Şimdi Ara

iRobat Akıllı Temizlik Robotu 699 TL (İkinci dalga Loading...) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
15
Favori
53.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hypericum

Servis tecrübelerinizi paylaşmayı unutmayın

Alıntıları Göster
    Servise gönderdiğim ürün için görüştüm. Daha önce de söylemiştim ben direk değişim talep ettim. Ama bu mümkün değilmiş. Zaten ellerinde ürün çok çok uzun süredir yokmuş. Tamir edilip gönderilecek istemezseniz migrosa iade edin dediler. Ben aynı fiyata ürünü tekrar alamayacağım falan dedim yapacak bişey yok dediler. Şimdi migros süreci başlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degisim onayini yazili olraka alirsan migrostan degiskm yaparsın diye düşünüyorum hocam

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Değişim / iade onay raporunu Migros gördüğünde değişim yapar bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazlardan anlayan arkadaslar, Bulabilirsek bu cihazi mi alalim, haftaya almanyaya gidecegim, vergisiz alma secenegimde var, fazla pahaliya kacmadan fiyat/kazanc onerebileceginiz urun varmidir acaba.?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantr26

Bu cihazlardan anlayan arkadaslar, Bulabilirsek bu cihazi mi alalim, haftaya almanyaya gidecegim, vergisiz alma secenegimde var, fazla pahaliya kacmadan fiyat/kazanc onerebileceginiz urun varmidir acaba.?
    2 yıl önce amazon almanyadan dirt devil marka almıştım. 400 TL civarına gelmişti o zamanlar. 2 yıl bitince bataryası öldü, kendim şarjlı pillerle yenilemek istedim ama çok da uğraşamadım. Markayı tavsiye ederim ama alırken yedek parça ve batarya da alın. Hatta bana da getirirseniz vergisiz çok sevinirim. Malum vergilerle yüzü astarını geçiyor. Bu tarz bir cihaz kullandıktan sonra eksikliğini hissediyorsunuz. Eve temizlikçi almaya gerek kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knopix2626 -- 7 Eylül 2019; 17:59:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • knopix2626 K kullanıcısına yanıt
    Piller 18650 mi acaba içini açıp baktınız mı. Eğer öyle ise değiştirmesi kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Piller 18650 mi acaba içini açıp baktınız mı. Eğer öyle ise değiştirmesi kolay.
    6 adet şarj edilebilir başlıksız pil var, gücünü hatırlamıyorum. Seri ve paralel bağlantı yapılmış, kondansatör gördüm bağlantı arasında. Şemasını çıkarıp bir türlü köprüleri yapmaya fırsatım olmadı

• 44cihan44 4 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar istiyorsunuz?

• Anadolu yakasında stok olan yer var mıdır?

• Break0ut kullanıcısına yanıt
    Kurtköy viaport 5m migrosu arayın sorun. Geçen hafta perşembe günü 10 tane vardı.
  • Evet teknik servis ve Garanti maceram gittikçe kötüye gidiyor. Cuma günü migrosa gidin stok varsa biz değişim onayı ya da isterseniz iade onayı veririz diyen kategori yöneticisi migros aradığında değişim ya da iade alamayız 14 gün geçti demiş. Şimdi WhatsApp hattından görüştüm zaten müşteri temsilcisi numaraları asla cevap vermiyor ürün arızası giderilmezse değişim olur diyor. Yahu bana kategori yöneticiniz öyle demedi diyorum hayır diyor. Halen almayan varsa ve düşünüyorsanız servis deneyimim dolayısıyla asla tavsiye etmiyorum

• karasac K kullanıcısına yanıt
    halınızın kalınlığı ne kadar merak ettim.
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    halılarım kalın değil eski tip halılar onları güzel temizliyor.yanlız salondaki halılar yeni ve tüylü.tüylü halılarda pek başarılı değil ayrıca koltukların altına giremiyor yüksekli yeterli değil yoksa sıkıntı yok.eve uyum sağlıyamadı
  • Alanları ana konuya alalım artık

https://forum.donanimhaber.com/irobat-queen-q1-akilli-temizlik-robotu-kullanicilar-klubu--139469990

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.