Şimdi Ara

Irkçılık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son oyunumda ırkçı bir alman grupla karşılaştım. Kimseyi tahrik etmememe ve onurlu bir oyuncu ( Honorable opponent) olmama rağmen adam durduk yerde sırf onu öldürdüm diye "fck türkye" dedi. Ben de resmi forumlarda şikayet ettim. Sizden ricam biraz zamanınızı ayırıp resmi forumdaki başlığa ingilizce desteğinizi belirtir bir şeyler yazmanız ki tepki olduğu anlaşılsın ve bu ırkçılar gerekli cezayı alsın.

Forumdaki yazı linki :http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=9478712#post9478712

Saygılarımla.

• Adam senin Türk olduğunu nerden anladı ? SS'i atsaydın daha iyi olurdu.
  • gavurun tohumuna bak hele dıyemedınmı ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efes

Herkese Merhaba,

Son oyunumda ırkçı bir alman grupla karşılaştım. Kimseyi tahrik etmememe ve onurlu bir oyuncu ( Honorable opponent) olmama rağmen adam durduk yerde sırf onu öldürdüm diye "fck türkye" dedi. Ben de resmi forumlarda şikayet ettim. Sizden ricam biraz zamanınızı ayırıp resmi forumdaki başlığa ingilizce desteğinizi belirtir bir şeyler yazmanız ki tepki olduğu anlaşılsın ve bu ırkçılar gerekli cezayı alsın.

Forumdaki yazı linki :http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=9478712#post9478712

Saygılarımla.

boşyere açmışsın orda konuyu zaten biriside yazmış sana. çünkü izlediğin yol yanlış... bir kere sen bu kişiyi oyun sonunda report ettiysen zaten yeterli çünkü 1 kişi bile report etmiş etse boyle bir ısöz sonrası banı yer. eğer direk riota şikayet etmek istiyorsan supportan ticket açman derdini anlatman gerekiyor.

• ben de seni lol forumundan şikayet ettim sonuçta kurallara uyuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: Efes

Herkese Merhaba,

Saygılarımla.

boşyere açmışsın orda konuyu zaten biriside yazmış sana. çünkü izlediğin yol yanlış... bir kere sen bu kişiyi oyun sonunda report ettiysen zaten yeterli çünkü 1 kişi bile report etmiş etse boyle bir ısöz sonrası banı yer. eğer direk riota şikayet etmek istiyorsan supportan ticket açman derdini anlatman gerekiyor.

Teşekkür ederim cevabın için gerekli düzenlemeyi yaptım oradaki yazıda. Support'a da ticket atacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Adam senin Türk olduğunu nerden anladı ? SS'i atsaydın daha iyi olurdu.

Muhtemelen adam da türk ama orada yaşaya yaşaya asimile olmuş yoksa ismimde türkçe karakter yok. Ayrıca adam bu söylediğimi yazarken ü harfi kullandı.

quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

ben de seni lol forumundan şikayet ettim sonuçta kurallara uyuyoruz.

Teşekkür ederim dostum.

• Çoluk çocuk, uğraşmaya değmez.
    Hiç kafana takma vaktini harcama.

Tribunal'e kafa yoran bir çok Türk arkadaş var, elbet bunların karşısına çıkacaktır bu ırkçı çocuklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplum çok yozlaşmış
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

Çoluk çocuk, uğraşmaya değmez.
    Hiç kafana takma vaktini harcama.

Tribunal'e kafa yoran bir çok Türk arkadaş var, elbet bunların karşısına çıkacaktır bu ırkçı çocuklar.

Zaten çoğu konuda dediğin gibi yapıyorum. Ancak bazen gerçekten sabır sınırlarını zorluyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.