Şimdi Ara

irelia hakkında yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. sanırım bazı solo top herolarında (wukong-xin-zed-riven-cho-gp-renekton-olaf-jax-singed vs) fazla takılı kalmışım. en son ireliayı aldım, sürekli karşıma gelirdi. laneda ezilse dahi oyunun sonunda ölümsüz oluyor. ve gerçekten oyunu taşıyabilen bir hero.

konu kirliliği olsun diye değil, eğer yanlış bir build izliyorsam bileyim diye açtım bu konuyu. ki kaybettiğim oyunlarda dahi laneı vermedim. 0 gank olsa dahi.

http://oi43.tinypic.com/53a0ig.jpg

• bot -botrk-frozen mallet-wits end-guardian angel-trinity veya iceborn
  • Oynarken karşında nunu malphite gibi as kıran şampiyonlar varsa çok fazla tradeye girme kaybedersin yoksa. Tecrübeyle sabit.

Builde gelirsek. As itemi olmak zorunda ama 1 tane yetiyor bence 2. duruma göre ama 3. tamamen saçmalık.
    Karşında yüksek canlı takım varsa düşünmeden BoTRK al. Magic ağırlıklı takım varsa(Jungle mumu, top rumble gibi gibi) Wits End çok güzel oluyor. Eğer botunu armor botu yaptıysan Zephyr al.
    Item konusunu gelince defansif her itemi alabilirsin. Buildini ofansif itemler belirlesin. 75 true damage sayesinde damagen carryler için her zaman yeterli olacaktır. Sana lazım olan onu kesene kadar dayanacak sağlamlık hatta birini kesip diğerine falan falan.

Senin buildine gelince locket of iron solari top lane oyuncusu için kötü tercih çünkü paranın babası sizde. Tek kasıyorsun tüm minionlar senin onu jungle alsın veya support alsın. Can ve armora ihtiyacın olursa randuin veya sunfire iyi seçim olur. Brutalizer gördüm galiba black cleaver alcaksın. Armor pen hiç gerekli değil Irelia ya senin işin 6 saniyede true damage sayesinde vurabildiğin kadar vuracaksın. Onun yerine çıkacağın 2. as itemi Wits End veya BoTRK gibi daha yararlı olur hem ofansif hem defansif açıdan. Iceborn yerine Trinty Force alabilirdin verdiği ms as falan çok işine yarayacaktır. Irelia'nın en çok ihtiyaç duyduğu 3 stat atack speed can ve armor/mr. Bunlardan sonra kesinlikle movement speed geliyor. Bunların haricinde Guardian Angle çok yakışıyor Irelia'ya.
    Örnek genel build istersen. Mr botu Botrk Randuin Warmog Trinity Guardian Angel.

Son olarak eğer karşında as kıramayacak şampiyon varsa düşünmeden atla üstüne ve q skillini öldürebileceğinden emin olduğun adamın yanındaki az canlı miniona atlayarak kullanmaya çalış. böylece hemen ardından tekrar kullanma fırsatın olur ve skillini boşa harcamadan adamın üstüne çullanmış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: taltask

Oynarken karşında nunu malphite gibi as kıran şampiyonlar varsa çok fazla tradeye girme kaybedersin yoksa. Tecrübeyle sabit.

Builde gelirsek. As itemi olmak zorunda ama 1 tane yetiyor bence 2. duruma göre ama 3. tamamen saçmalık.
    Karşında yüksek canlı takım varsa düşünmeden BoTRK al. Magic ağırlıklı takım varsa(Jungle mumu, top rumble gibi gibi) Wits End çok güzel oluyor. Eğer botunu armor botu yaptıysan Zephyr al.
    Item konusunu gelince defansif her itemi alabilirsin. Buildini ofansif itemler belirlesin. 75 true damage sayesinde damagen carryler için her zaman yeterli olacaktır. Sana lazım olan onu kesene kadar dayanacak sağlamlık hatta birini kesip diğerine falan falan.

Senin buildine gelince locket of iron solari top lane oyuncusu için kötü tercih çünkü paranın babası sizde. Tek kasıyorsun tüm minionlar senin onu jungle alsın veya support alsın. Can ve armora ihtiyacın olursa randuin veya sunfire iyi seçim olur. Brutalizer gördüm galiba black cleaver alcaksın. Armor pen hiç gerekli değil Irelia ya senin işin 6 saniyede true damage sayesinde vurabildiğin kadar vuracaksın. Onun yerine çıkacağın 2. as itemi Wits End veya BoTRK gibi daha yararlı olur hem ofansif hem defansif açıdan. Iceborn yerine Trinty Force alabilirdin verdiği ms as falan çok işine yarayacaktır. Irelia'nın en çok ihtiyaç duyduğu 3 stat atack speed can ve armor/mr. Bunlardan sonra kesinlikle movement speed geliyor. Bunların haricinde Guardian Angle çok yakışıyor Irelia'ya.
    Örnek genel build istersen. Mr botu Botrk Randuin Warmog Trinity Guardian Angel.

