Şimdi Ara

Iriver PMP120 VS Commodore pmc30 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadasım bak artık cidden sinirlenmeye başlıyorum...Şurda kırk kusur konusma oldu...alttaki kulaklık incelemesi bile bu kadar uzun olmadı...Hayatta commodore'a para vermem zaten para veripte alan arakadasım yoktur...O yuzden kalkıpta inceleme yapmam...Ama kagıt uzerindeki farkları cok iyi bir şekilde yazarım...Merak etme sen...
  • Kendi kanaatime göre Iriver, commodore'a göre mp3 ve sesle ilgili sektörlerde rahatlıkla üstün sayılabilir, en azından şu an öyle.
    Bi düşün arkadaşım eğer commodore Iriver'dan daha iyi olsaydı ilk defa senden mi duyulurdu, ki bu forumda benim de az çok yapmaya çalıştığım yurt dışındaki ses üzerine çok iyi araştırma yapan siteleri takip eden bir çok saygıya değer üstâd var, eminim ki onlar bu haberi alet çıkar çıkmaz duyururlardı, hadi herkesin gözünden kaçtı diyelim, hani bu aletin Iriver ya da diğer rakiplerinden üstün olduğunu söyleyebilen review'lar, hangi editör bu aleti eline alıp commmodore en iyisidir diyebildi.Ondan da vazgeçersek, en azından bu alet prototip değilse onu kullanan baskaları da olması gerek, neden hiç bu aleti öven baska birine rastlamadık, varsa yayınlarsın, o zaman bir nebze öne sürdügün iddia yolunda adım atmış olursun yoksa ben dedim oldu gibi sözlerle hiç bir yere varamazsın ve bu topicten kısır tartışmalar haricinde hiç bir şey çıkmaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: Tauron

Kendi kanaatime göre Iriver, commodore'a göre mp3 ve sesle ilgili sektörlerde rahatlıkla üstün sayılabilir, en azından şu an öyle.
    Bi düşün arkadaşım eğer commodore Iriver'dan daha iyi olsaydı ilk defa senden mi duyulurdu, ki bu forumda benim de az çok yapmaya çalıştığım yurt dışındaki ses üzerine çok iyi araştırma yapan siteleri takip eden bir çok saygıya değer üstâd var, eminim ki onlar bu haberi alet çıkar çıkmaz duyururlardı, hadi herkesin gözünden kaçtı diyelim, hani bu aletin Iriver ya da diğer rakiplerinden üstün olduğunu söyleyebilen review'lar, hangi editör bu aleti eline alıp commmodore en iyisidir diyebildi.Ondan da vazgeçersek, en azından bu alet prototip değilse onu kullanan baskaları da olması gerek, neden hiç bu aleti öven baska birine rastlamadık, varsa yayınlarsın, o zaman bir nebze öne sürdügün iddia yolunda adım atmış olursun yoksa ben dedim oldu gibi sözlerle hiç bir yere varamazsın ve bu topicten kısır tartışmalar haricinde hiç bir şey çıkmaz...
    +10000000000
    Bende insansım bir yere kadar dayanabiliyorum...2 saatir burda kavga etmektan baska bıseye yaramadı....

• quote:

Orjinalden alıntı: nrenda

demekki neymiş. 450 liraya aldığın ürün yurtdışı ve garantisi olmayan bir ürünmüş
    ben 475 liraya yaşadığım ülkede geçerli garantili bir ürün alıyorum,

Bu iddian o kadar saçma ve asılsız olmuş ki diyecek söz bulamadım doğrusu.Bu forumda birçok kişi ülkemizdeki servis ilgilenmiyor diye ürünlerini yurt dışındaki merkezlere garanti için yollayıp sağ salim ürünlerini teslim almışlardır.Mesela Creative Zen vision:M adlı DAP'ını (Digital Audio Player) Singapur merkez serivisine yollayıp ürünü yenisiyle değistirilen @Cholonya adlı arkadaşım şimdi aklıma gelen biri, istersen kendine sor...
    Ayrıca yurt dışından alınan bu tip markalı ürünler(Iriver-Creative vs.) kaçak değil aksine seri numarası üzerinde olan ürünlerdir.(Çakma ipod vs. hariç) Yurt dışından gelen bu ürünlerin ucuz olması vergiler ve ülkenin ekonomik durumu gibi bazı farklı nedenlerden dolayıdır, yoksa bu ürünlerin çakma ya da kaçak olması söz konusu bile değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tauron -- 24 Ekim 2006; 23:49:54 >

