Şimdi Ara

Irobat Queen Q1 Akıllı Temizlik Robotu Kullanıcılar Klubü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
60
Favori
35.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • irobat süpürgenin sağ fırçası çalışmıyor, nereye tamir ettirebilirim acaba ?
  • Mghxsds M kullanıcısına yanıt
    Migros servise yönlendirmiyor mu? Cihaz daha çok yeni, garanti kapsamında olmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 14 Şubat 2020; 21:46:17 >
  • kurafx K kullanıcısına yanıt
    Benim de almam lazım orta fırça ve filtreleri. Var mıdır sipariş veren?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cgtysen C kullanıcısına yanıt
    Ben sipariş verdim orta fırçayı ama daha yeni. Bakalim ne zaman gelir. Gelince bilgi veririm uyumlu oluolmadığı konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz tabii dünyanın bu tarafındaki robotlara yoğunlaşıyoruz ama bir de bu işin Japonya'sı var.
    Panasonic sessiz sedasız yeni robotunu tanıttı. Rulo MC-RSF1000
    Yapay zekaya sahip, engelleri aşmak için kendini kaldırabilen, köşe temizliğinde üstün bir robot.
    Japonya dışında satılmıyor ve orada bile çok pahalı ancak çok güzel.
    Panasonic Japan(パナソニック公式)youtube
    次世代ロボット掃除機ルーロ(RULO)~レーザーSLAMで正確に室内を認識し、ゴミを取りきる~【パナソニック公式】
    https://www.youtube.com/watch?v=buzGSYuyeu0&feature=youtu.be

• toggle kullanıcısına yanıt
    Konudaki linkten mi sipariş verdiniz yoksa başka mı? Teşekkürler.

• İyi günler arkadaşlar cihaz durduk yere bozuldu sanırım 4 5 ayda. Otomatik modda bir engele çarptıktan sonra sürekli yuvarlak çiziyor bu durumu yaşayıp çözüm bulan varmıdır. Tekerleği çıkarıp temizledim reset attım kumandadan başlattım vs gibi bütün önerileri denetim fakat bir sonuca ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim

• erkan_uyar E kullanıcısına yanıt
    Engele çarptıktan sonraki hareketleri tampon sensörleri veya öndeki tekerlek ile ilgilidir.
    Bir kaç defa tampona sertçe burun ve toz varsa dökülmesini sağlayın, basınçlı hava tutabiliyorsanız daha iyi.
    Kolay gelsin.

• Hocam cevabınız için teşekkür ediyorum denedim fakat değişme olmadı durum linkte ki gibidir tekrar teşekkür ediyorum

• erkan_uyar E kullanıcısına yanıt
    İki tarafa da dönme yapıyor ama yani tekerlek arızası yok gibi görünüyor.
    Bataryasını çıkartıp bir süre bekleyiniz, resetlensin. Sonra tekrar çalıştırın, deneyin.
    Kolaylıklar dilerim.

• robotun ömrü 6 ay. ön tarafını tekerleklerini her tarafını çıkarıp temizledim önünde göz gibi şeyler var onuda temizledim fakat değişme yok almak isteyenler göz önünde bulundursun. xiaomi almak daha mantıklı
  • sarj oluyor, olurken turuncu yanıp sönüyor. Şarjdan çıkarınca çalışmıyor. böyle bir durum yaşayan oldu mu?

• splendore S kullanıcısına yanıt
    Bataryası ölmüş

• yavaş yavaş gümlemeye başlıyor galiba. ben hala full performans kullanıyorum bakalım bizimki ne zaman gümleyecek. yine de çok memnunum şu anda bizimkinin ayarındaki aleter 2 3 bin civarı. ıslak fonksiyonu olmayanlar bile 1500 2000 den başlıyor.
    ıslak modunu da aktif kullanmaya başladı sert zemin belli bölgelerine fısfısla temizlik için sıvı sıkıyorum. bayağı pırıl pırıl oluyor yerler.
  • Halıda kullanmıyorum, ıslak kullanmıyorum, her hafta düzenli olarak temizliyorum, kısaca gözüm gibi bakıyorum. Ne garanti, ne servis rezillik ama cidden çok işe yarıyor. Arkadaş mahkemeye verdi sonucu bekliyorum. Yazarım buradan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol fırça arıza vermeye başladı bir kaç gündür. Bazen çalışıyor, bazen duruyor. Durunca da makine düzgün çalışmıyor ve olduğu yerde dönmeye başlıyor.. Reset ettim, bataryayı çıkarıp bir gece beklettim sonuç değişmedi. Fırçaların tamamını ve filtreyi düzenli temizliyorum, kıl tüy filan temizliğini bir kaç günde bir yaparım. Çokta memnundum aletten, umarım bir çözüm bulunur. Garanti olayına mı girsem acaba?
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    sayin hocam benim robot bu aralar haliya cikinca hemen halıdan inip kaciyor anlam veremedim.duzenli filitre fircayi sensörleri temizlerim ama en son on tusana basip 10 saniye reset attirdim yine sorun duzelmedi acaba neler yapmak lazim yardim luften

• Merhaba
    Halıda çok koyu renk var mı? Oralara denk geldiğinde düşme sensörleri algı veriyor olabilir.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    hocam hali renkleri boyle..koyu renk cok diyebilirmiyiz?bataryayi sokup beklemek gerekirmi ?
    Irobat Queen Q1 Akıllı Temizlik Robotu Kullanıcılar Klubü

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.