Şimdi Ara

Iriver PMP120 VS Commodore pmc30 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başka özellik yazmadan önce nerde 450 ytl e türkiyede geçen garanti var onu göster. başka özelliğe girmiyoruz daha şimdilik sadece fiyattayız. hadi emin olki bizi izleyen birçok kişi var . adres ver fiyatıyla ilgili.
    (yurtdışından gelmiş kaçak ürüne ne garantisi veriyorsan artık )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrenda -- 24 Ekim 2006; 21:15:05 >
  • gittigidiyorda...Illede turkıyeden almak zorundamıyım...Iriver kullanan cogu kısı yurt dışından alıyo..2 yıl garantısı olupta aldıgı gun bozulan aletleride biliyoruz..Bide ses cıkışlarını,ohm değerlerini yazarmısın ben bir yerde bulamadımda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 24 Ekim 2006; 21:20:53 >
  • demekki neymiş. 450 liraya aldığın ürün yurtdışı ve garantisi olmayan bir ürünmüş
    ben 475 liraya yaşadığım ülkede geçerli garantili bir ürün alıyorum,
    peki gelelim kapasitelerine
    commodore pmc 30 gb
    iriver pmp120 20 gb
    başka
    dışardan kayır özelliği
    commodore +
    i river -----
  • Arkadasım bozulduguna lutfen foruma yazı yazmanı istiyorum bakalım turkiye şartlarında servisten ne zaman ve ne durumda gelecek..Tmm bunlar senın +ların sımdı sen cvpla
    Ses cıkış gucleri...Fps Değerleri...Ekran çözunurlugu...Eq ayaları...SRS ve WOW olayı....Bunlar ne değerdeler?
  • Nese bulman zor cunkı bende araştırdım 5 EQsu war...Ondan bitirelim bu işi biz değil diğer kişilerin solediklerini okuyalım cunki başkalarına yardım edemesım buraya laf yazıcam diye...İstersen msnden konusalım orda değerlendirelimm.Başkalarına haksızlık yapmayalım...
  • hayır arkadaşım burda tartışalım ki herkes görsün özelliklerin neler olduğunu ama ben teknik olarak çok bilmiyorum özelliklerini şu anda. ama dediğin gibi ekolayzır gayet güzel. diğer özelliklerini ise ürünün tanıtım sitesinden zaten bulabilirsin. ama bunları kıyaslarken göz ardı edilemeyecek tek şey commodore un video katıt özellliği olması . bu özellik şu anda benzer ürünlerin hiçbirinde yok. VARMI ?
  • Arkadasım...Tmm video kayıt ozelliği gusel ve herseferinde bana bunu soledın ben bu ozelliğe kotu demedim..Urunun sitesinde yazmıyooo cok baktım sadece acıklamalar war...Ekran boyutları falan filan...Su ana ses olarak PMP olara Creative zv:m,İpod videolar,Iriver PMP serisi bide fiyatları ucuk olan Cowonlar war...Ondan sadece bir ozelliğe bağlı kalmamak gerekir..Nese yarın kalkınca bakarsın ve gorursun herkezin yorumlarını...Arkadasım gule gule kullan PMPini..Ancak ben burda bosuna hiç konusmadım..Hep bilgilere dayalı konustum...Hep araştırmalara bağlı konuştum...Ve diğer tarafa yazılan yorumlarıda okudun umarım senın ıcın yazılanları..
  • bu bahsettiğim sitede güzel bir inceleme var okuyun görün lütfen.
  • Arkadasım orda rakamsal değil sadece anlatım..Senın gordugun rakamalar ekran buyuklugunu PMCnıin boyutlarını gosteren rakamlar...Ben senden soruklarımın rakamsal değerlerini istedim...
  • Yapmayın arkadaşlar lütfen Commondore iii markadır yine ama kendi alanı dışındaki bir işte iRiver'a kafa tutamaz...
  • ya bakın işte yine yapıyorsunuz. tamam creative iriver bu konuda uzmanlaşmış markalar. ama yargısız infaz yapmayın. neden yarışamasınmış. yarışır ve zamanla geçer bile belki. ayrıca diğer özelliklerini bilmiyorum. kullanma klavuzuna bakmam lazım. ama ilk verdiğim linkte çok ayrıntılı anlatım yapılmış. okuyun görün.
