Şimdi Ara

iRiver iRiver iRiver !!! MP3 player tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün MP3 player'ım elime geçti. iRiver 799T 1GB Radyolu..

Daha önce başka bir player kullanıyordum ancak iRiver'ın ses ve üretim kalitesinin daha iyi olduğunu duymuştum. İnanın az söylemişler.

Artılar

1) Zengin kutu içeriği : İçi kadifeli taşıma kılıfı; adi plastik değil. Çok kaliteli bir kulaklık. iRiver logolu kalın,sağlam ve şık kol bandı. Line-in'den kayıt için ara kablo. Boyun askısı.. Bir de pil daha ne olsun ??

2) Gerçek zamanlı saat.. İstediğiniz saatte kuruyorsunuz radyo açılıyor istediğiniz frekanstan kayıt yapıyor ve kapanıyor. Alarm ve iş günü alarmı özelliği.

3) Ses kalitesi gerçekten çok iyi Xtreme 3D EQ ayarlarında bası sonuna kadar açtım ve basta bozulma yapmadı. Önceki player aynı parçada yapıyordu.

4) 1 AA pille 40 saate kadar müzik dinleme şansı

5) Kullanıcı arabirimi çok kullanışlı. Ekranı küçük ama yüksek yoğunluklu. LCD'yi kapatmak bile mümkün isterseniz.

6) iRiver Music Manager ile radyo kanallarını PC'den edit edebiliyor ve isim verebiliyorsunuz. Bu isimler cihazda gözüküyor.

7) Tekrar ses kalitesi çok iyi ve yüksek. Her kanaldan 18mw veriyor.

8) Line-in'den direkt MP3 kayıt edebiliyor aynı zamanda Voice kaydını da direkt MP3 yapabiliyor.

Eksiler

1) Nispeten pahalı

2) Sanki radyo çekimi daha iyi olabilirdi.

SONUÇ : Ses kalitesi , sağlamlık ve kullanışlılık arayanlara şiddetle tavsiye ederim.

• Arkadaşım ben de ifp899t kullanıyorum.Alet müthiş zaten.İncelemesini de yazmışsın ellerine sağlık aynı her şey anlattığın gibi.Herkese tavsiye ederim ben de.Bu arada ne kadara nerden aldın?
  • Ben, Amerika'dan, Amerika fiyatına aldım.

Önceki MP3 player'ı aldıktan sonra heves edip Sony 51 LP kulaklık almıştım 30$'a kuzu kuzu dinliyordum..

15 gün önce bir arkadaşın ipod'unda kulaklığı deneme fırsatım oldu daha 2. saniyede MP3 player'ımı değiştirmeliyim dedim.

Radyosu olmadığı için iPod almak istemedim.. Creative'i de sevmiyorum geriye iRiver kaldı. Fiyatına bakmadan sipariş ettim.

İyiki de etmişim. Kulağımdan çıkartmak istemiyorum sanki daha önce dinlediklerim aynı mp3'ler değiller :))
  • Bosuna I river Dye bi yerimizi yirtmiyoruz burada sonunda anlayan bir arkadas olmus

Kullandigin aleti (su ovdugun aleti) Us de kaca aldin??
  • 180$ ..

Bu arada 2 arkadaş olmuş ;-)
  • nasıl getirtiyorsun amerikadan biz istesek bize de getirtirmisin.
  • siz hiç COWON'un IAUDIO serisi mp3 playerlarını denediniz mi?
    IAUDIO G3..ki kendisinin forumlardaki adı IRIVER Killer'dır. Ne yazık ki bu marka Türkiyede çok bilinmiyor ama yabancı forumları ve reviewleri incelerseniz kesinlikle "en az" Iriver kadar iyi olduğunu göreeceksiniz...

1 hafta sonra 1 GB lık modelinden 1 adet elime geçmiş olacak...Beylikdüzü civarındaki arkadaşlar bizzat gelip ses kalitesini test edebilir...

(bu alet 3. mp3 playerı olacak Rio Volt ve Iriverdan sonra...Usa'den gelen bir arkadaşımda görüp test etme imkanım olmuştu....dehşet bir şey)

...az kalsın soylemeyi unutuyordum..tek kalem pille 50 saat çalışabilmek gibi ufak??? bir artısı da var bu arkadaşın;)

iRiver iRiver iRiver !!! MP3 player tavsiyesi

DETAYLAR:

http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/g3/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık iriver clix 2 8GB.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  iRiver iRiver iRiver !!! MP3 player tavsiyesi

Benim Favorimde bu ekranı 1000 farklı renk değiştirebiliyor , 2 gb versiyonu bile var fakat AAA size bil kullanıyor bu sebeple şarjı az gidiyor.

http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/5/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejder -- 13 Haziran 2005, 22:31:29 >

• o markayı da duydum. gitgide popüler oluyor. belki iriver'dan sonra 2 GB alacağım zaman buna geçerim..

Bu arada ses çıkışı 13mw oysa iRiver'ın 18mw bence uzun pil ömrünün sebeplerinden biri bu düşük ses seviyesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 13 Haziran 2005, 22:43:31 >
  • peki amerikadan getirttim diyorsun.radyosu burayla uyumlumu?ve getirtmen sana nekadara maloldu.gümrükte nekadar ve kargoda nekadar para ödedin bu alete
  • quote:

Orjinalden alıntı: meric22

peki amerikadan getirttim diyorsun.radyosu burayla uyumlumu?ve getirtmen sana nekadara maloldu.gümrükte nekadar ve kargoda nekadar para ödedin bu alete

Radyoda bi problem çıkmaz arkadaşım.Sonuçta aynı frekansları kullanıyoruz.Ben de Amerika'dan aldırdım.Babam Amerika'ya gittiğinde aldırttığım için gümrükle fln uğraşmadım.
  • bende ırıver cok inceledim istedigim mod.yoktu muzio aldım, kullan biri olarak şimdi birdaha alma sansım olsa ırıver alırım...
  • arkdaşım güle güle kullan az bile söylamişsin ben e-store da 890t modelini 269ytl ye mal ederek 12 taksitle aldım ses kalitesi mükemmel fiyatı biraz yüksek radyosu dediğin gibi daha iyi olabilirdi ama verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.