Şimdi Ara

iRobat Akıllı Temizlik Robotu 699 TL (İkinci dalga Loading...) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
15
Favori
53.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cooloceaner kullanıcısına yanıt
    Hocam halilari kaldiriyor musunuz cikabiliyor mu haliya?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süpürme modunda 3-4 cm kadar çok rahatlıkla çıkıyor.kesinlikle kaldırmanıza gerek yok halıları süpürüyor.silme modunda halıları kaldırmalısınız ki vileda halıların üzerinde ıslak bir şekilde gezmesin.he sen sorun değil diyorsan silme modunda da halıların üzerinde takılır o yani sorun yok:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cooloceaner

Süpürme modunda 3-4 cm kadar çok rahatlıkla çıkıyor.kesinlikle kaldırmanıza gerek yok halıları süpürüyor.silme modunda halıları kaldırmalısınız ki vileda halıların üzerinde ıslak bir şekilde gezmesin.he sen sorun değil diyorsan silme modunda da halıların üzerinde takılır o yani sorun yok:)
    Kafasına göremi geziyor haritalama yapıyormu acaba

• levoank kullanıcısına yanıt
    Bir auto modu var onda kendine ait bir sistemi var yılan gibi hareketler çizerek işi bitince her yeri gezince duruyor.bir de kafasına göre modu var onda da çarpa çarpa her yeri geziyor, o daha sert bir mod.ilkinde tekrara düşebiliyor ben genelde ikincisinde kullanıyorum.

• Ben de birçok yorum okudum, almaya çok yakın hissediyorum bu cihazı. Bakalım memnun edecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Arkadaşlar 599 dan 699 a çıkmış.

Biraz daha verin şunu alın

https://m.n11.com/irobot-roomba-i7-7550-robot-supurge-wi-fi-baglantili-P369077542
    Biri şuna Turgut Özallı caps'i atsın.
  • Ozamandans O kullanıcısına yanıt
    Halılara rahatlıkla çıkıyor hocam sorun yok. Hatta tüylü bi parça var bizde onu yanaşıp yanaşıp geri dönyordu, bugün cesaretini topladı sanırım ve üstüne çıktı :D ben de aletten çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimle ikimiz de çalıştığımızdan baya faydası oldu bize. Beklentimizi karşıladı. Günlük temizliği bize yeterli geliyor. Hiç değilse evde artık ufak tefek şeyler görmüyoruz yerde. Tavsiye ederim.

• hangi mağazalarda var görebiliyormuyuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı kulübü bile var
    https://forum.donanimhaber.com/irobat-queen-q1-akilli-temizlik-robotu-kullanicilar-klubu--139469990#139469990

"

Bunlar da benim cihaza ait videolar

Masa üzerindeki performansı da bu şekilde. Masa üzerinde ne tür kir olduğu da önemli tabi.
    Bu şekilde kağıt olursa bir kısmı yere fırlıyor haliyle Deneme olsun diye yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Arkadaşlar 599 dan 699 a çıkmış.

Biraz daha verin şunu alın

https://m.n11.com/irobot-roomba-i7-7550-robot-supurge-wi-fi-baglantili-P369077542
    İ7 değil de Ryzen 7 olaymış iyi fiyat/performans ürünü olurmuş!

• Temizliği için değilde çocukları oyalasın diye alınabilir

• Xioami roborock s55 aldım. Yolda kendisi. 2500 TL. Bekar ve 2 çocuklu biri olarak biraz daha profesyonel olsun istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Ürünler yenilenmiş mi? Fotoğraftaki ürünün paketindeki bantta yazan web adresine girdiğimde yenilenmiş elektronik alet satan bir yer çıktı.
    https://www.emperorr.com/
    İşte bu önemli bir nokta. 6 ay sonra bozulursa yok tamir yok iade uğraşmayalım sonra?
  • Ankara'da nerelerde vardır, gören duyan haber edebilir mi?

Şu yenilenmiş ürün olma ihtimalinden dolayı kararsız kaldım ama alınabilir gibi de duruyor.
  • 599a alanlardanım. Evinizde heryer eşya değilse. püsküllü halılarınız yoksa. oradan buradan sürekli kablo geçmiyorsa tavsiye ederim. şarj cihazı yerleştirme kısmıda sağda solda bilmem kaç metre boşluk olsun olayına gerek yok. cihazı bulabiliyor. bnm tek sorunum koltuklarımın altına girebileceği yükseklikte olmaması. yarım cm daha yüksek olsa oralarıda gezebilirdi. ilk denemelerde cihazın nerelere sıkışabileceğini görürsünüz buralara engeller koyarsınız. şarjı nekadar gidiyor diye merak edenlere ilk denememde aralıksız 3saat çalıştırdım şarjı anca bitti.
  • İstanbul'da bulabilen var mı acaba

• STND kullanıcısına yanıt
    Yerinizde olsam koltukları bir destekle birkaç santimetre daha yükseltirdim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.