Şimdi Ara

iRiver Clix 2 nerede bulunur nerede bulunmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiye'de iriver clix 2 4 gb satan bi mağaza (çevrimiçi elbette) yok mudur? Yada forumdan kimse satıyor mu şöyle garantili felan (çok mu şey istedim)?
    Teşekkürler

• amerika'dan getiritilebiliyor hocam. bir arkadaşın da istanbul doğubank'ta satıldığını söylediğini hatırlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

Arkadaşlar Türkiye'de iriver clix 2 4 gb satan bi mağaza (çevrimiçi elbette) yok mudur? Yada forumdan kimse satıyor mu şöyle garantili felan (çok mu şey istedim)?
    Teşekkürler

Forumda altunok74 nikli arkadaş Clix-2-Raphsody modellerini Amerikadan getirtip, satıyordu.. Şu an IriverT60 satıyor.. Clix-2 için sorun isterseniz..
    Bir de 4-5 ay evvel Doğubak'ın ikinci katında satan bir dükkan görmüştüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 12 Ekim 2008; 20:38:01 >
  • tam niyetlendim şimdi de alacak kişi/yer bulamayacağım hay ben böyle işin içine..
  • quote:

Arkadaşlar Türkiye'de iriver clix 2 4 gb satan bi mağaza (çevrimiçi elbette) yok mudur? Yada forumdan kimse satıyor mu şöyle garantili felan (çok mu şey istedim)?
    Teşekkürler

Kader ortağım Ben de clix 2 istiyorum Sahdow Shooter gümrüğe takılma problemi var dedi ondan da vazgeçtim şimdi de alacak yer yok.
  • gg de var ama satıcılar mesaja cevap yazmıyor.
  • ikinci el bölümünde altunok74 adlı satıcıya bakabilirsiniz.İriver clix2 4gb uygun fiyata getiriyordu.Ben iki hafta önce iriver clix2 mi altunok74 aldım ve sorunsuz bir alışverişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım ama herhangi bir cevap alamadım henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 13 Ekim 2008; 12:13:30 >
  • şimdi biliyorsunki şöyle bir durum var; bu cihazın türkiyede distribütörü yok dolayısıyla alacağın clix2 garantisiz olacak.He yurt dışından getirten arkadaştan alırsan da nereden alındıysa o cihaz oradan garantili olacak.yani her hangi bir sorunda göndermek yine problem olacak.

ben doğubanktan buldum istanbulda.alıp almama konusunda çok tereddütlüydüm hatta bir kaç kez gittim denedim felan feşmekan sonunda aldım.alırken adam dedi kırmadıktan sonra herhangi birşey olursa getir.aldıktan sonra iriver supporta da mail attım, serial numarasını sordum, ürün orjinal ve kayıtlı dediler.güzel güzel kullanıyorum.istersen aldığım yerin adını da verebilirim gider bakarsın en azından.hatta doğubankta bir kaç yerde buldum.

şöyle birşey de yapabilirsin gider bakarsın serial numarasını bir kağıda alırsın sorarsın iriver supporta, tamamdır derlerse gider alırsın ki alırken de her türlü inceleme imkanın olur.Tabi fatura fiş olmuyor; ben adama küçük bir kağıda yazdırttım garanti gibisinden bişey tarihini adını felan yazdı adam, sorun olursa getiririm bak ha dedim.mis gibi dinliyorum şu an.zaten 1 yıl garantili alırken bir sorun yoksa ve cihaz orjinalse birşey olacağını sanmıyorum.

• ne kadara aldınız doğubanktan ve kaç gb'lik modeldi?
  • Tamam hocam sana zahmet aldığın dükkanın ismini ve diğer dükkanları felan yazabilirsen çok iyi olur. Bende serialı kontrol felan eder öyle alırım. Ayrıca fiyat neydi? Çok saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 14 Ekim 2008; 22:41:14 >
  • alt katta rekor elektronik var ben ordan aldım.ayrıca 1. katta da vardı biryer ama adını birtürlü hatırlayamadım.üst kattaki adam zaten pek ilgilenmedi gözüm tutmadı açıkcası.gezerken vitrinlerde göz gezdirirsen görürsün.şöyle 10-15 dk dolaşıp bir kaç yer bulunabilir.ben 2gb lık olanını 245ytl ye aldım.
  • Teşekkürler hocam. Ben 4 gb arıyorum sanırım 280-300 ytl yi bulur değil mi?
  • Doğubank alt katta ki Rekor elektronik'te 4-5 ay evvel 4 gb'lığını sormuştum 350 ytl diyorlardı.. Şimdi artmış olabilir?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Ekim 2008; 12:03:11 >
  • Neyse soracağım bakalım ne diyecekler.
  • quote:

Teşekkürler hocam. Ben 4 gb arıyorum sanırım 280-300 ytl yi bulur değil mi?

Ben 4GB 250 ytl ye aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hercule Poirot

quote:

Ben 4GB 250 ytl ye aldım

Nereden aldın? sıfır mı? Ben de ucuz bulursam; T60'tan sonra clix 2 almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: Hercule Poirot

quote:

Ben 4GB 250 ytl ye aldım

Nereden aldın? sıfır mı? Ben de ucuz bulursam; T60'tan sonra clix 2 almayı düşünüyorum..

sıfır aldım altunok74 adlı kullanıcıdan elden teslim ve dolar yüksel meden önce.İyi bir pazarlık yaptım aldım zaten artık bana verdiği fiyata vermeyeceğini söyledi.
  • ya beyler bhphotovideo.com sitesine bi bakın ebay'e bakın, gümrükten çok korkmayın benimki takılmadı çatır çatır geldi hemde iki tane kutu v zarfta, biraz araştırın.

Buradan aldığınız kişilerde aynı şekilde yapıyorlar

http://www.bhphotovideo.com/c/product/545392-REG/iRiver_1CLIX4BR_Clix_GEN2_Portable_Multimedia.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.