Şimdi Ara

Irk ve Class seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wowu şuan trial olarak oynuyorum haftasonu keyini alcam ama aklımda soru işaretleri var. Irk ve class seçiminde kararsız kaldım.Horde olcam ama hangi ırk ve classın bana uygun olacagına bir türlü karar veremedim.Yardımcı olursanız sevinirim.

-Pvplerde hemen yere serilmeyecek
    -Boss keserken yapabilecek
    -Oynarken eğlendirecek

Bir ırk ve class istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

• Dungeonlardardaki rolün ne olacak? "Boss keserken iş yapabilecek" dedigine göre dps ama soyle yine de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: expl0s1ve

Dungeonlardardaki rolün ne olacak? "Boss keserken iş yapabilecek" dedigine göre dps ama soyle yine de...

Nasıl yani yeni baslayacağım oyun hakkında fazla bilgim yok. Kızanlar olucaktır araştırmadıysan niye oynuyon diye araştırdım forumdaki rehberi okudum videolar izledim wow oynayan arkadaslarımla konuştum ama herkes birşey diyor.
  • Sana hangi sınıfın uygun olacağını sen bilmiyorsan, seni senden daha iyi tanıyan birine sor, belki o bilir; biz bilemeyiz.

PvE'de 3 rol vardır; tank, healer, dps... Ne olduklarını açıklama gereği duymuyorum.

PvP'de de 3 rol vardır; tank, healer, dps... Gene ne olduklarını açıklamıyorum.

DPS'de 2 çeşit vardır; melee ve ranged...

Tank melee'dir, healer ranged'dir.

Kimi sınıflarla oynamak (özellikle PvP) kite'lamak üzerine kuruludur, kimilerinde bodoslama dalarsın. Tabi burada dikkatsizce yetenekleri spam'lamaktan bahsetmiyorum.

Kimi sınıfların dps'i elindeki silahın kalitesine çok bağlıdır, kimisininki az.

Kimi sınıflar farklı roller üstlenebilir, kimilerinin ise sadece tek rolu vardır.

Sen hele bu konularda bir karara var, 2 bilemedin en fazla 3 sınıf arasından seçim yapmak kalır geriye.

EDIT: anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 21 Haziran 2011; 11:53:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Matrobid

Merhaba arkadaşlar

Wowu şuan trial olarak oynuyorum haftasonu keyini alcam ama aklımda soru işaretleri var. Irk ve class seçiminde kararsız kaldım.Horde olcam ama hangi ırk ve classın bana uygun olacagına bir türlü karar veremedim.Yardımcı olursanız sevinirim.

-Pvplerde hemen yere serilmeyecek
    -Boss keserken iş yapabilecek
    -Oynarken eğlendirecek

Bir ırk ve class istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum

canının istediğini aç, aklını kullan bir class acayip iyi olsaydı herkes onu açardı başka class açılmazdı
  • yaw adam soru sormus siz ne diosunuz bak bence undead rogue ac yada orc warrior troll hunterde olabilr videoları izle bu 3ünden birini secmeni tavsiye ederim
  • http://www.warcraftrealms.com/census.php

Dogrumu bilmem ama bu sitede kac kisi hangi ırk ı hangi classi secmis hepsi var. Mesela mage e tikliyosun serverdaki mage yogunlugu magelerin irklari gorunuyo. Veya ırka tikliyosun classlari gorunuyo vs. vs.
  • Druid açtım mutluyum.Tabi yeni başladığım için rotasyon biraz karmaşa oluyor ama eğleniyorum.
    Zevkli bir class canın istediğinde Healar,Dps ve tank olabilme seçeneğin var.
    Tank olarak D.g lerde iş yaparsın.
    PvE oynayacaksan Feral olursun,invis senin en büyük silahın olacak çabuk yatmak istemiyorsan.
    Yine D.g lerde Healar olabilirsin.
    Birde çoğu kişi tercih etmesede Range Dps olacak Balance talenti ile.

Kendimden örnek vermek gerekirse.Şuan 54 lwl'im ve feral olarak sürdürüyorum karakterimi.Ama 85 lwl olunca Guild'de Raidlere girmek için Healer olucam.Sende eğer Druid seçersen 85'e kadar Feral olmanı öneririm.

Not:Arada sırada saçma şeyler söylemiş olabilirim,hoşgörün.
  • Gnome warriori oneririm.

http://www.warcraftrealms.com/census.php

Burdan kac kisi ne acmis gorunuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winchester_Dean

Druid açtım mutluyum.Tabi yeni başladığım için rotasyon biraz karmaşa oluyor ama eğleniyorum.
    PvE oynayacaksan Feral olursun,invis senin en büyük silahın olacak çabuk yatmak istemiyorsan.

Kendimden örnek vermek gerekirse.Şuan 54 lwl'im ve feral olarak sürdürüyorum karakterimi.Ama 85 lwl olunca Guild'de Raidlere girmek için Healer olucam.Sende eğer Druid seçersen 85'e kadar Feral olmanı öneririm.

85 e kadar feral gidersen healer olarak girdiğin ilk raidde yiyeceğin azarın haddi hesabı olmaz:)
    en iyisi 80 den sonra sık sık healer olarak dungeon yap ki raid öncesi pratik yapmış olursun

• quote:

Druid açtım mutluyum.Tabi yeni başladığım için rotasyon biraz karmaşa oluyor ama eğleniyorum.

level yerine lwl deme de ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyx -- 21 Haziran 2011; 22:11:11 >

• Server durumlarina baktimda paladine talep cok. Nedeni ne acaba. Paladin dps olamiyodu dimi? Pvpde kolay ölmedigi soyleniyo ama kolay ölmemesi kolay öldurebilmesi anlaminada gelmez. Paladinin benim bilmedigim ne ozelligi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

85 e kadar feral gidersen healer olarak girdiğin ilk raidde yiyeceğin azarın haddi hesabı olmaz:)
    en iyisi 80 den sonra sık sık healer olarak dungeon yap ki raid öncesi pratik yapmış olursun

Aslında 30-35'e kadar healer olarak Dungeon'lara girdim ama girmediğim zamanlar level alırken gerçekten zorlanıyordum.Bakalım bir 80 olalımda o zaman senin dediğin gibi Healer olarak girerim.Yalnız feral olarakta girsem healer olarak'da girsem yine azar yiyeceğimi düşünüyorum belli bir süre

• @[__Zahid__]

Verdiğin link çok enteresan evet veriler doğru ama tbc den beri warlock nüfusunun bu kadar azalması bana çok garip geldi.
  • Bende paladin sayisinin okadar cok olmasini anlamadim. Niye bukadar cok paladin var. Cokmu zevkli oynamasi anlamadimki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Bende paladin sayisinin okadar cok olmasini anlamadim. Niye bukadar cok paladin var. Cokmu zevkli oynamasi anlamadimki.

paladin wowda noobların tek eglencesi oldugundan dır belkide
  • Hayir bide millet guilde holypaladin arayip duruyo. Serverlerda paladin kayniyo neyi ariyon daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

@[__Zahid__]

Verdiğin link çok enteresan evet veriler doğru ama tbc den beri warlock nüfusunun bu kadar azalması bana çok garip geldi.

Blizz saçmalamaya devam ederse daha da düşer bu oran..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.