yalnız akşam evdeki bilgisayarımda hata verdi sadece h10 serisi tarrzında bişeyler söyleyim t10 u görmedi ama sabah işyerine gidip yaptığımda program hemen gördü
iyi iyi sonunda muradına erdin .
ya beyler hepsi iyi güzelde.Ben ebay dan radyolu iriver t10 aldım.ürün mtp olarak geldi.WMP 10 yükledim.Usb kablosunu takınca oto. mtp media player bulundu diye pencere açılıyor fakat WMP cihaz bulunamadı diyor.Firmware atayım diyorum ama cihaz "bilgisayarım" da da yok.Nasıl yapıcaz bu işi bi yardım edin lütfen
Öncelikle 256 mb ve 2 gb lık T10 modelleri henüz mtp > ums dönüşüm desteklemiyor.Eğer seninki bunlardan biriyse ne yazık ki yapamayacaksın. Firmware i cihaza manuel olarak atmana gerek yok.Iriver sitesinde online güncelleme var. Link Verdiğim linktekileri adım adım uygularsan yapacağını düşünüyorum.Olmazsa mesaj at yardımcı olmaya çalışırım.
hallettim sonunda.Bendeki windows problemiymiş.Sürücüleri yüklüyor fakat playerı algılamıyordu.Aşağıdaki linkte fix.zip dosyasını indirip windowsda biraz değişiklik yapınca oldu
hemen ums dönüşümü yaptım ve şimdi tıkır tıkır çalışıyo
Halletmene sevindim
arkadaşlar bende bugün aldım t10 ve ums mtp ne olduğunu bilmiyorum firmware bilgisine baktığımda cihazın v.1.22 yazıyor radyolu tip benimkisi yurt dışından gelenlerden gittigidiyordan aldım nasıl güncelleyebilirim sitesinde ums mtp bişeyler yazıyor ama yanlış bişey yüklerim cihaz bozulur diye size sormak istedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme