Merhaba arkadaşlar; clix, özellikle de 1. jenerasyon clix kullananlar cihazla birlikte hangi kulaklığı kullanıyorsunuz? beraberinde gelen kulaklığı pek beğenmedim açıkçası, şu anda kullandığım Griffin Earthupms kulaklık da yetersiz gelmeye başladı. daha çok metal müzik dinliyorum ve yeni bir kulaklık arayışı içindeyim, Koss'un SparkPlug modeli var, ancak griffin alırken düştüğüm hataya tekrar düşmeyi istemiyorum.. hiç kullanıcısının ve hakkında yorumların olmadığı birşeyi almak istemiyorum yani..
kısacası sizden dinlediğiniz müzik türü ve beraber kullandığınız kulaklığı ve memnun kalıp kalmadığınızı yazmanızı rica ediyorum bir fikir oluşturabilmem için.. teşekkürler
earthumps ve sparkplug "al birini vur otekine" tiynetli iki kulakliktir. yatay bir gecis yapmis olursun, alma. ucuza crossroads mylar x3, biraz daha koyarsanv-moda vibe, etymotic er6 vs. getirtebilirsin.
ben de senin gibi metal dinliyorum. ve kutuyla gelen kulaklığı kullanıyorum.metal equlaizerına ayarlayınca ses gayet iyi bence.zaten kulaklığa çok da para verme yanlısı deilim