence berbat bi yer sence ?

Hangi şehirle kıyasladıgına baglı ama dogunun parisi derler ıgdıra bunu tüm dogu diyor..

biz kars diyoruz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

quote:

Orijinalden alıntı: malatya6089

Şeriat deyince adam zorla kesme veya kapatma anlıyor
    Bide iranin gücünü görmek istiyorsan filistin savaşina bak

Pardon ne anlıycaktık? şeraitın baştan başa herşeyi yanlış, arap uydurması...kadınlar erkeklerle eşit mirasdan pay bile alamıyor bee

iran napmış filistin savaşında? israil örmüş duvarını filistin çevresine...suya bile sokmuyor arapları...nerede iranın gücü pardon?

Dostum mesajlarıni takip ediyorum her kelimene katılıyorum forumda senin gibileri igneyle arıyoruz helal olsun:)

edit:fenerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevythunder -- 5 Eylül 2013; 21:19:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hangi şehirle kıyasladıgına baglı ama dogunun parisi derler ıgdıra bunu tüm dogu diyor..

Dogunun parisi igdirmi??? muhahaha !!!

Sen Erzuruma hic gitmemissin. yegen.

• quote:

Orijinalden alıntı: turboscan

1-iranlıların düşman olduğunu söylüyorsun bize...iran azerileri de bizi seviyor mu? ya da iran azerileri de bize düşman mı?
    2-Kız arkadaş bulmak kolay mıdır Türkiye'de göre yoksa çok mu zordur orada kız arkadaş bulmak?

Abi bikerede işe karı kız karıştırma be
  • Yaşasın Laiklik!
  • metro var mı la orda :S ?
  • İran inşallah 1970'li yıllara geri döner. Kızların etek giyebildiği laik çağdaş eski iranı istiyorum
    - Hz. Hasan'ın türbesine gittinmi orayı çok merak ediyorum
    - Horasana gittinmi orayıda merak ediyorum
    - İrana turist olarak gitmeyi düşünüyorum ne kadar para lazım
    - İran halkı ve devleti aleviler hakkında ne düşünüyor ve seviyormu
    - Azerbeycan ve İran alevilere neden sahip çıkmıyor
    - ELektronik eşya ve cep telefonları ucuzmu
    - İranlı bi kızla evlenebilirmiyim kızları çok güzel ve sempatik
    - İranda kıble kerbelamı
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_cehapelioglu -- 6 Eylül 2013; 13:38:53 >
  • quote:

quote:

İçtenlikle yav he he diyorum.

Dbakır, Van varken Iğdır a böyle dendiğini bir senden duyuyorum. Hani memleket savunuyorsun da bari bizi salak yerine koyma.
  • İranlı bi arkadaş vardı çok yakışıklıydı. İran deyince aklıma hep o gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

İranlı bi arkadaş vardı çok yakışıklıydı. İran deyince aklıma hep o gelir

Her konuda dolayli yoldan cinsiyetini belirtmeyi ne zaman birakacaksin? Dikkatmi cekmeye calisiyorsun?

• iran gibi bi yere bakıp islamı anlamaya çalışmak heralde sadece modern geçinenlere özgüdür.
  • mazot
    ve cep telefonları ne kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

İranlı bi arkadaş vardı çok yakışıklıydı. İran deyince aklıma hep o gelir

Her konuda dolayli yoldan cinsiyetini belirtmeyi ne zaman birakacaksin? Dikkatmi cekmeye calisiyorsun?

Birisine yakışıklı demek için kız olmaya gerek yok ki

Öyle bir derdim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Acemler (İranlılar) ta Osmanlı'dan bu yana bizleri sevmezler, bize düşman kim ise dost edinirler. Uzak durmak lazım, yada iyi tanımak lazım. Çünkü dostunu yakın tut düşmanını daha yakın demişler.

Kesinlikle hocam iranlılarin Humeyniden sonra ki baş tacı yaptiklari isim şah ismaildir.Onun yaptiklarini arastirinca ne mal birisi oldugu bellidir şah ismailin.Allah böyle fitnecilerden de kıblesi abdye-paraya dönmüş suud kraliyet ailesi gibilerinden uzak tutsun.Bu arada avatarın guzelmis,Şeyh Şamil'den Şamil Basayev'e butun kafkas mücahidlerin mekani cennet olsun.

