Bildirim
iriver spinn/ cowon d2+/ cowon s9
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ses kalitesi spin,batarya cowonlar,cowonlar daha kullanışlı iriver görüntü seste çok daha iyi.Cowonlarda pratiklik ve idare eden kalite.İriverda üst seviye kalite, daha az pratiklik(kullanışlılık).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 6 Eylül 2010; 3:26:40 > -
çok teşekkürler, bir de aklıma takılan bir soru daha eklemek istiyorum, cowonlardaki yapay ses muhabbeti(gerçi EQ ile oynama yapılacak ancak) sıradan bir kullanıcıyı gerçekten rahatsız edermi?
iriver ve cowon ürünlerini daha önce kullanmadım , bu konuda sadece okudugum söylemleri dile getiriyorum.. -
Ancak daha iyisini yanına koyarsan frakedersin. Sıradan bir müzik dinleyicisiyseniz ve örneğin bugüne kadar telefondanbu işi halletiyseniz, Cowon'un sesi sizi kesinlikle üzmeyecektir ve muhtemelen birazcık yapay olduğunu anlamayacaksınızdır.
Yerinizde olsam S9 alırdım. Ekran büyüklüğü, kalitesi, pil ömrü... Hepsi ondan yana. Spinn'in esamesi okunmaz aslında ama sesini duymadığım için bir şey diyemiyorum. Diğer her şey için S9. -
eğer benim için sadece ses önemli diyorsan spinn...
yok fazla bi beklentim yok ses kalitesinden vasatla da idare ederim dersen s9...
diğer tüm konularda s9 üstün... -
Yapay sesi e q ve güncellemelerle baya iyi hale getirdiler ama iriverın ses karakteri o güzel derin hoş iyi tepki veren basslar ve detaylı mid tiz ile müzik dinlemek hem eğlence hem de hobi ve biraz da takıntıya dönüşüyor.Ben hep iriver kullanırıdım buradaki yorumlarla cowonla tanıştım ama iriver başka.Kaliteyi hissetmek istiyorsan iriver,çok kullanışlı olmayabilir ama abartılacak kadar da kullanışsız değil sadece alışmak gerekiyor.Cowonda ne mi güzel hafıza genişliği güzel ses kaydı da baya iyi ama iriver başka.Ben sana iriver tavsiye edeceğim bir de ekranına dikkat et bu geniş ekranlar kırılınca çok sorun oluyor.İriver alınca elinde kaliteli bir ürün olduğunu kutusundan kablolarına kadar hissedeceksin iki markanında bir çok ürününü kullanan biri olarak iriver kalite ama cowonda da değişik uygulama güncellemelerle anlık keyifler de alınıyor.Kısaca iriver kulaklık olarak da ksc75 sana taşınabilir en kaliteli sesi verecek ikilidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 9 Eylül 2010; 1:28:27 >
-
kendi tecrübelerinizi paylaştıgınız için hepinize tekrardan teşekkürler
kulaklık olarak elimde cx300 II ve hd202 var.. iki arada bi derede kaldım desem yeridir, hani öle ahım şahım bi dizi manyagı degilimdir , okudugum kadarıyla cowon o konuda biraz daha önde.. ancak ses konusunda da herkes iriver tavsiye ediyor (: şu spinn 16/32 seçenigini yapsaymış çok güzel olurmuş.. -
ben dizi de izlerim diyorsan s9 al.çok kaliteli bir ekranı war...ve videoları hd veya bitrate'si yuksek olmadığı sürece direkt atarak izeleyebiliyorsun...
haa ben convert de ederim sorun değil diyorsan ve aynı zamanda ses kalitesi de istiyorsan iriver spinn al...spinn'de de amoled ekran var s9'la aynı sayılabilecek kalitede...tek sıkıntı convert olayı...
bence kesinlikle spinn al...convert olayını da cowon-mediacenter programıyla halledersin...s9'a göre convert edince spinn'de de oynatıyo... -
quote:
Orijinalden alıntı: ayhancansu09
ben dizi de izlerim diyorsan s9 al.çok kaliteli bir ekranı war...ve videoları hd veya bitrate'si yuksek olmadığı sürece direkt atarak izeleyebiliyorsun...
haa ben convert de ederim sorun değil diyorsan ve aynı zamanda ses kalitesi de istiyorsan iriver spinn al...spinn'de de amoled ekran var s9'la aynı sayılabilecek kalitede...tek sıkıntı convert olayı...
bence kesinlikle spinn al...convert olayını da cowon-mediacenter programıyla halledersin...s9'a göre convert edince spinn'de de oynatıyo...
katılıyorum ben de cowon d2,s9 sony s serisi ve a serisi sandisk clip gibi bazı yonleri tatmin edici olmayan playerlar kullandıktan sonra iriver denedim şu an spinn kullanıyorum kesinlikle bu yazdığım playerlardan ses kalitesi olarak daha tatmin edici.. hadi clip daha rafine ses veriyor deseniz onun da ekran batarya vs. gibi gıcık özellikleri var binbir türlü ayarla ancak adam olan s9 sadece daha iyi bir multimedia cihazı.. o zaman da ipod touch cowon s9 dan iyi.. yani kısaca işin sonu yok :D benim için seste son nokta iriver oldu gibi duruyor sony wm-gx688 walkman imle yıllanmaya bırakacak bir mp3 player bulduğum için çok şanslıyım diyorum kendime :D siz de deneyin beğenmezseniz satın ya da bi s9 la karşılaştırın hangisi hoşunuza giderse onu alın.. ancak ses kalitesi derseniz iyi de bi kulaklık alacaksanız spinn bu başlıktaki player lardan 1-2 gömlek üstün kesinlikle..
-
şu aralar türkiyede spinn bulmak baya zor... (link verebilecek varsa memnun olurum) -
türkiye den garantili olarak almayı unutun aletin üretimi zaten durmuş durumda ancak internetten getirten arkadaşlarla temasa geçerek alabilirsiniz türkiyede ya da kendiniz yurtdışından alacaksınız -
ibraxi nickli bi arkadaş satıyodu forumda... -
quote:
Orijinalden alıntı: nighteen
Yapay sesi e q ve güncellemelerle baya iyi hale getirdiler ama iriverın ses karakteri o güzel derin hoş iyi tepki veren basslar ve detaylı mid tiz ile müzik dinlemek hem eğlence hem de hobi ve biraz da takıntıya dönüşüyor.Ben hep iriver kullanırıdım buradaki yorumlarla cowonla tanıştım ama iriver başka.Kaliteyi hissetmek istiyorsan iriver,çok kullanışlı olmayabilir ama abartılacak kadar da kullanışsız değil sadece alışmak gerekiyor.Cowonda ne mi güzel hafıza genişliği güzel ses kaydı da baya iyi ama iriver başka.Ben sana iriver tavsiye edeceğim bir de ekranına dikkat et bu geniş ekranlar kırılınca çok sorun oluyor.İriver alınca elinde kaliteli bir ürün olduğunu kutusundan kablolarına kadar hissedeceksin iki markanında bir çok ürününü kullanan biri olarak iriver kalite ama cowonda da değişik uygulama güncellemelerle anlık keyifler de alınıyor.Kısaca iriver kulaklık olarak da ksc75 sana taşınabilir en kaliteli sesi verecek ikilidir.
bende muzik+radyo+radyodan kayit icin iriver dusunuyorum.tavsiyeniz hangi modeller olur.kulaklikda lutfen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X