Şimdi Ara

İrlanda'da yaşamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 yaşındayım üniversite 1.sınıftayım. İrlanda'ya aşığım. Orda yaşamak için ne yapabilirim? İrlanda olmadı, Avustralya olsun. Ama olsun. Ne yapmalıyım lütfen tecrübeli ya da bilgili olanlar, bir akıl verin bana

• quote:

Orijinalden alıntı: PINKMAN

19 yaşındayım üniversite 1.sınıftayım. İrlanda'ya aşığım. Orda yaşamak için ne yapabilirim? İrlanda olmadı, Avustralya olsun. Ama olsun. Ne yapmalıyım lütfen tecrübeli ya da bilgili olanlar, bir akıl verin bana

Kuşadasına gideceksin orda irlanda biletini beğeneceksin başka yollarda var ama çok çetrefilli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mırat01

quote:

19 yaşındayım üniversite 1.sınıftayım. İrlanda'ya aşığım. Orda yaşamak için ne yapabilirim? İrlanda olmadı, Avustralya olsun. Ama olsun. Ne yapmalıyım lütfen tecrübeli ya da bilgili olanlar, bir akıl verin bana

Kuşadasına gideceksin orda irlanda biletini beğeneceksin başka yollarda var ama çok çetrefilli.

hahah, aklıma gelmedi değil

• quote:

quote:

quote:

hahah, aklıma gelmedi değil

Alıntıları Göster
    İrlanda'da Türkçe bilen eleman ihtiyacı var. Sürekli iş ilanlarını görüyorum. Genellikle çağrı merkezi, satış bilgilendirme, müşteri ilişkileri işleri... Başvurabilirsin okul bittikten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

İrlanda'da Türkçe bilen eleman ihtiyacı var. Sürekli iş ilanlarını görüyorum. Genellikle çağrı merkezi, satış bilgilendirme, müşteri ilişkileri işleri... Başvurabilirsin okul bittikten sonra

Evet deneyebilirim, teşekkürler tavsiyeniz için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Evet deneyebilirim, teşekkürler tavsiyeniz için

Alıntıları Göster
    irlanda ile avustralya arasında dağlar kadar fark var, irlanda havası soğuk güneşi az olan ülke yaşanacak yer değil, denize bile giremezsin, git avustralyay sosyalleş

• quote:

Orijinalden alıntı: hella

irlanda ile avustralya arasında dağlar kadar fark var, irlanda havası soğuk güneşi az olan ülke yaşanacak yer değil, denize bile giremezsin, git avustralyay sosyalleş

Ya hocam tabi orası öyle ama ne biliyim İrlanda'nın o atmosferi bile başka geliyor bana. Olursa Avustralya'ya da hayır demem tabi. Kanada da olur. Aga şu Türkiye'den basıp gidiyim de neresi olursa olsun farketmez. Gül gibi ülkeyi mahfettiler, yaşanmaz burada, insan stresten ölür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsviçre'de yaşamak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Ya hocam tabi orası öyle ama ne biliyim İrlanda'nın o atmosferi bile başka geliyor bana. Olursa Avustralya'ya da hayır demem tabi. Kanada da olur. Aga şu Türkiye'den basıp gidiyim de neresi olursa olsun farketmez. Gül gibi ülkeyi mahfettiler, yaşanmaz burada, insan stresten ölür

bu ülke yaşanmaz tabi, insanın insana saygı duyduğu bir ülkede bende yaşamak istiyorum, kanada , irlanda , buraların iklimleri kötü , evde oturup kalırsın,

avustralya, yeni zelanda, eğer iyi bir iş bualabilirsen abd , avusturya, almanya, isviçre bu ülkeler de iyidir , bu ülkede insan gençliğine yazık eder,

kanada, irlanda gibi ülkeleri en son ihtimale bırak,

dediğin gibi ülke gül gibi falanda değil, çarpık kentleşme, betonlaşma, gecekondular, cahil insanlar , berbat yollar ve mimarileri, bu ülke var olduğundan beri var ve bu böyle kalıcal,

almanyadaki evlerin çizgisi milim oynamaz, almanyadaki en kötü köy türkiyenin en güzel olduğu şehrine 10 basar, sürekli derler istanbul dünyanın en güzel şehri koca bir yalan, çoğu insan edirneden öteye geçmeden , türkiyei dünyanın en güzel ülkesi sanır,

almanya - freiburg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hella -- 1 Nisan 2014; 12:01:01 >

• Ne çok seviyorsunuz ülkenizi kötülemeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardiano

Ne çok seviyorsunuz ülkenizi kötülemeyi.

Herkesin kendi bakış açısı işte dostum, sen seversin başkası sevmez. Rahatsız olduğu bir konum vardır illâ kötüleyenlerin.
  • quote:

Bak kardeşim ben ülkemizin irlanda, avustralya,almanya kadar zengin olmadığının farkındayım. Ama bu zenginlikleri elde etmek için bizim çekmediğimiz hangi eziyetleri çektiklerinin de farkındayım. Para yoksa yok yapacak birşey yok.

Ama mesela benim evimin önünde yağmur suyu şebekesinin mazgalı var. Artık kim yaptırdıysa bu iş için boru mazgal işci ne varsa toparlamış, parayı denkleştirmiş. Ama yola öğle bir meyil vermişler ki yol tamamen dere oluyor bu dere sadece mazgala yaklaşamıyor. Ben ne anladım bu işten??????????? Niye böyle???????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bak kardeşim ben ülkemizin irlanda, avustralya,almanya kadar zengin olmadığının farkındayım. Ama bu zenginlikleri elde etmek için bizim çekmediğimiz hangi eziyetleri çektiklerinin de farkındayım. Para yoksa yok yapacak birşey yok.

