iRiver H340 ım için 2200 ya da 2300 mah lık lithium-ion pillerden arıyorum.İstanbul'dayım.Bana bir şekilde getirebilecek olan var mı acaba??
Kardes yanlıs anlamada sen kuveyt kralımısın,bulsun ve bana getirsinler sen biraz arastır veya bulanlar satmak isteyenler bana bisekilde haber versinler falan der sen direk ayagına getirsinler demissin.Kızma ama oyle.
oo iriver h340 bildiğim kadarıyla iriverin en iyisi t60 ı falan 2 ye 3 katlayan bir mp3 player diye biliyorum vibezle bile karşılaştırıldığını görmüştüm forumda ama şuanda satılmıyor galiba
artık satılmıyor evet=) ve yine evet gerçekten hala böyle bir ses kalitesi görmedim taşınabilir cihazlarda! bi üstteki mesaja da bir şey diyemeyeceğim yani çok alıngan bir insansın herhalde=)getirebilicek derken yollayabilecek satabiliecek falan filan her türl üolurdu yani=)
H320'yi satıp t60 aldım, tek sorunu büyük olmasıydı..... yoksa çok eski bir alet olmasına rağmen kalite olarak daha iyi olduğunu tartışmaya gerek yok zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme