Şimdi Ara

Iriver PMP120 VS Commodore pmc30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bazı arkadaslar ses olarak commodore'un daha iyi oldugunu hatta Iriveirin 1 yıllık taze bir şirket olarak goruyor..Sizden aralarındaki farkı anlatmanızı istiyorum...Ses olarak gerek firmware olarak....
    Ses olarak Irivermi yoksa Commodore mu?

• sadece bu forumda bile 100lerce kişinin kullandığı bir markanın firmware ı tabi daha çok olacak. commodore tutulmaya başladığı zaman görceksin firmware olayını. fiyat farkı olarak commodore ezer geçer. ses olarak ta lütfen dinlemediginiz ürünün ses kalitesiyle karşılaştırmayın. ben commodore u sony nin 25 ytl lik kulaklığıyla kullanıyorum ona rağmen çok güzel.
  • Arkadasım zaten senın muzık bilgin kulaklık seçiminden belli...Ondan ben susuyorum...
  • arkadaşım benim kulaklık seçimim gerçekten 2 ay öncesine kadar kulaklık konusunda birşey bilmememe bağlı. ayrıca sizin bahsettiğiniz o güzel kulaklılara her yerde rastlanamıyor ve herkesin bütcesi öyle kulaklıklar almaya yetmez.
  • Arkadasım Sony alacagına Senhiesser mx-200 alabilirdin...Ancak benım anlatmak ıstedıgım bu değil ben sana Iriverin 1 yıllık firma olmadıgını ve ses olarak en ustte oldugunu anlatmaya calısıyorum..Commodore kotu bile demedim....
  • bende sana demek istiyorumki sen iriverı kıyaslayabileceğin bütün ürünlerle kıyaslamadan en iyi diyemezsin ses konusunda. kaldıki en iyi olsa bile benim tercihim yine daha ucuz olan olurdu bu forumu takip eden birçok insan gibi ucuz ve kaliteli cihazlar kullanmaktan yanayım. heleki arasında kaldığım ürünlerden birinin tv den kayıt özelliği varken ve daha ucuzken direk onu tercih ederdim. kulaklık konusunda gelince. sensizer markasından bi haber yaşamışım. ses konusunda bilgisiz değilim. yıllarca dj lik ve radyo programcılığı yaptım. bundan sonra alacağım ilk kulaklık sensizer olacaktır çünkü forumda kendisiyle ilgili çok güzel şeyler okudum .
  • Arkadasım senwww.cnet.com'a girermisin ordan bak bakalım neler war...Sonra djim demişsin Djken kulaklık ne kullandın...Sensizer değil o Senheisser!!!Bu arada Senheisser earbudda değil head phonelarda yani Dj kullaklarında daha iyi...Dj olmana rağmem Senheisseri bilmemen hayret verici bir olay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 24 Ekim 2006; 20:17:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • snairs dedigimiz kardeşimiz çok mükemmeliyetçi bir arkidiş olsa gerek o yüzden 25 liralık sony i zevksiz bulup 100 liralık sensizer ı beğenir elbette. beni yanlış anlıyor bu sözkonusu arkadaş . benimde çok param olsa creative alırım diyorum 475 ytl lik kullandığım ürün özelliklik bazından diğerlerinden aşağı kalmıyor artısı görüntü kaydediyor. ama snairs adlı şahıs i river fanatiği olsa gerek daha denemeden etmeden i river bundan güzeldir diyor ve benim ürünümü küçümsüyor. hak vermek lazım belkide çünkü araştırmaya kalksanız 1000 lerce sitede iriver övüzü laflar bulabilirsiniz ama commodore pmc30 piyasaya çıkalı 1 yıl olmasına rağmen yeterli tanıtım yapılmadığından olsa gerek pek tutulamamış. benim demek istediğim bu ürünü tanıtayım ben insanlar gitsinler görsünler denesinler beğenirlerse alsınlar. 400 ytl ye play station portable mi alsam yoksa mp3 playuer mı alsam diye soran birine sen commodore alma ondan daha güzel iriver var onu demek iyi birşey değildir çünkü dediğim gibi insanlar birşey almadan önce burdaki yorumlara bakarak alıyorlar.

