Şimdi Ara

iRobat Akıllı Temizlik Robotu 699 TL (İkinci dalga Loading...) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
15
Favori
53.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rfve

az daha koyun şunu alın ,
    Türkiye fiyatları uçuk

iRobot Roomba 960 - Robot Akıllı Süpürge

www.amazon.es/IRobot-Roomba-960-Aspirador-Antienredos/dp/B01IEEVDOK/

553 € - [ Kargo+Vergi Dahil ]
    Hocam az daha koyun dediğiniz fiyata bu robottan 5 tane alınır

• Hiçbir yerde stok bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • irobat nedir yaa ahahaha :)

Alacaksanız adam gibi ürün alın. Ecovacs, Xiaomi, Neato gibi ürünleri tercih edin.

Ecovacs 900 kullanıyorum. Ürün navigasyonlu ve nereyi temizlediğini/temizlemediğini biliyor. Girmesini istemediğiniz oda ve yer varsa sanal duvar ile telefon uygulamasından duvar örüyorsunuz oralara girmiyor. Evde değilken bile uzaktan yönetebiliyorsunuz. Bu tarz ürünlerde kesinlikle kaliteli ve çakma olmayan ürünleri tercih etmenizi öneririm.
  • insanlar ne kadar tembelleşmiş al eline süpürgeyi temizle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • cnkst kullanıcısına yanıt
    Alakası yok aslında tembellik ile. Eşimde bende çalışıyoruz ve haftada 1 normal elektrik süpürgesi açıyorduk. Ama tabi bu sırada evimizin bir çok alanı fayans ve laminant olduğu için saç/tüy ve toz birikimleri oluyordu. Evimizde bir de muhabbet kuşu olduğu için onun da tüyleri etrafta olabiliyordu. 2019 Şubat'tan beri Ecovacs 900 kullanıyoruz ve ciddi anlamda toz problemimiz ortadan kalktı. Eskiden kısa sürede etrafta toz vs oluyordu, artık bu problem yok. Haftada 2 gün otomatik olarak çalışıyor ve biz evde yokken temizliğini yapıp bitiriyor. Hatta büyük elektrik süpürgesini açmaya bile neredeyse gerek kalmıyor diyebilirim. Ama biz yine de ayda 1 derinlemesine temizlik yapmak için onu da açıyoruz.

Ufacık makine dersiniz ama haznesinin içinden çıkanlara cidden insan inanamıyor. Ama üstte de bahsettiğim gibi bu indirimdeki ürün ile ilgili çok beklentiniz olmasın. Normalde bu cihazların radar navigasyonlu olanları yurt dışından temin ederek 2500-3500 bandında ancak alabilirsiniz.

Şimdi bu üründen performans beklemeyin dediğim için laf edenler olur ama, hem ürün alırken çok araştırmış biri olarak(1 yıl sonunda karar verdim) hem de bu "iRobat" benzeri bir ürünü arkadaşım kullandığı için net bir şekilde olumsuz yorum yapabiliyorum. Kendisi 800 TL civarına almıştı ürünü ve verdiği paraya pişman olduğunu iletiyor. Ürün rastgele dediğimiz temizleme yöntemi ile temizlik yaptığı için mutlaka temizlenmemiş alanlar kalıyor evin içinde. Ayrıca sanal duvar vs özelliği olmadığı için bir yerlere sıkışıp kalabiliyor ve bu yüzden evde değilken çalıştıramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 2 Eylül 2019; 15:10:17 >

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    konu başında az daha koyun deyip 14.000 TL lik süpürge önermişler de ben daha mantıklısını yazdım .

bu robot süpürgeninde türkiye fiyatı 9.000 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim robot ta sürekli aynı yerde hareket tekrarlama problemi vardı. Müşteri hizmetleriyle WhatsApp dan konuştuk. Gönderin dediler. Ben değişim talep ettim. Müşteri hizmetleri bu konuda iyi çıkarsa robot alınabilir diyeceğim tekrardan. Tekrardan diyorum çünkü daha önceden çok memnun kaldığımı belirtmiştim. Editlerim bu mesajı duruma göre ilerleyen günlerde

• iRobat Akıllı Temizlik Robotu 699 TL (İkinci dalga Loading...)

Şeytana uyup aldım bir tane. Bu sıcak fırsatlar batıracak bizi. Alet karnını doyuruyor, işlem bitsin biraz inceleyip yakın zamanda yazarım buraya. Almak isteyenler için de rehber olur. Ocağıma incir ağacı dikildi.

Birkaç saat sonra editi: Ürünün cekim kuvveti fena değil. Standart başladığında küçük bir ses ile düşük çekim modunda başlıyor. Max butonuna bastığınızda çekim kuvveti artıyor.

