Şimdi Ara

iriver mı cowon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar amerikadan mp4 player getirtmeyi düşünüyorum fakat karar veremedim. taşınması kolay ve hafızası büyük olması asıl isteklerim iriver H10 ve de cowon iaudio X5 ve X5L aklıma en çok takılanlar. acaba hangisi daha iyi bir seçim olur? ses kalitesi açısından hangisi daha iyi? fakat bunlardan başka bildiğiniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqueror59 -- 25 Mart 2007; 23:24:12 >

• iriver clix 4gb siyah.. kesinlikle öneririm
  • önerin için çok teşekkür ederim ama 4 gb bana yetmez diye düşünüyorum...
  • boşan da semerini ye 4 gb neyine yetmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhsm -- 26 Mart 2007; 19:25:18 >
  • COWON D2'ye de bakabilirsin. SD kart ile hafızası artırılabiliyor. (Forumda bir tane inceleme yazısı da var.)
  • CowonD2 varken bence diğerlerine bakılmaz.199$ 4 gb + SD kart ekleyebilirsin
  • önerileriniz için sağ olun cowon D2 yi seçeneklerim arasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COWON D2+ Film Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım cowon d2 tartışmasız elbette ama yüksek hafıza istiyorsun madem meizı mini player var onu bir incele derim ben
    linki aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_12449256/mpage_1/key_//tm.htm#13222563

8 gb lik modelivar ve amerikada da satılıyor bende de

Cowon daha güzel ama bazı extra özellikler var cowonda ama bunu fiyatı uygun ekran ve ses kalitesi seni tatmin eder diye düşünüyorum
  • fiyat açısından sorunum yok ben ödemicem zaten ve de almışken iyi bir şey olsun istiyorum sonra sorun çıkarırsa uğraşmak zor oluyor garanti falan cowon ve iriver en iyi seçimler sanırım ipod çok eleştirildiğinden vazgeçtim verdiğin fikir için sağ ol
  • bende cowon u3 2gb var ama param olurda d2 yi alacam sana da onu öneririm
  • Evet cowon D2 çoğu kişinin önerisi acaba hafıza kartı takılınca yavaşlama oluyor mu? pil ömrü kısalıyor mu? kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqueror59 -- 1 Nisan 2007; 18:00:25 >
  • ikisinide inceledim ikiside cok iyi rahatca istediğini seçebilirsin;
    iriver kullandığım için onu tavsiye edrim
    clix
  • cowon a2 nin büyüklüğü hakkında bilgi sahibi olana var mı? acaba taşınması çok zor mu? cebine atıp dinleyemezsin sanırım
  • ya arkadaşla kullananlar yorum yapsın acaba cowonla iriver arasında ses kalitesi açısından çok fark var m?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lafebesi

ya arkadaşla kullananlar yorum yapsın acaba cowonla iriver arasında ses kalitesi açısından çok fark var m?

bunu ben de çok merak ediyorum,iriver t10 için konuşmak gerekirse ses kalitesi süper ama biyandan şeytan da dürtüyo D2 için sürekli , her an gaza gelip alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

Orjinalden alıntı: lafebesi

ya arkadaşla kullananlar yorum yapsın acaba cowonla iriver arasında ses kalitesi açısından çok fark var m?

bunu ben de çok merak ediyorum,iriver t10 için konuşmak gerekirse ses kalitesi süper ama biyandan şeytan da dürtüyo D2 için sürekli , her an gaza gelip alabilirim

abi fiyatları cowonun bayaa bi yüksek yani acaba acayip bi fark varsa alınmalı aslında sonuçta aslolanses kalitesi ben düne kadar iriver en iyi diye biliyodum ama değil galiba da acayip uçurum fark yoksa iriver alınır yani daha ucuz o bakımdan

• Vallaa sen amerıkanın neresınden alırsın bılemem ama benım gıttıgımyerlerde daha cok best buy ları gezdım ve iriver modellerini bulamadım ama bulursan iriver öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: conqueror59

cowon a2 nin büyüklüğü hakkında bilgi sahibi olana var mı? acaba taşınması çok zor mu? cebine atıp dinleyemezsin sanırım

valla izmir agora d&r da gördüm psp kadar bişeydi. cebe atılmaz yani. zaten o alet divx falan izlemek için. bence sürekli film izleyen biri değilsen d2 işini görür.
  • Bu iki marka mercedes-bmw gibi.. İkisinin de tutkunları var, ikisini de alan memnun kalıyor.. Hangisi? diye sorulursa verilen cevap ne olursa olsun yanlış olmaz Tek kayda değer fark cowonun sesinin yüksek olması..
  • Yüksek ses çıkış gücü herzaman iyi ses demek değil..Zaman içinde forumda bu tip bir yanlış intiba oluştu ki sonderece kötü. Sesi 15mv olan bir dap sesi 30mv alan bir dap'tan ''daha kaliteli ses verebilir''.Burada kaliteden kasıt ''düşük distortion oranı,düşük ve yüksek hz'lere (Bas ve tizlere) tepki verebilme ve arka plan gürültüsü gibi şeyşler.Bunlar mv'den tamamen bağımsız.Mv'nin önemi;kulaklıkları beslerken ve ses yüksek seviyelere açıldığından ortaya çıkıyor.En yüksek mv en iyi sesi vermek demek değil ve ses karakteri üzerinde bir etkisi yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.