• Evet araba hoperloru ile Mp3 player ve Kulaklık..Uslubunu duzeltesen daha iyi olurdu ama nese...B....lamak ne demek ben onu merak edıyorum...
  • hadi ya lütfen konuyu dağıtmayalım. kıyaslayalım ürünleri kapıştıralım üstün özelliklerini. madem araya vs koyduk yapalım bunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrenda

snairs dedigimiz kardeşimiz çok mükemmeliyetçi bir arkidiş olsa gerek o yüzden 25 liralık sony i zevksiz bulup 100 liralık sensizer ı beğenir elbette. beni yanlış anlıyor bu sözkonusu arkadaş . benimde çok param olsa creative alırım diyorum 475 ytl lik kullandığım ürün özelliklik bazından diğerlerinden aşağı kalmıyor artısı görüntü kaydediyor. ama snairs adlı şahıs i river fanatiği olsa gerek daha denemeden etmeden i river bundan güzeldir diyor ve benim ürünümü küçümsüyor. hak vermek lazım belkide çünkü araştırmaya kalksanız 1000 lerce sitede iriver övüzü laflar bulabilirsiniz ama commodore pmc30 piyasaya çıkalı 1 yıl olmasına rağmen yeterli tanıtım yapılmadığından olsa gerek pek tutulamamış. benim demek istediğim bu ürünü tanıtayım ben insanlar gitsinler görsünler denesinler beğenirlerse alsınlar. 400 ytl ye play station portable mi alsam yoksa mp3 playuer mı alsam diye soran birine sen commodore alma ondan daha güzel iriver var onu demek iyi birşey değildir çünkü dediğim gibi insanlar birşey almadan önce burdaki yorumlara bakarak alıyorlar.
    Senheisserin Mx 200 modeli sonylerle aynı hatta daha ucuz olabilir...Sana su kadar soluyorum..www.cnet.com gir oraya searche Commodore Pmc30 yaz..Ne cıkacak bak bakalım..Bide Iriver PMP120 yaz ne cıkacak..Bir tanıtım yaptık bir tavsiye verdik nereler cekildi konu bea..Hll olsun walla nesee Cnet sana gerekli cvbı verecek...Girmek gibi şey yaparsan soleyım..Commodore diye bişey bulmuyor..
    Cnetten ne kadar zor not alındıgını bir cok kişide bilir...
    http://reviews.cnet.com/iRiver_PMC_120/4505-6499_7-31135602.html
    User Rating 7,5 ben ne diyim artık....

KAYNAK VER DEMİŞSİN AL SANA KAYNAK CNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 24 Ekim 2006; 20:42:28 >