Üç mod koymuşlar, clean modunda evi öğrenmeye çalışıyor düzenli şekilde zigzag çizerek temizlik yapıyor. Spiral modda daire çizerek sadece belli bir alanı temizliyor. Karışık modda ise algoritma olmadan kafasına göre sağa sola istediği şekilde takılıyor. Bu modlar yavaş çekim gücü ile çalışıyor. Kumanda üzerinden max tuşuna basarsanız çekim kuvveti artiyor. Tekrar basarsanız sessiz moda geri dönüyor.

Pilini tam doldurmadigim için full şarj ile ne kadar çalışıyor henüz bilmiyorum. Sadece bir saat temizlik yaptırdım.

Bir saatlik izlenimime göre ne kadar ekmek o kadar köfte durumu var. Aletin öğrenme yeteneği iyi değil. Evi öğrenerek temizlik yaptığı clean modunda bir yerden defalarca geçiyor, L şeklinde mutfağın kısa tarafına geçmesi çok zaman aldı. Aynı oda içinde bir yeri öğrenip başka bir alana geçmesi zaman alıyor. Önüne engel çok çıkınca kafası karışıyor. Aslında belki öğrenme algoritması iyidir fakat önünde engel hiç olmayacak. Ev için değil de eşyası, sandalyesi, ıvırı zıvırı pek olmayan boş bi ofis ya da iş yerleri için daha uygun gibi. İlk başlangıçta şunu farkettim, şarj standından çıktıktan sonra hep sola sola giderek evi öğrenmeye çalışıyor ama haritalandirma yaptığını söyleyemem. LGnin makinesinin incelemesini izlemiştim, geçtiği yerden bir daha geçmeyip, evin tüm kenarlarının haritasını çizip öğrendikten sonra çizdiği haritanın içini temizlemeye başlıyordu. Bunun çizim yeteneği pek iyi sayılmaz.

Öğrenme yeteneği düşük olsa da asıl beni üzen standı bulamaması oldu. Eğer standa yakın ise gidip hemen yerleşiyor fakat 6-7 metre uzakta ise dakikalarca sarhoş gibi bütün evi arıyor ama bulamıyor. Herkeste böyle mi yoksa sorun benim makinadami bilemedim. Örneğin mutfağı bitirip arka odaya geçse ve kumandadan standa geri dön tuşuna bassam gelemiyor. Elimle alıp benim bırakmam gerekiyor. Evden gitsek bu standı bulana kadar pilini full bitirip evin bir köşesinde son nefesini verir. Çalışma prensibini izlerken bi ara televizyona daldım, baktım standı ararken yatak odasındaki gardrobun altına sıkışmış kapana yakalanmış fare gibi bekliyor. 10 dkmi 15dkmi ne sabit kalırsa kendini beklemeye alıyor.

Cihazda zamanlama ayarı da varmış, sanırım istediğin saatte başlayıp temizlik yapıyor. Henüz kurmadım.

Şimdilik izlenimlerim bunlar dostar. Batarya kapasitesini, standı arama çabasının çözümünü vs öğrenirsem yine yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_25 -- 3 Eylül 2019; 0:52:19 >

• Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Bu sıcak fırsatlar alacağı yoksada insana alış veriş yaptırıyor.

• İzmirde nerelerde var?
  • system_25 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam bulursam ben de almayi düşünüyorum siz nereden aldiniz acaba karta taksit yapiyor mu
    Kullandiktan sonra genel yorumlarinizi da bekliykruz

• quote:

Orijinalden alıntı: 44cihan44

Hayırlı olsun hocam bulursam ben de almayi düşünüyorum siz nereden aldiniz acaba karta taksit yapiyor mu
    Kullandiktan sonra genel yorumlarinizi da bekliykruz
    Bulunduğum şehirdeki migrostan satın aldım. Karta vade farksız üç taksit yaptılar. Siyah ve beyaz iki adet vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir1983

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Bu sıcak fırsatlar alacağı yoksada insana alış veriş yaptırıyor.
    Teşekkür ediyorum. Bunlar hep Amerikanın oyunu.

• angarada nerde vardır ki? forum angara avmdeki migrosda yoktu. çetin emeçin ordaki migrosta da yoktu.
  • Konyada 15 gün önce iki adet siyah vardı 599 tl sıfır paket.
    Aldık güzel biz kullanıyoruz. Annemler eski toprak illa philips maraton harici olmaz diyor.
    İkna edemedim

Bir adet boşta duruyor. Kutusunda.

İsteyen olursa elden yada kargo ile veririm.
    Aksi durumda yarın iademin son günü. Geri vereceğim

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    ankara'da yok sanirim 6 farkli migrosa baktim 2m'den 5m'e kadar bulamadim maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.