Son olarak eğer karşında as kıramayacak şampiyon varsa düşünmeden atla üstüne ve q skillini öldürebileceğinden emin olduğun adamın yanındaki az canlı miniona atlayarak kullanmaya çalış. böylece hemen ardından tekrar kullanma fırsatın olur ve skillini boşa harcamadan adamın üstüne çullanmış olursun.

ellerine sağlık kardeşim, çok iyi oldu bu. deneyeceğim

• Botrk,randuin,trinity,ga
  • Bir toplane oyuncusu olarak Irelia favorilerimden biridir. Çok az kez kaybettim lane ve sana en büyük tavsiyem trinity force. Gerçekten müthiş gidiyor. Her türlü kombinasyonu denedim fakat Irelia, Jax, Olaf gibi şampiyonlara movement speed çok iyi gidiyor. Hatta movement speed runeleri de varsa çok çok iyi olur. Ben Flat armor, attack speed, scaling magic resist ve movement speed runeleri kullanıp 9-21-0 şeklinde masteriesleri ayarlıyorum. Bot trinity ve guardian angel mid gamede seni durdulamaz yapar. Botrk da şimdiki metada çok iyi bir item. 2 tane de defans itemi yaparsan kaymak. Randuin kesinlikle yap. Bir de 500hp veren jungle itemini de yapabilirsin yanına eğer armor botu varsa. Frozen mallet ve zephyr ikilisini kesinlikle alma, çok denedim ama gerçekten olmuyor. Sebebini sorsan bilmem, kağıt üzerinde iyi gibi duran buildler var oyun içerisinde gerçekten çok useless kalıyorsun bazen. Trinity en iyisi

• Hocam bi kere irelia ya sakın ve sakın frozen çıkma. Tf onun core itemidir.
    Early de genelde 2blade bot alırım. Bladenin. Pasifi ve w pasifi sayesinde lanede çok rahat durur sun hatta tradelerden bile karlı çıkarsın. eğer adamı alabiliyorsam direk tf çıkıyorum. Kesemeyip zorlanıyorsam frozenın ilk itemini alıp biraz armor mr hp çıkıyorum.( karşıya ve takımın durumyna göre)
    Zeplyn nin ilk itemini çıkıp tfyi tamamlıyorum.
    en son zeplyn çıkıp bitiyorum buildi.
    Genelde kullandığım itemler.
    Armor botu,cd botu
    Tf zeplyn warmog suncap randuin ga wits. aalarda %30 unu geri çeviren 100 armor veren item vardı adını hatırlayamadım.
    Eğer kasmışsam ve takımda damage yoksa Bt çıkıyorum

Son olarak genel bir build vermem karşıya göre dizerim hep. Ama core 2 itemin var biri tf diğeri zeplyn. Zelpyn çıkıyorsan cc botu çıkmayacaksın.

İrelia hem çok güzel tank hemde çok güzel offtank olabiliyor hangisini kasacağına kendin karar verip o maçı çok rahat kazanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    8 yıl önce açıldı
    Yardıma ihtiyacım var
    6 ay önce açıldı
    yardıma ihtiyacım var
    15 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar her şeyi anladım da neden trinity çıkıyoruz açıklar mısınız? Her şeyden veriyor ama hepsinden azar azar veriyor ve çok pahalı. Ofansif item olarak botrk ve zephyr daha iyi olmaz mı? Hem bolca as, hem life steal, hem ms hem de tenacity oluyor bol bol. Trinityi neden çıkıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

Bir toplane oyuncusu olarak Irelia favorilerimden biridir. Çok az kez kaybettim lane ve sana en büyük tavsiyem trinity force. Gerçekten müthiş gidiyor. Her türlü kombinasyonu denedim fakat Irelia, Jax, Olaf gibi şampiyonlara movement speed çok iyi gidiyor. Hatta movement speed runeleri de varsa çok çok iyi olur. Ben Flat armor, attack speed, scaling magic resist ve movement speed runeleri kullanıp 9-21-0 şeklinde masteriesleri ayarlıyorum. Bot trinity ve guardian angel mid gamede seni durdulamaz yapar. Botrk da şimdiki metada çok iyi bir item. 2 tane de defans itemi yaparsan kaymak. Randuin kesinlikle yap. Bir de 500hp veren jungle itemini de yapabilirsin yanına eğer armor botu varsa. Frozen mallet ve zephyr ikilisini kesinlikle alma, çok denedim ama gerçekten olmuyor. Sebebini sorsan bilmem, kağıt üzerinde iyi gibi duran buildler var oyun içerisinde gerçekten çok useless kalıyorsun bazen. Trinity en iyisi

Movement speed rune gercekten cok ise yariyor,istisnalar haric topta favori rune benim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trinity + wit's end tavsiye ederim. ilave olarak spirit visage W büyüsünü güçlendiriyor hatrı sayılır.

neden mi trinity kasıyoruz? ultisini güçlendiriyor, hp&mp ve slow ve sayamadıklarım da değil. irelia'nın olmazsa olmaz itemidir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 28 Nisan 2013; 18:40:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

trinity + wit's end tavsiye ederim. ilave olarak spirit visage W büyüsünü güçlendiriyor hatrı sayılır.

neden mi trinity kasıyoruz? ultisini güçlendiriyor, hp&mp ve slow ve sayamadıklarım da değil. irelia'nın olmazsa olmaz itemidir bence.

Teşekkür ediyorum, peki ilk item mi olmalı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

trinity + wit's end tavsiye ederim. ilave olarak spirit visage W büyüsünü güçlendiriyor hatrı sayılır.

evet ilk item olarak yapmanı tavsiye ederim. phage ile başlarsın, sonra bot itemini bitirirsin karşındaki rakibe göre.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

quote:

evet ilk item olarak yapmanı tavsiye ederim. phage ile başlarsın, sonra bot itemini bitirirsin karşındaki rakibe göre.

Tekrardan teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.