Şimdi Ara

iRobat Akıllı Temizlik Robotu 699 TL (İkinci dalga Loading...) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
15
Favori
53.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu çakma ürüne para vermek yerine biraz araştırma yapmanızı ve en azından iLife A7/A8 gibi modelleri seçmenizi öneririm.

Etrafa vura vura temizlik yapan sözde robot pardon robat :D
  • vincent5555 V kullanıcısına yanıt
    Gerçek değeri 65 dolar bile olmayan "iRobat" ürününe 699 TL veriyorsunuz siz benden daha zenginsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 3 Eylül 2019; 10:7:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Gerçek değeri 65 dolar bile olmayan "iRobat" ürününe 699 TL veriyorsunuz siz benden daha zenginsiniz :)
    65 dolara nereden alabilirim? 50 adet alacağım. Tane başına 10$ da size veririm yardımcı olduğunuz için.
  • incitmeli kullanıcısına yanıt
    Çok araştırmadım ilk çıkan ürünü attım o yüzden 69 dolar. Şimdi 65 demiştiniz 69 dolar ama bu dersiniz diye yazıyorum. Biraz araştırırsanız bir çok ürün olduğunu görürsünüz.
    aliexpress.com
    US $69.52 56% OFF|Ev Aletleri'ten Elektrikli Süpürgeler'de PhoReal FR 6 1000 pa Emme aspiratör robotlu süpürge Kablosuz Şarj Edilebilir odkurzacz Ev mini Robot Temizleyici stofzuiger Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/32893599058.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4283109bSWxAmq&algo_pvid=b4888e39-4ad4-4cac-9cdb-62f7a23316f3&algo_expid=b4888e39-4ad4-4cac-9cdb-62f7a23316f3-32&btsid=43a7674f-74f3-4e67-b794-033d8cd34762&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1,searchweb201603_53

• arkadaşlar internetten sipariş verilebiliyor mu?
  • Ankaradaki tum stogu kontrol ettirdim birtane podum avmde var oda urunun arizali oldugunu serviste oldugu icin satilamayacagini soyledi. Siz bu resmi nerden cektiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    70$ + %20 vergi + 54$ kargo = 134 dolar = 775₺
  • anadolu yakassı kadıköy göztepe civarında herhangi bir migrosta bugün gören oldu mu ?
  • Dün itibariyle Izmir Forum Bornova daki Migros ta 5-6 tane vardı, siyahları kalmış sadece ben de aldım kullandım memnunum şimdilik inşallah böyle devam eder. Bu arada çıkan toz hakikaten beni de utandırdı, evdeki dyson ile almama rağmen hazne ağzına kadar dolmuş!
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Siz mevzuyu anlamamışsınız. Vergi ve kargo ücreti olduğunu bende biliyorum. orada "65 dolarlık ürün" tabiri ile ürünün seviyesini anlatmak istemiştim.

Bu ürünlerde giriş orta ve üst segment var. iRobat ismindeki ürün giriş seviyesinin bile altında. Yazık verilen paralara.

Bu başlığı takip ederseniz gerçek Robot süpürgeler konusunda bilgi edilebilirsiniz. >>https://forum.donanimhaber.com/i-robot-supurgeler-hakkinda--20388867#20388867
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_25

Şeytana uyup aldım bir tane. Bu sıcak fırsatlar batıracak bizi. Alet karnını doyuruyor, işlem bitsin biraz inceleyip yakın zamanda yazarım buraya. Almak isteyenler için de rehber olur. Ocağıma incir ağacı dikildi.

Birkaç saat sonra editi: Ürünün cekim kuvveti fena değil. Standart başladığında küçük bir ses ile düşük çekim modunda başlıyor. Max butonuna bastığınızda çekim kuvveti artıyor.

Üç mod koymuşlar, clean modunda evi öğrenmeye çalışıyor düzenli şekilde zigzag çizerek temizlik yapıyor. Spiral modda daire çizerek sadece belli bir alanı temizliyor. Karışık modda ise algoritma olmadan kafasına göre sağa sola istediği şekilde takılıyor. Bu modlar yavaş çekim gücü ile çalışıyor. Kumanda üzerinden max tuşuna basarsanız çekim kuvveti artiyor. Tekrar basarsanız sessiz moda geri dönüyor.

Pilini tam doldurmadigim için full şarj ile ne kadar çalışıyor henüz bilmiyorum. Sadece bir saat temizlik yaptırdım.