• offf . cnet yorum yapmadı diye commodore pmc30 kötümü yani. lütfen git şu ürünü bir dene ondan sonra alalım kötü yorumları.kaynak ver derken commodore u kötleyen kaynak ver dedim. yoksa iriver için sen yetiyorsun kaynak olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrenda -- 24 Ekim 2006; 20:45:09 >
  • commodore yi bilmem, kullanmadım; ama iriver öyle 1 yıllık filan bir firma değil; taşınabilir mp3 playerlar i-river ile başladı denebilir. Aranızda eski bilgisayar kullanıcıları varsa diamond markasını hatırlarlar. Diamond bir alman firmasıydı ve çok kaliteli ekran kartları üretirlerdi (3dfx zamanındaki monster serisini hatırlarsınız), daha sonra bu firma bilgisayar donanımı üretimini bitirdi ve taşınabilir müzik pazarına geçip rio markasıyla ürünler çıkarmaya başladı. Bu ürünler mp3 cdlerini çalabilen discmanler ve hafızalı mp3 playerlardı. İşte bu Rio markası için ürün üreten firma I-river'di, daha sonra iriver "ben neden başkası için player yapıyorumki? Kendi markamla ürün yaparım ve satarım" dedi ve bu konumlara kadar geldi.
    Commodore için ise 2 farklı açıklama söylenebilir 1. versiyon için; vikipedi den şu alıntıyı yapabilirim; "Bundan sonra Commodore daha az başarılı olan C-128, Plus 4 gibi bilgisayarlar üretti. Stratejik hatalar yapmaya başlayan firma halen unutulamayan Amiga ile canlanmaya çalıştı. fakat Amiga'da PC uyumluluğu olmadığı için Commodore firmasını kurtarmaya yetmedi ve Commodore 1995'de kapandı. Ardından Alman Escom 12 ay dayanabileceği bir Commodore macerasına girdi." (http://tr.wikipedia.org/wiki/Commodore_International )
    Görüldüğü gibi artık commodore firması yok. Bu isimle çıkan ürünler ise sadece isim hakkı satın alınarak çıkarılmış ucuz fason ürünlerdir. (Bakın kalitesiz demiyorum, sadece ucuz fason ürünler diyorum, çünkü satış yapabilmek için eski mazisi olan bir firmanın ismini kullanmayı seçmiş ki bu ancak ucuz markaların seçebileceği bir pazarlama stratejisi olabilir.)
    2. bir versiyon ise şöyle olabilir, kapanan commodore yi tekrar kuran kişiler apple comp.'in ipod ile yakaladığı başarıya bakarak bunun commodore için de olabileceğini düşünmüş ve işe girişmişlerdir. Sonuçta apple da commodore de bilgisayar üretimi yapan firmalardı. Şayet bu versiyon doğruysa (umarım doğrudur) bu ipod kadar kaliteli ve yaygın ürünlerin sayısında artış olacağı anlamına gelir.
    Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: nrenda

offf . cnet yorum yapmadı diye commodore pmc30 kötümü yani. lütfen git şu ürünü bir dene ondan sonra alalım kötü yorumları.kaynak ver derken commodore u kötleyen kaynak ver dedim. yoksa iriver için sen yetiyorsun kaynak olarak.
    Cnet dunya uzerındekı tum mp3 playerları inceler....Kaynak olarakta senın anlayabılecegın en iyi yer orasıydı...
  • commodore un hangi versiyonda olup olmadığını bilmem. tek bildiğim ürünün kaliteli olduğu.
  • Kalitesiz Dediğim Bir Yer Gosteririmisin?
  • tam olrak kalitesiz demedin. onu alacagina bunu al dedin.
  • Knedin soluyosun kalitesiz demeddim diye...Ancak 1 saatir demediğin kalmadı bana...Nese onuda gectim sen soledın bilinen bir urun değil diye bilinen urunu almak daha mantıklı...Sen almışsın menun kalmışsın ama herkez memnun kalacakmı herkezin standartları aynımı bakalım...Ancak Ben kotu demedım almayın boşa para demedim..Ama sen herkeze beni ole solediğim gibi gosterdin...
  • tamam bu konuyu kapatalım
    şimdi iki ürünü kıyaslamaya kavga ettirmeye başlayalım
    ben başlıyorum
    commodore pmc30 475 ytl e faturalı 2 yıl garantili alabilrisiniz
    şimdi sen yaz bakalım garantili faturalı fiyatını
    sonra diğer özelliklerde kıyaslamaya devam.
  • Fiyat:450 ytl 1 yıl uluslar arası garantili...Firmware upgradable...20w+20w ses Wow Srs 8 EQ....90DB,3,5 Lcd ekran,Tv-Out,5 saat film izleme,14 saat muzik dinleme,290gr vs vs istediğin ozelliği sole onu yazayım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.