Şimdi Ara

Irobat Queen Q1 Akıllı Temizlik Robotu Kullanıcılar Klubü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
60
Favori
35.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Batarya olduğundan emin olalım önce.
    Boşuna masraf olmasın.
    Şarj kontakları temiz mi, şarj oluyor mu doğru şekilde?
    Hangi şehirdesiniz? Arıza geçmezse kontrol etmek gerekecektir.
    Saygılarımla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Batarya olduğundan emin olalım önce.
    Boşuna masraf olmasın.
    Şarj kontakları temiz mi, şarj oluyor mu doğru şekilde?
    Hangi şehirdesiniz? Arıza geçmezse kontrol etmek gerekecektir.
    Saygılarımla
    İlginiz için teşekkür ederim hocam, fırça diyince kaldırıp baktım arasına sünger sıkışmış çıkarınca düzeldi, buarada Ankaradayım, siz hangi şehirdesiniz ihtiyaç halinde iletişim kurmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    Süper, basit bir şekilde çözüldüğüne çok sevindim.

Ben de Ankara’dayım ama her gün kargo ile 5-6 robot geliyor tamire.

Umarım ihtiyacınız olmaz ama gerektiğinde buradan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

• Günaydın, iyi haftalar dilerim.

Özellikle iyi terbiye edilmemiş köpekleri olan evlerde robotları başıboş bırakmak iyi bir çözüm olmayabilir :
    https://www.thesun.co.uk/fabulous/10556165/robot-vacuum-dogs-poo-smears-house-owner-traumatised/

Saygılarımla
  • Gece çalıştırmayı hiç denemedim, karanlık olup olmaması çalışmasını etkiliyor mu ?
  • farukyil92 F kullanıcısına yanıt
    Hayır etkilemez. Işık ile işi yok.
  • farukyil92 F kullanıcısına yanıt
    Valla karanlıkta duruyo bizimki. Banyoyu temizlerken yanlışlıkla ışığı kapadım durdu alet

• blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Işığı okuyan bir sensörü yok ki!

• Yok mudur bu aletten satışta . Anneanneme de almak istiyoruz

• Merdiven çıkamıyor, eşik atlayamıyor, paspasa çıkamıyor vs diyordunuz.
    Alın size uçan robot!
    PeterSripolyoutube
    A Roomba that CAN FLY!
    https://www.youtube.com/watch?v=wA2yIVFb2lI&feature=youtu.be

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam IR sensörleri karanlıkta görmüyordur belki boşluk sanıyodur

• blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Işının belirli bir süre yol alması lazım aktive olması için.
    Ama herhangi bir şüphe kalmasın diye bende tamire gelen bir 11 ike denedim tam karanlıkta, sorunsuz çalışıyor.
    Saygılarımla

• paspas haznesine yarisi soguk su yarisi sicak su içine bi ölçek yer temizligici(dixi yada mr.mussle)atin sonrada mop bezinede yer temizligici dökün mop yapma perfonmansi daha verimli oluyor zemindeki kirleri cikarma vs.(sicak suyla daha etkili)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7E2A7C465

paspas haznesine yarisi soguk su yarisi sicak su içine bi ölçek yer temizligici(dixi yada mr.mussle)atin sonrada mop bezinede yer temizligici dökün mop yapma perfonmansi daha verimli oluyor zemindeki kirleri cikarma vs.(sicak suyla daha etkili)
    Birazda yumuşatıcı koyarsanız çok güzel kokar

• bsrkycn B kullanıcısına yanıt
    evet mantıklı deneyeceğim👍🏼Bu arada az once denedim ev mis gibi vernel gül kokulu yumos kokuyor👍🏼

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 31 Aralık 2019; 13:23:27 >
  • İşinize karışmak gibi olmasın, cihaz sizin tabii ki ama hazneye bir çay kaşığından fazla sabun bazlı deterjan veya beyaz sirkeden başkasını koymanızı önermem.
    Başka her türlü deterjan ve katkı malzemesi tortu ve kalıntı bırakarak memeleri tıkamaktadır.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Evet dediginiz mantiikli bende zaten bir yemek kaşığı kadar koyuyorum..

• LG'nin yeni ev temizlik robotu da hızlanan "evdeki herşeyi kontrol eden mobil robot" trendine uygun geldi.

LG ThinQ hem temizlik hem de evin genel kontrolü yetenekleri ile göz doldurmakla beraber yüksekliği nedeniyle fuarın ilk gününde çok eleştiriliyor. Mobilyaların altını süpüremeyecekse ne işimize yarayacak ki? Sonu Dyson 360eye gibi olacak gibi görünüyor.

Lg'nin eski robotları çok alçak ve her mobilyanın altına rahatlılka girebilecek yetenekteydi, özellikle HomBot serisi. Zaten dünyada kameralı ilk haritalama yapan robotları da Samsung ve LG birlikte çıkardı. Ama şimdi bakıyorum, her ikisi de yüksek cihazlar üretiyorlar.
    Kore'de mobilya yüksekliklerini merak ediyorum doğrusu.
    www.lg.com
    LG ThinQ: Experience CordZero R9 ThinQ | LG USA​​
    https://www.lg.com/us/lg-thinq-appliances/products/lg-cordzero-r9-thinq/index.html

Irobat Queen Q1 Akıllı Temizlik Robotu Kullanıcılar Klubü

• CES2020'den haberler:

Bugün iLife 3 yeni robotunu tanıttı:
    A10: kamera navigasyonlu VSLam, halıları tanıyan ve mop yapılırken halılara çıkmayan yeni sönsörler ile donatılmış titreşimli mop yapan yeni seri bir robot. A10 200USD civarında Amazon'da ön satışta olacak bu hafta.
    W450: dünyanın tek zemin yıkama robotu olan W400'ün geliştirilmiş modeli. Kirli ve temiz su tankları ayrı, zemini 4 aşamada fırçalayıp yıkıyor, ayrıca çok güçlü vakumu da var ve çıkış fiyatı çok makul olacak bu yeteneklerine göre: 299 USD
    V9: 4000Pa gücündeki yeni iLife canavarı, tüm zeminler için otomatik güç ayarlama, yıkanabilir toz haznesi ve CVSLAM navigasyon sistemi ile geliyor, yapay zeka özelliği de var. 199USD civarında çıkış fiyatı olacak.

iLife yetkilileri arasında benim tanıdıklarım yoktu ben standda iken maalesef, dolayısı ile cihazlar hakkında sadece yüzeysel bilgiler aldım.

Fuardaki Narwal, Trifo ve iLife firmalarından aldığım bilgi ise robot fiyatlarının dünya çapında en az 100-150USD aşağı ineceği önümüzdeki aylarda ve bunun kendisi üretici olmayan firmaların zor duruma düşüreceği. Yıllardır başkalarına ürün yapan firmalar artık kendi markaları ile dünya pazarına çıkıyorlar. Xiaomi bu noktada iyi düşünmeli çünkü Roborock da kendi markasına yüklenme kararı almış ve S7 yapay zekayı da içeren çok farklı özellikler ancak ucuz fiyat ile çıkacakmış. Irobat Queen Q1 Akıllı Temizlik Robotu Kullanıcılar Klubü

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7E2A7C465

Peki fab.ayarlara döndünuz bi faydası yarari oldumu?
    Sanırım pek faydası olmadı. İlk baştaki gibi belirli bir prensiple değilde daha kısa ve rastgele hareket ediyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.