Bir saatlik izlenimime göre ne kadar ekmek o kadar köfte durumu var. Aletin öğrenme yeteneği iyi değil. Evi öğrenerek temizlik yaptığı clean modunda bir yerden defalarca geçiyor, L şeklinde mutfağın kısa tarafına geçmesi çok zaman aldı. Aynı oda içinde bir yeri öğrenip başka bir alana geçmesi zaman alıyor. Önüne engel çok çıkınca kafası karışıyor. Aslında belki öğrenme algoritması iyidir fakat önünde engel hiç olmayacak. Ev için değil de eşyası, sandalyesi, ıvırı zıvırı pek olmayan boş bi ofis ya da iş yerleri için daha uygun gibi. İlk başlangıçta şunu farkettim, şarj standından çıktıktan sonra hep sola sola giderek evi öğrenmeye çalışıyor ama haritalandirma yaptığını söyleyemem. LGnin makinesinin incelemesini izlemiştim, geçtiği yerden bir daha geçmeyip, evin tüm kenarlarının haritasını çizip öğrendikten sonra çizdiği haritanın içini temizlemeye başlıyordu. Bunun çizim yeteneği pek iyi sayılmaz.

Öğrenme yeteneği düşük olsa da asıl beni üzen standı bulamaması oldu. Eğer standa yakın ise gidip hemen yerleşiyor fakat 6-7 metre uzakta ise dakikalarca sarhoş gibi bütün evi arıyor ama bulamıyor. Herkeste böyle mi yoksa sorun benim makinadami bilemedim. Örneğin mutfağı bitirip arka odaya geçse ve kumandadan standa geri dön tuşuna bassam gelemiyor. Elimle alıp benim bırakmam gerekiyor. Evden gitsek bu standı bulana kadar pilini full bitirip evin bir köşesinde son nefesini verir. Çalışma prensibini izlerken bi ara televizyona daldım, baktım standı ararken yatak odasındaki gardrobun altına sıkışmış kapana yakalanmış fare gibi bekliyor. 10 dkmi 15dkmi ne sabit kalırsa kendini beklemeye alıyor.

Cihazda zamanlama ayarı da varmış, sanırım istediğin saatte başlayıp temizlik yapıyor. Henüz kurmadım.

Şimdilik izlenimlerim bunlar dostar. Batarya kapasitesini, standı arama çabasının çözümünü vs öğrenirsem yine yazarım.
    evi öğrenme yeteneği yok rastgele gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

İzmirde nerelerde var?
    özkanlar migrosta mevcut 3 adet
    ne alaka o fiyata alamıyorsun sonuçta, ülkenin durumunu mu tartışalım burada? yurtdışı fiyatından ucuza geliyor işte. bu mantıkla türkiye'den hiçbir şey almaman gerekiyor.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hala anlamamışsınız konuyu. Neyse alıp denesin herkes. Evi öğrenmesini falan beklemesinler. Rastgele etrafa vura vura temizlik yapışını izlersiniz artık.
  • erkan_uyar E kullanıcısına yanıt
    Rastgele gittiği bi mod var zaten. Bunun yanında zigzag çizerek temizlediği bi mod da var. Öğrenmesini beklemiyorum zaten de en azından zigzag çizerek gittiği temizlik modunda heryere mantıklı Bi şekilde girse iyiydi. Neyse canım 700 liraya bu kadarı bence fazla bile. Adamlar vileda modu bile koymuşlar. Suyunu bezini aysrliyorsun vileda çekiyor eve daha ne

aynen biz anlamıyoruz, 2000 ile 700 liralık ürünü karşılaştırmaya devam
  • Daha önce bu robotun Rusyada satılan iboto x 610g modeli ile aynı olduğunu kullanıcı konusundaki arkadaşlar tespit etmişti.
    Bahsi geçen robotun Rusya satış fiyatları şöyle :
    Яндекс.Маркет
    Робот-пылесос iBoto Smart X610G Aqua — Роботы-пылесосы — купить по выгодной цене на Яндекс.Маркете
    https://m.market.yandex.ru/product--robot-pylesos-iboto-smart-x610g-aqua/123834717?pda-redir=1

Rusyada diğer robot fiyatlarına bakarsanız ülkemize göre çok daha uygun olduğunu göreceksiniz. Bu robotun ise 1200 TL civarında satılıyor. Fiyat kıyaslaması bu şekilde yapılabilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.