Şimdi Ara

Irobat Queen Q1 Akıllı Temizlik Robotu Kullanıcılar Klubü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
60
Favori
35.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim robot da kısa üçgenler çizip dolanma hareketine başladı, eskisi gibi yılan oyunu şeklinde gidip gelmiyor, çözümünü bilen var mı?
  • hasanbahri H kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu sorunun çözümünü bende bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesl-i Fatihan

Maalesef bu sorunun çözümünü bende bulamadım.
    bu forumdan gomek hocam çözümü buldu, ön tekerleği aşağıya çekiyorsunuz çıkıyor, bir sürü hav pislik oluyor orada, onu temizleyince oradaki sensör çalışmaya başlıyor, sorun düzeliyor. böylece cihazın kronik bir sorunu kalmamış oldu. kendisine çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbahri -- 19 Ocak 2020; 20:28:15 >
    Ön tekerleği temizlemiyor muydunuz? Kullanım kılavuzunda temizleme önerileri var, lütfen onlara uyunuz. Bu cihazların tek hassas yanı gerekli temizliklerin yapılmamasıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Ön tekerleği temizlemiyor muydunuz? Kullanım kılavuzunda temizleme önerileri var, lütfen onlara uyunuz. Bu cihazların tek hassas yanı gerekli temizliklerin yapılmamasıdır.
    ön tekerlek ile ilgili kullanım kılavuzunda gösterilen husus buranın fırçalanması ve tekerlek etrafındaki pisliklerin alınması. bunlar yapılsa da asıl bahsedilmeyen ve dışardan da belli olmayan husus tekerlek kapağının altında kocaman bir oyuk ve sensör olduğu ve tekerleğin sökülerek temizlenmesi gerektiği.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanbahri

bu forumdan gomek hocam çözümü buldu, ön tekerleği aşağıya çekiyorsunuz çıkıyor, bir sürü hav pislik oluyor orada, onu temizleyince oradaki sensör çalışmaya başlıyor, sorun düzeliyor. böylece cihazın kronik bir sorunu kalmamış oldu. kendisine çok teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    Hadi ya hemen deniyorum inşallah düzelir. Çözüm sunan arkadaşa da teşekkürler.

• Bu yöntem benim sorunumu da çözdü. Robot ilk günkü gibi çalışıyor. Çözümü bulandan da vesile olandan da Allah razı olsun. Evet sadece tekerin çıkartılıp temizlenmesi değil, tekerin oturduğu siyah yuvanın komple sökülüp temizlenmesi gerekiyor. Altından kütle halinde toz yığını çıkıyor.

• 2 fırçadan biri çalışmaz oldu, kırmızı ışık hatası veriyor. nasıl duzeltecegız ?
  • Mghxsds M kullanıcısına yanıt
    Sıkışmıştır sanırım, diplerini iyice temizlediniz mi söküp?
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için tskler, temizledim ama farketmedi. Elimle çevirince dönüyor ama bırakıp auto clean butonuna basınca biri dönüyor diğer dönmüyor ve kırmızı ışık yanıyor :S
    Yan fırça motorlarından birisi arızalandı o zaman.
    Arkadaşımın makinası da benzer şekilde bozulmuştu, uğraştı çalıştıramadı. Servise gönderdi. 1,5 ay beklettiler. Geri istedi tüketici haklarına şikayet için. Şimdide geri gönderdik bizde yok diyorlar.Yani makinanın üstüne yattılar. Tavsiyem Sorunu kendi imkanlarınızla çözmeye çalışmanız. Geçmiş olsun. Bizim makina da ne zaman patlayacak bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer bir durum başıma gelirse, marka bir robotun servisine gidip ücret karşılığı tamir isterim diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oracle99 kullanıcısına yanıt
    Ayvayı yedik o zaman :S seviyordum robotu ya, sökmek falan da bayağı zor bunu ne yapacağız bilmiyorum
  • benim ki de saçmalamaya başlamıştı son zamanlarda. düz gitmiyordu gidip hemen geri dönüyordu. bi yere göndericem okla yönü belirliyorum hemen kendi kendine u dönüşü yapıyor.
    bu temizlik işini bende yapayım bakalım nolcak
  • Nesl-i Fatihan kullanıcısına yanıt
    tam olarak yeri neresi acaba?foto atma sansiniz varmi?tsk.

• oracle99 kullanıcısına yanıt
    Cihazın fiyatı kadar tamir ücreti çıkacaktır muhtemelen.
    Zaten sadece Anker ve iRobot'un servisi var, o da doğru dürüst çalışmıyor.
    Valla bulandan da paylaşandan da Allah razı olsun. Bugün çalıştırdım robotu, yarım metre ilerlemeden sanki bir engel varmış gibi sağ arka çapraz gitmeye başlıyordu. Sanki sürekli engel varmış gibi algılıyordu. Çıkardım on tekerleği altından baya bir pislik çıktı. Şuan çalıştırdım düzeldi. İlk günkü haline döndü.

• Aliexpressten uyumlu parçalarını alan oldu mu? Benim gri sünger ve fırçalar yavaştan özelliğini kaybetmeye başladı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.