Şimdi Ara

iron bow +6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıron bow + 6 var bende (resım koyucam) 7 ye basarken yakmamak gbı ıhtımalım varmı sorarım sızlere ????_????

• Git 20 tane +7 plate armoru +8 yaparken yak bi de +7den +8e high class yak sonra bas ironu trinayla +7ye %100 olur olmassa gel suratıma tükür
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7050F

Git 20 tane +7 plate armoru +8 yaparken yak bi de +7den +8e high class yak sonra bas ironu trinayla +7ye %100 olur olmassa gel suratıma tükür

ark. i dogru soluyo
  • quote:

Git 20 tane +7 plate armoru +8 yaparken yak bi de +7den +8e high class yak sonra bas ironu trinayla +7ye %100 olur olmassa gel suratıma tükür

Upgrade de %100 diye bir kavram yoktur arkadaşım 2 tane wood staff +8 aldı 1 tanesi +9 a geçti..

Bende özendim 6 wood ve 2 fp +7 basdım patladı..

Mirage basarken +5 den +6 ya geçirirken daha neler neler patlattım ama geçmedi..

+9 shard basan adamın videosu dikkatli izleyin adam sadece +8 chitin set ve dark vane +8 patlatmıyor.Önden itemlerde patlatmış belki adam shard ^+9 a bile şaşırmışdır

• bende yaptim bu sabah bi ib +6 cok sevincliyim :) bende +7 ye basacam bak sana onerilerimi soyleyim sakin +7 ye trinasiz basma !!!!!!!!!!!! rtinayi ve busu aldinmi eline git anvile ama etrafinda cok kalabalik olmasin sabah yada gece tavsiye ederim once al eline +6 full plate bi kac tane bas +7 ye nus ile taaki birisi +7 oldu dilelim fp lerin sonra +7 olan fp yi cok ks olmadan hemen +8 e bas bus ile yanarsa hemen ardindan trinayla bas iron bowunu ben oyle yapacam :) +7 trinayla kolay gecio daha onceden tecrubem var sacma diyenler cikabilir ama karambole basmaktan iyidir kesinlikle unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk_325

quote:

Upgrade de %100 diye bir kavram yoktur arkadaşım 2 tane wood staff +8 aldı 1 tanesi +9 a geçti..

Mirage basarken +5 den +6 ya geçirirken daha neler neler patlattım ama geçmedi..

+9 shard basan adamın videosu dikkatli izleyin adam sadece +8 chitin set ve dark vane +8 patlatmıyor.Önden itemlerde patlatmış belki adam shard ^+9 a bile şaşırmışdır

arkadasım adam orda dark vaneyi patlatmak istemior istese nie triana ile bassın akıl war mantık war...

• quote:

guzel bi yontem deil bu ark :) demisinki 20 tane +7 fp zuahaah sen 20 tane +7 fp bas en az 1 tanesi +8 olmazsa gel yuzume tukur nasil ama bu daha mantikli :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 ironbow rebirth upgrade
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahu bende manner 0 amma velakin dün akşam 3 tane +6 sword breaker ı +7 yaptım hem de hiç bir şey yakmadan (CİDDİYİM) bu iş şans işi

• quote:

Orjinalden alıntı: cenk_325

quote:

EWTC ORDA YUKARIYA BAKARSANIZ OASI DAHA DOLU FAİLED DİE YANİ Adam kimbilir neler yaktı ??

• DÜN GECE 22 TANE +7 PRİEST GLOVE DAN 3 TANE +8 ÇIKTI ANCAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_offline

quote:

guzel bi yontem deil bu ark :) demisinki 20 tane +7 fp zuahaah sen 20 tane +7 fp bas en az 1 tanesi +8 olmazsa gel yuzume tukur nasil ama bu daha mantikli :)

+1 ama adam fp demiyor plate diyor. Gerçi ne olursa olsun 20 tane +7 den biri büyük ihtimal +8 olur, hatta 10 taneden biri büyük ihtimal +8 olur...

• ÖNCE 5-9 ADET HİGH CLASS VE YA MİDDLE CLASS İTEM YAK , YANİ YAKMIŞ OLMAK İCİN YAK SONRA İRON U TRİNA İLE KOY TRİNK GECSİN +7 E
    bENİM Bİ ARKADAŞ SALAMANDER STAFFINI BOYLE +6 DAN +7 YE TRİNA İLE GECİRDİ SONRA BİKAÇ ŞEY DAHA YAKTI +7 DEN +8 TEKRAR TRİNA İLE GEÇİRDİ
  • neyine yetmiyor.
  • ışıkları ii takip et birileri yaksın sonra ilk beyazı gördüğün anda trinayla bas büyük ihtimalle olucaktır
  • bence bu upgrade sadece şans iş ve tabikide MANNER ve ÜYELİKten(gold-premium) vs. kaynaklanıyor bunlardan başka herşey şans işi ben basıyorum low ve middle kolay geliyoo high class +5 ten sonra hiç kimse güvence veremez her an patlayabilirr bence sen İron BOW u sakın basma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: halacboy

bence bu upgrade sadece şans iş ve tabikide MANNER ve ÜYELİKten(gold-premium) vs. kaynaklanıyor bunlardan başka herşey şans işi ben basıyorum low ve middle kolay geliyoo high class +5 ten sonra hiç kimse güvence veremez her an patlayabilirr bence sen İron BOW u sakın basma...

+5 e kadar güvence veren var mı ???
  • denemee
  • öncesinden hiçbirşey yakmadan +5 e geçirdim ib yi sonra ard arda 3 tane mirage+6 yaktım sonra +5 IB yi bastım yandı ..
  • tamamen şans +7 glave video su var bilirsiniz adam koyuyo +8 oluyo (trinasız)
  • gold pre almadan önce +5 chitin yapamıodum dün +7 chitin yaptım warsa bi tanıdığında gold pre itemi onda upgrade etmeni tawsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.