• Bakın ben o yada bu daha iyidir demiyorum. Diyememde çünkü bu işin uzmanı degilim. Benim demek istedigim ve kizdigim nokta sizlerden fikir almak isteyen insanlara benzer ürünlerin hepsini tanitmiyorsunuz sadece creative ve iriver üzerinde duruyorsunuz. Halbuki aslında bu forumda görüşlerini yayinlayan ve araştırmalar yapan kişilerden birisi ben olsam bu benzer ürünlerin hepsinin artilarini eksilerini tüm özelliklerini bir yerde toplar ve yeni bir media player almak isteyen kişinin bilgisine sunarim. Yapmak istedigimde budur. Tekrar söylüyorum commodore u tanitma istegim sadece tüketiciye alternatif sunmaktir.insanlar gidip 200 250 liraya çin malı dandik ürünler almaktansa kaliteli bildik markaların kullanışlı ürünlerini almalılar. Bu bağlamda 2 gündür tartışmamızın asıl nedeni sizin hakkında HİÇBİR fikir sahibi olmadiginiz bir ürün hakkinda , iriver kesinlikle bu üründen daha iyidir deyişiniz. Cnet yada başka internet siteleri hakkinda sayfalarca yazi yazmamış olabilir ,yada çok fazla kulllananda olmayabilir. Bunlar tanıtım ve promosyon eksikligine bağlı sebeplerdir muhtemelen. Bu konunun bir yerlerinde bahsettiğim ürünle ilgili yapilan bir kritik var. Hepimizin ingilizcesi var değilmi. Okuyalim o kritigi ondan sonra konusalim bence. Ayrica başkasi ne düşünür bilmiyorum ama ben yurtdişindan gelmiş bir cihazi almak istemem çünkü cihazla ilgili birşey oldugunda muhattabim olacak kişilerin türk olmasını tercih ederim. Herkes böyle düşünmeyebilir böyle düşünmeyenlerde elbette yurtdışından kaçak getirilmiş bir cihazın sahibi olmak isteyebilir. Kaçak demek kesinlikle çakma demek değil bunuda belirteyim.

quote:

Kendi kanaatime göre Iriver, commodore'a göre mp3 ve sesle ilgili sektörlerde rahatlıkla üstün sayılabilir, en azından şu an öyle.

• İyi hoş diyorsun ama eğer biz popüler ürün peşinde koşsaydık alınacak tek ürün Ipod olurdu.Ne Iriver ne de Creative türkiye şartlarında pek tanınmaz, tanınsa da en fazla 512mb'lık ufak mp3 çalarları bilinir, fakat biz ipod almayıp diğer markaları aldık çünkü kaliteleriyle bize yeterli güveni verebildiler.Peki commodore denen ismi bile çalıntı olan bu markaya nasıl güvenipte alacağız, buradaki sorun markanın kendini kanıtlayamamış olmasıdır ve bu olmadan bir kaç kişi dışında kimse bu ürüne yönelmez.
    Yanlız şunu da belirtmek isterim ki çakma ipod ya da kolpa sony alacağınıza Commodore alın, en azından fiyatı da nispeten makul olan bu ürün belki de gerçekten iyidir...
  • İsmi bile çalıntımı. Çalıntı falan değil. Commodore firmasının ürünü bu. Biraz araştırırsan göreceksin ne olduğunuda işine gelmiyor tabi.
    quote:

İyi hoş diyorsun ama eğer biz popüler ürün peşinde koşsaydık alınacak tek ürün Ipod olurdu.Ne Iriver ne de Creative türkiye şartlarında pek tanınmaz, tanınsa da en fazla 512mb'lık ufak mp3 çalarları bilinir, fakat biz ipod almayıp diğer markaları aldık çünkü kaliteleriyle bize yeterli güveni verebildiler.Peki commodore denen ismi bile çalıntı olan bu markaya nasıl güvenipte alacağız, buradaki sorun markanın kendini kanıtlayamamış olmasıdır ve bu olmadan bir kaç kişi dışında kimse bu ürüne yönelmez.
    Yanlız şunu da belirtmek isterim ki çakma ipod ya da kolpa sony alacağınıza Commodore alın, en azından fiyatı da nispeten makul olan bu ürün belki de gerçekten iyidir...

• Çalıntı derken eski büyük Commodore firmasının ismini kullanıyor demek istedim, zaten anlayan anladı...
  • işte yanlış burda.eski büyük commodore firmasının bir ürünü bu.
  • Commodore'un isim hakkını almış bir firma olmasın iyi araştır...
  • hayır başka bir firma değil. commodoreturk sitesine girip bakın isterseniz. hem neden ısrarla dandik bir ürün izlenimi vermeye çalışıyorsunuz anlayamıyorum. az önce uydu receiver dan görüntü kaydı yaptım. çok güzel kayıt yapıyor ve yaptığı kaydı tv outla tv a verdiğinizde de çok iyi bir görüntü sağlıyor. benden söylemesi bu cihaz gerçekten kaliteli bir cihaz. zaten kaliteli olmasaydı çoktan gidip değiştirmiştim. tek eskisi tanınmamış olması.
  • Bu arada ürün Hepsiburada.com 'da 527,26 YTL 'ye satılıyor.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=90152&productid=bd81457#tablnk

Iriver PMP120 VS Commodore pmc30

• 527 E DÜŞMÜŞ FİYAT HA. güzel böyle devam etsin. pazarın içine biraz girip tanınınca görsün beğenmeyenler.
    http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/500/bd81457.jpg
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.