  • Arkadasım hala neden on plana cıkartmaya calısıyorsunkı ben onu merak edıyorum...Yargısız infaz değil arkadasım matematikte 2+2=4 ise buda aynen ole...Senın dediğin gibi belki bir gun commodore ismide forumda yazılır cızılır beyenilir ancak su an için bu cok zor...
  • inanınki ben kullanıyorum diye yazmıyorum bunları. sadece millet görsün bunu da bi denesin öyle karar versin diye yazıyorum. yoksa bana ne . ben buna kızıyorum işte. hep i river hep creative hep apple ipod. işte bu yüzden bilinmiyor bu ürün.
  • ben ön plana çıkarmak istemiyorum.sadece sizin arka plana atmanıza engel olmak istiyorum. yeni kullanıcılara seçimşansı bırakmıyorsunuz. BEN SADECE DİYORUMKİ
    KARDEŞİM COMMODORE UN FİYATI BU ÖZELLİKLERİ BU İRİVER FİYATI VE ÖZELLİKLERİ BU. BIRAKIN GİDİN İNSANLAR HANGİSİNİ GÜZEL BULUYORLARSA ONU ALSINLAR.
  • Arkadasım bu yazdıgın markalar mp3 piyasasını ayaktta tutuan markalar...Ondan herkez bilinen markları almak istiyor..Sen burda 500 sayfa yazssanda kişilerin aklındaki markaları silemezssin..Cunkı herkez deneyimlerden onerilerden alıyor..Creative Iriver İpod bunları geçmek mumkun olmaz..Ancak aralarına katılabılınır..Onada daha coook zaman war..
  • bak güzel kardeşim. tabi herkes bilindik markaları almak ister. örneğin ben dijital foto mak ı almadan önce 1 ay falan araştırma yaptım en sonunda gidip nikon aldım. ben kalitesiz markasız birşey almam. ve birşeyi almadan önce gider denerim. şimdi 1 soru
    i river ilk çıktığında kim biliyordu. kimse. satıldıkça tanındı ve tanındı ve şimdiki popülerliğine ulaştı. aynı şey commodore için neden olmasın. yeri gelmişken şunu da söyleyeyim. belki commodore un ses kalitesi creative veya iriver kadar iyi değildir. ama bu işi için sınırlı bütçe ayırmış biri olarak ben commodore u tercih ettim ve çok memnunum. iyiki almışım ve iyiki bir üst rafta duran ipodun 30 gb lık modelini 700 küsür liraya almamışım.
  • Ya gusel kardesım al bısey demıyorum ben sana.....haydaaaa amma uzadı bu muhhabet...Iriver ilk cıktıgında diğer firmalara uretim yapıordu..Zaten bilinen bir markaydı sadece adı değişti desem yeridir...Konu kapanıyo sen 1 saat sonra gene bişey yazıyorsun ben anlamadım senı bir turlu..Bak konunun ilk başı neydı ben aldıgını urunu kotulemeden sadece baska birine bir tavsiyede bulundumm ve bu sana cok ağır geldi zaten gerekli acıklamaları sana okuyanlar yaptı...Simdi kimsenın ne aldıgına karısmam herkez serbest ama herkez fikir vermektede serbest..Ondan sen bu konuyu olum kalım muhhabetıne getirdin anlamadım seni...Urunu kullanmışsın hoşnut kalmışsın ama benden commodore hakkında pozitif yada negatif bir yorum alamazssın..Vermem...Vermedimde...Ondan sana hayırlı olsun...Tvden kayıtta et...Ama Iriverla-Commodore'u mp3 piyasasında aynı kefeye koyma..Koyulamaz..
  • tamam. senden ricam ne yap ne et hatta mümkünse birşekilde edin commodore u dene 1 -2 gün sonra ikisinin artı eksilerini yazıver buraya. ürünü edinemesen bile netten edindiğin bilgileri topla sun buraya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.