Şimdi Ara

iriver, creative zen touch, ipod ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kaç gündür 20gb yada üstü bir mp3 player almak için araştırma yapıyorum.Forumdaki bu mp3 playerlerla ilgili birçok yazıyı okudum.Fakat bu yazılar kafamı karıştırmaktan başka bir işe yaramadı.Benim öğrenmek istediğim şu bu 3 mp3 playerin fiyatları aşağıda her biri 20gb kapasiteli mp3 playerlar.

İriver h320 20gb - 349$+KDV - h340 40gb - 399$
    ipod 20gb - 403$+KDV
    Creative zen touch 20gb - 361$+KDV

Bu markaların her biri kendini kanıtlamış bu piyasada bir yere gelmiş markalardır.Her birinin aşşağı yukarı aynı fiyatta oldukları görülmektedir.Bu durumda iriver h340 modeli diğerlerinden 2 katı hafızası olması, renkli ekran olması,fotoğraf göstermesi ve film oynatması özelliğiyle diğer 2 markaya göre ağır basmakta.Peki ses kalitesi olarak iriver kullanan arkadaşlara yada daha önce diğer modelleride kullanmış arkadaşlara soruyorum ses kalitesi diğer modellere göre nasıl??Benim elimde creative muvo2 4gb bir mp3 playerim var.Ses kalitesi güzel fakat açıkçası ses son seviyeye geldiğinde pekte tatmin edici bir ses vermiyo.Ben genelde 20-21 seviyesinde dinliyorm buda düzgün fakat daha alçak ses demek oluyo.Acaba sizin iriver için görüşleriniz nelerdir?. Şimdiden herkese teşekkürler.

• hiç dinlemedim ama milyonlarca tekrar ettiğim gibi nerdeyse tüm incelemelerde en iyisi olarak kabul edildiği için ben de gözüm kapalı en iyisidir diyorum , ayrıca usb çıkışı gibi özellikleri de mevcutmuş (mesela fotoğraf makinesinde çektiğin resimleri direk aktarabilirsin) ; almışken de 40 gb lığı almanı öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfa__

Arkadaşlar bi kaç gündür 20gb yada üstü bir mp3 player almak için araştırma yapıyorum.Forumdaki bu mp3 playerlerla ilgili birçok yazıyı okudum.Fakat bu yazılar kafamı karıştırmaktan başka bir işe yaramadı.Benim öğrenmek istediğim şu bu 3 mp3 playerin fiyatları aşağıda her biri 20gb kapasiteli mp3 playerlar.

İriver h320 20gb - 349$+KDV - h340 40gb - 399$ Dehşet bir alet, iriver kalitesi sesinde yanında çok fonksyonlu bir cihaz yapmış ve çok başarlı - alet 2-3 yıllık olmasına rağmen halen çok popüler. yani iyidir.

ipod 20gb - 403$+KDV o nasıl oluyor ya ? Bilkomda bile 300$+KDV, sen 60GB la karıştırmışsın. ayrıca iPod'un yenisi çıktı, 20lik fiyatına 30'luk artı video desteği, daha iyi ses kalitesi vs....

Creative zen touch 20gb - 361$+KDV Bunun hakkında yorum yapamacağım, onu sen forumdaki KontG arkadaşımıza sor, onda var vu cihaz. Ayrıca Hepsiburada.com da 40GB - 340$+KDV

Bu markaların her biri kendini kanıtlamış bu piyasada bir yere gelmiş markalardır.Her birinin aşşağı yukarı aynı fiyatta oldukları görülmektedir.

Bu durumda iriver h340 modeli diğerlerinden 2 katı hafızası olması
    iPod yenisi 30GB 300$+KDV
    Creative Zen Touch 40GB 340$+KDV

pek bir fark yok iriverle aralarında.

renkli ekran olması,fotoğraf göstermesi ve film oynatması özelliğiyle diğer 2 markaya göre ağır basmakta. yeni 30GB iPod Filim oynatıyor, 262144 Renkli, Fotoğraf gösteriyor...
    Zen Touch ama maalesef renksiz ekran. ama yakında Zen Sleek Photo çıkacak. O Çok güzel...

Peki ses kalitesi olarak iriver kullanan arkadaşlara yada daha önce diğer modelleride kullanmış arkadaşlara soruyorum ses kalitesi diğer modellere göre nasıl??

