Şimdi Ara

iResq, yeni nesil iPhone ve iPad Mini'ye ait olduğunu belirttiği dock konnektörü görsellerini paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• iResq, yeni nesil iPhone ve iPad Mini'ye ait olduğunu belirttiği dock konnektörü görsellerini paylaştı

Apple'ın 12 Eylül'de gerçekleştireceği söylenen merakla beklenen etkinlik yaklaştıkça etkinlikte tanıtımı yapılması beklenen yeni nesil iPhone ve iPad Mini'ye ait daha fazla parça boy gösteriyor.

''iResq'' adındaki elektronik cihaz tamiri yapan firma, yeni nesil iPhone ve iPad Mini'ye ait olduklarını iddia ettikleri dock konnektörü görsellerini paylaştı. Söz konusu görsellerin ne kadar güvenilir olduğu şu an için bilinmiyor. Ancak, görsellerde ki parçalar hakkında açıklama yapan 9to5Mac sitesi dock konnektörünün hemen yanında kulaklık jankının bulunduğuna dikkat çekti. Bu durum yeni nesil iPhone'da kulaklık jankının cihazın alt kısmında bulunacağına dair söylentileri destekler nitelikte. Ayrıca görsellerdeki parçalarda daha küçük bir dock girişinin de bulunduğu gözlerden kaçmıyor.

Paylaşılan görsellerde ki parçaların güvenilirliği tartışmaya açık olsa da yeni nesil iPhone hakkındaki birçok söylentinin ortak bir noktaları kesiştiği görülüyor. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    iResq'nun yeni nesil iPhone ve iPad Mini'ye ait olduğunu iddia ettiği konnektör görselleri
    iResq'nun yeni nesil iPhone ve iPad Mini'ye ait olduğunu iddia ettiği konnektör görselleri

• bu ipad ve iphone çıkana kadar iddialar ile kafamız çok ütülenecek gibi.

• İ PHONE 5 bu sene fazla haber yapılmıyor millette ilgilenmiyor olsun sabit müşterisi var bana göreeee

• sanırsın sadece dock piyasaya sürülecek.. hoş öyle olsa bile alıcı bulur ya neyse..

• Biri hayrına su parçaları birleştirsin de merak edip durmayalım nasil olacak diye

• yok 30 pinli yok 19 pinli yok yengesinin sütyeninin ipi tövbe tövbe. İphone'un tasarım,ekran boyutu,malzemesiyle ilgili haber bulursun yaparsında, Dock nedir arkadaş hangi kullanıcı dock değişince tınlayacak ? Laf olsun çorba dolsun'dan farkı yok şu işin

• Biz bu haberlere dock'uz!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Post kasan editör gelmiş.

• dock'unuda al git!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mini ipad davası kafamı çok kurcalıyor
  • dockunu çıkardılar iyice.

• Bıktırdınız.

• napak ölekmi

• Mavit ve ekrem71 ; Utanmiyorsunuz dimi bunlari haber diye sunmaktan ? Valla helal olsun size ya. Bu da bi başarı.

• Neyin kafası bu anlamıyorum. Hayır ne içtiyseniz onu paylaşında bizde içelim... Dock muş , yalnız bu dock resimlerini sanal ortama koyanda güzel kafa varmış.

• En beğenilen yorumlara bak, hepsi birbirine benzer nitelikte.

Bu arada siz de hiçbir haber beğenmiyorsunuz. En azından kanıtlı, görselli bir haber. No SS no güven diyen siz değil miydiniz?

Bu arada birisi, 30 pinli ya da 9 pinli olsun, kim umursayacak demiş. Daha önceki cihazlarında buna uygun aksesuarları olanlar umursamasın?

Şu haberler herkese hitap etmek zorunda değil. Bir anlayamadınız şunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 19 Ağustos 2012; 8:01:04 >
  • siteye bakıyorum birde habere bakıyorum. Bir dock iddiası haber yapılmış, editörler çıldırdı.

Editörler dock'u yedi

• sanırım bu sadece dock ile ilgili olan 3. haber. bunun dışında ekranı,pili,arkası,önü,yanı,düğmesi,kenarı olanlar da yığınla. ben dh'nin ana sayfasına baktığımda işe yarar şeyler görmek istiyorum. saçma sapan iphone haberi isteyenler için zaten bu işle ilgilenen çok site var.

• Son 1 aydır Donannım Haberden haz alamıyorUM ne kadar saçma haberlerle karşımıza cıkmaya başladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aksahin90

Biri hayrına su parçaları birleştirsin de merak edip durmayalım nasil olacak diye

Girin SGP'nin sitesine görün Yeni iPhone'u. spigen.com'da birkaç haftadır var resimler.

Şu docku çıkan haberleri yapacağınıza onu yapsanız bence daha fazla olumlu yorum alırdınız...Ekrem Bey'e birçok haberinde laf atılıyor ama aynen devam... Bir kişi iki kişi eksik olsun ne olacak?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.