Ama mesela benim evimin önünde yağmur suyu şebekesinin mazgalı var. Artık kim yaptırdıysa bu iş için boru mazgal işci ne varsa toparlamış, parayı denkleştirmiş. Ama yola öğle bir meyil vermişler ki yol tamamen dere oluyor bu dere sadece mazgala yaklaşamıyor. Ben ne anladım bu işten??????????? Niye böyle???????

Alıntıları Göster
    Selam!

Ben İrlanda'da okudum. Gerçekten yaşanılası bir ülke!

Çok iyi bir tercih yapmışsın :)

Umarım bunu başarırsın... Eğer öğrenciysen Erasmus vs aracılığıyla İrlanda'dan bir okula dönemlik gitmeye çalış... En kolay yolu bu olsa gerek...

Ayrıca İrlanda yaşanılası bir yer değil diyenlere katılmıyorum! İnsanları, yaşam tarzı, eğlencesi, dinginliği, huzuru... herşeyiyle çok başarılı bulduğum bir ülke

Ülkemi çok seviyorum, ama malesef İrlanda'daki insanlar kadar birbirimize saygın ve saygılı olamıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parapono_87 -- 3 Nisan 2014; 10:47:01 >

• quote:

Ülkemi çok seviyorum. Ama kabul etmek lazım burada yaşamak sabır istiyor. O da bende yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: parapono_87

Selam!

Ben İrlanda'da okudum. Gerçekten yaşanılası bir ülke!

Çok iyi bir tercih yapmışsın :)

Umarım bunu başarırsın... Eğer öğrenciysen Erasmus vs aracılığıyla İrlanda'dan bir okula dönemlik gitmeye çalış... En kolay yolu bu olsa gerek...

Ayrıca İrlanda yaşanılası bir yer değil diyenlere katılmıyorum! İnsanları, yaşam tarzı, eğlencesi, dinginliği, huzuru... herşeyiyle çok başarılı bulduğum bir ülke

Ülkemi çok seviyorum, ama malesef İrlanda'daki insanlar kadar birbirimize saygın ve saygılı olamıyoruz...

Evet araştırdım ama maalesef İrlanda ile anlaşması yokmuş okulumun. Dil okullarına baktım ama pahalı biraz. Siz hala orada mısınız?

• quote:

quote:

quote:

bu ülke yaşanmaz tabi, insanın insana saygı duyduğu bir ülkede bende yaşamak istiyorum, kanada , irlanda , buraların iklimleri kötü , evde oturup kalırsın,

avustralya, yeni zelanda, eğer iyi bir iş bualabilirsen abd , avusturya, almanya, isviçre bu ülkeler de iyidir , bu ülkede insan gençliğine yazık eder,

dediğin gibi ülke gül gibi falanda değil, çarpık kentleşme, betonlaşma, gecekondular, cahil insanlar , berbat yollar ve mimarileri, bu ülke var olduğundan beri var ve bu böyle kalıcal,

almanyadaki evlerin çizgisi milim oynamaz, almanyadaki en kötü köy türkiyenin en güzel olduğu şehrine 10 basar, sürekli derler istanbul dünyanın en güzel şehri koca bir yalan, çoğu insan edirneden öteye geçmeden , türkiyei dünyanın en güzel ülkesi sanır,

almanya - freiburg

Hocam ben İstanbul'u da, Türkiye'yi de çok seviyorum cidden ama dediğin gibi en güzel şehir olayı filan bizim egomuz. Diğer ülkelerdeki özen buralara gösterilse eminim çok daha güzel olurdu ama bizde o mentalite yok maalesef. Almanya candır

• quote:

quote:

quote:

quote:

almanya - freiburg

Hocam ben İstanbul'u da, Türkiye'yi de çok seviyorum cidden ama dediğin gibi en güzel şehir olayı filan bizim egomuz. Diğer ülkelerdeki özen buralara gösterilse eminim çok daha güzel olurdu ama bizde o mentalite yok maalesef. Almanya candır

Alıntıları Göster
    Hayır, hala İrlanda'da değilim. Bursa'da çalışıyorum şimdi.

Evet bence de aynı özen gösterilse bizim ülkemizden çok daha güzel şehirler çıkardı. Bu haliyle bile Avrupa'dan kat kat güzel şehirlerimiz, mekanlarımız var.

Selamlar...

• quote:

Evet bence de aynı özen gösterilse bizim ülkemizden çok daha güzel şehirler çıkardı. Bu haliyle bile Avrupa'dan kat kat güzel şehirlerimiz, mekanlarımız var.

Selamlar...

bursa nasil, tuketim, is, kazanc, istikbal vaat ediyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Selamlar...

bursa nasil, tuketim, is, kazanc, istikbal vaat ediyormu ?

Bu soruna çok detaylı, verilere dayalı vs bir cevap veremem.

Ama Bursa genel anlamıyla yaşanabilir bir şehir. Ben dedelere kadar doğma büyüme Bursa'lıyım. Bursa ne sıkıcı olacak kadar küçük, ne de İstanbul'daki problemler boyutunda büyük! Tam yaşanabilir bir şehir. Ayrıca sağlam sanayisi olması iş arayışında faydalıdır.

• Tenin esmer olsun ingilizce orta seviye yeter zaten gelisir bir yazligina kusadasinda çalış seçersin aralarından; )

• okul bittikten sonra agh(evs) programina basvur irlanda icin, kabul alirsan en fazla bir sene orada kalirsin, sonra birini bulur evlenip orda kalirsin.Ben basvurdum Atina‘dan kabul aldim, ulusal ajans onayini da alirsam bir sene orada kalacagim insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.M46 -- 25 Nisan 2014; 1:08:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.