Benim Sıralamam ''iRiver = Creative > iPod''

Benim elimde creative muvo2 4gb bir mp3 playerim var.Ses kalitesi güzel fakat açıkçası ses son seviyeye geldiğinde pekte tatmin edici bir ses vermiyo.Ben genelde 20-21 seviyesinde dinliyorm buda düzgün fakat daha alçak ses demek oluyo. Kulak Amfi'si hakkında araştırma yap. örneğin bu,www.alperderici.com/headbangerplus

Acaba sizin iriver için görüşleriniz nelerdir?. Şimdiden herkese teşekkürler. Şık, Kaliteli Ses, Kullanışlı ama fiyatları biraz pahalı ve Kontrolleri bazen sıkabiliyor. ama bence aralarında en iyisi.

Umarım Yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 18 Ekim 2005, 16:38:53 >

• işte melik'le ters düştüğümüz konularda biri bence ses kalitesi olarak creative > i-pod ; ama bu kişiden kişiye değişir bir nevi . Yani gidip kendin dinlemeden tam olarak anlayamazsın
  • arkadaşlar yeni çıkacak olan 5.nesil ipod gerçekten güzel.30gblık modeli 300$ diyo.Fakat bu tahminim yurtdışı fiyatı.Türkiyeye daha gelmedi ve geldiğindede fiyatının 500$-600$ arası olucağını tahmin ediyorm.çünkü ipod photonun fiyatı bile yaklaşık 400€ civarında diye biliyorm.Yani ipodun bu aletini sanırım türkiyede almak imkansız olabilir.Sizin fikriniz nedir bu konuda.Türkiyedeki fiyatını yada geldiyse nerede satıldığını bilen varmı??

Ayrıca Teknosada ipod 20gb 341€ fakat renkli ekran değil.Bilkomda 20gb renkli ekran fotoğrafta gösterebiliyormuş 474YTL.Fakat stokta yok diyo.Renkli ekran olan ipodun nerde satıldığını bilen varmı.Yada dediğim gibi yeni çıkmış olan 5.nesil ipodların?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfa__ -- 18 Ekim 2005, 10:38:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

işte melik'le ters düştüğümüz konularda biri bence ses kalitesi olarak creative > i-pod ; ama bu kişiden kişiye değişir bir nevi . Yani gidip kendin dinlemeden tam olarak anlayamazsın

pardon, ben yanlış yazmışım,

''iRiver = Creative > iPod'' olcaktı ;)

quote:

Orjinalden alıntı: tayfa__

arkadaşlar yeni çıkacak olan 5.nesil ipod gerçekten güzel.30gblık modeli 300$ diyo.Fakat bu tahminim yurtdışı fiyatı.Türkiyeye daha gelmedi ve geldiğindede fiyatının 500$-600$ arası olucağını tahmin ediyorm.çünkü ipod photonun fiyatı bile yaklaşık 400� civarında diye biliyorm.Yani ipodun bu aletini sanırım türkiyede almak imkansız olabilir.Sizin fikriniz nedir bu konuda.Türkiyedeki fiyatını yada geldiyse nerede satıldığını bilen varmı??

Ayrıca Teknosada ipod 20gb 341� fakat renkli ekran değil.Bilkomda 20gb renkli ekran fotoğrafta gösterebiliyormuş 474YTL.Fakat stokta yok diyo.Renkli ekran olan ipodun nerde satıldığını bilen varmı.Yada dediğim gibi yeni çıkmış olan 5.nesil ipodların?

Bence %95 Türkiyede;

30GB 300€ + KDV
    60GB 400€ + KDV olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 18 Ekim 2005, 16:41:47 >

• 300 euro'ya satilsa iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK İPOD TOUCH
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an i-pod photoların fiyatı hemen hemen o kadar , bence geldiklerinde daha pahalı olurlar ; ama eğer bu fiyata gelirlerse mevcut i-pod'ların fiyatı düşünüldüğünde bence makul
    quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Bence %95 Türkiyede;

30GB 300€ + KDV
    60GB 400€ + KDV olacak...

• Amerikadada öyle,

20GB 300$'dı
    yeni 30GB da 300$ oldu

Türkiyede hep

300$+KDV oluyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.