• Belli belli iranlısın. Doğunun kötüsünü geldin burada şişiriyorsun.

iran denen yerin başındakiler inkar etselerde öz Türk. İstedikleri kadar reddetsinler sevmesinler Türkleri, yöneticiler Türk.

dini konuya hiç girmiyorum ama biz Hanefi şafi hanbeli ve malikilerin şia ya bakışı belli bir daha zikretmeme gerek yok.

öyle hamaney öl dese ölürler felanda hikaye, hamaney evvela dini liderlik sınavını versin. Sınavın adını unuttum.
    eski iran değil halkı Israil düşmanlığı ile ve para bir arada tutuyorlar yakında oda biter. İranda herkes kapalı ama buraya gelince hepsi açık, maneviyat 0 olmuş, çöküş yakın.

iranı şişiripde kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyorsun. Askeri gücünü anlatıyorsun bizimi korkutacaksın aklın sıra. İrandan korkan azeriler gibi olsun! Sen burada ancak bir kaç lise bebesini şişirirsin..

• quote:

DALGA geçecekler uzak dursun merak ettiklerinizi sorun cevaplıyayım..

En sık duyduğun Ağa yoxundu sözü mü oldu?
  • quote:

@Sokollu Mehmed Paşa
    ABD hakkında 3yaşındaki çocukta 80yaşındaki dedede lanet okuyor ve iran ciddi bir güç haline gelmiş olası saldırı olursa irana açık ve net israili haritadan bile silerler . Zira askeri kanadının açıklamalarında israile füze dahi atmadan hamas ve hizbullah ile bitiririz diyorlar 2006da zaten lübnanda hizbullah israile gereken dersi verdi..

Türkiye halkı hakkında olumlular ama devleti ve hükümetine düşmangibiler

abdye düşmanlarda, israili haritadan silerler de bu tarihe kadar iranın savaştığı bi gayri müslim devlet var mı? hep savaşları müslümanlarla olmuş iranın tarihinde. bunu da sorar mısın. sana fazla sallamışlar açık ve net diyor birde

İran'a da şeriat var diyen cahilin aklına turp suyu ne diyeyim. adamlar şia, şialık nedir açın okuyun. onlarda halâ masum imam var ve günahsız oluyor onlara göre bu imamlar. bu yalnızca peygamberlerin sıfatıdır islamda, onlara verilmiştir ancak iran da şimdi baştaki din kurumu bi şey dese ayet gibi üzerine konuşulmaz. kutsal görüyolar dediği durum bu arkadaşın.+ çocuklarına ömer, ebu bekir ismi vermezler çünkü hz. ali nin hakkını gaspettiler denir. kur'an da bazı ayetleri hz. osman çıkarttı derler vs. şeriatte de adam asma yoktur. recm vardır. bunlar kendi kafalarına göre bi din uydurmuşlardır. konu da dini mesajlar var cevap hakkı doğdu o yüzden yazdım.

• Uzaktan goruldugu kadar igrenc bir yer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmıstık

quote:

Orijinalden alıntı: FaintWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: xLeqendBoy

quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Kahrolsun şeriat,
    yaşasın laiklik, demokrosi, cumhuriyet

müslüman değilmisin şeriatı istemiyorsun

Kardesim ben muslumanim ama seriat istemem seriat dogru olsa bile benim halkimda musluman olmayanlarda var veya musluman olup bazi konularda daha rahat olanlar var sirf ben istiyorum diye herkesin hayatini degistiremem seriat istemiyorum

ama şeriatı isteyenlerin hayatı etkileniyor ona ne yapcaz

Kardesim dindar kesimin bir sorunu varsa dindar olmayan kesimin zorla belli seyleri yapmasiylami cozulecek ha bu ulkede tutucu kesimlerin sorunlari vardir birsey diyemem bilemem ma bu sorunlarin cozumu baskalarina zorla dini kurallari uygulatmakmi ne yonden etkiliyor anlamadigim icin adam gibi cevap yazamadim kusura bakma

• quote:

DALGA geçecekler uzak dursun merak ettiklerinizi sorun cevaplıyayım..

niye geldin neden geldin niçin geldin nasıl geldin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.