ıron bow + 6 var bende (resım koyucam) 7 ye basarken yakmamak gbı ıhtımalım varmı sorarım sızlere ????_????
Git 20 tane +7 plate armoru +8 yaparken yak bi de +7den +8e high class yak sonra bas ironu trinayla +7ye %100 olur olmassa gel suratıma tükür
quote:
Orjinalden alıntı: 7050F
Git 20 tane +7 plate armoru +8 yaparken yak bi de +7den +8e high class yak sonra bas ironu trinayla +7ye %100 olur olmassa gel suratıma tükür
ark. i dogru soluyo
quote:
Upgrade de %100 diye bir kavram yoktur arkadaşım 2 tane wood staff +8 aldı 1 tanesi +9 a geçti..
Bende özendim 6 wood ve 2 fp +7 basdım patladı..
Mirage basarken +5 den +6 ya geçirirken daha neler neler patlattım ama geçmedi..
+9 shard basan adamın videosu dikkatli izleyin adam sadece +8 chitin set ve dark vane +8 patlatmıyor.Önden itemlerde patlatmış belki adam shard ^+9 a bile şaşırmışdır
bende yaptim bu sabah bi ib +6 cok sevincliyim :) bende +7 ye basacam bak sana onerilerimi soyleyim sakin +7 ye trinasiz basma !!!!!!!!!!!! rtinayi ve busu aldinmi eline git anvile ama etrafinda cok kalabalik olmasin sabah yada gece tavsiye ederim once al eline +6 full plate bi kac tane bas +7 ye nus ile taaki birisi +7 oldu dilelim fp lerin sonra +7 olan fp yi cok ks olmadan hemen +8 e bas bus ile yanarsa hemen ardindan trinayla bas iron bowunu ben oyle yapacam :) +7 trinayla kolay gecio daha onceden tecrubem var sacma diyenler cikabilir ama karambole basmaktan iyidir kesinlikle unutma
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_325
quote:
Upgrade de %100 diye bir kavram yoktur arkadaşım 2 tane wood staff +8 aldı 1 tanesi +9 a geçti..
Mirage basarken +5 den +6 ya geçirirken daha neler neler patlattım ama geçmedi..
+9 shard basan adamın videosu dikkatli izleyin adam sadece +8 chitin set ve dark vane +8 patlatmıyor.Önden itemlerde patlatmış belki adam shard ^+9 a bile şaşırmışdır
arkadasım adam orda dark vaneyi patlatmak istemior istese nie triana ile bassın akıl war mantık war...
quote:
guzel bi yontem deil bu ark :) demisinki 20 tane +7 fp zuahaah sen 20 tane +7 fp bas en az 1 tanesi +8 olmazsa gel yuzume tukur nasil ama bu daha mantikli :)
yahu bende manner 0 amma velakin dün akşam 3 tane +6 sword breaker ı +7 yaptım hem de hiç bir şey yakmadan (CİDDİYİM) bu iş şans işi
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_325
quote:
EWTC ORDA YUKARIYA BAKARSANIZ OASI DAHA DOLU FAİLED DİE YANİ Adam kimbilir neler yaktı ??
DÜN GECE 22 TANE +7 PRİEST GLOVE DAN 3 TANE +8 ÇIKTI ANCAK
quote:
Orjinalden alıntı: knight_offline
quote:
guzel bi yontem deil bu ark :) demisinki 20 tane +7 fp zuahaah sen 20 tane +7 fp bas en az 1 tanesi +8 olmazsa gel yuzume tukur nasil ama bu daha mantikli :)
+1 ama adam fp demiyor plate diyor. Gerçi ne olursa olsun 20 tane +7 den biri büyük ihtimal +8 olur, hatta 10 taneden biri büyük ihtimal +8 olur...
ÖNCE 5-9 ADET HİGH CLASS VE YA MİDDLE CLASS İTEM YAK , YANİ YAKMIŞ OLMAK İCİN YAK SONRA İRON U TRİNA İLE KOY TRİNK GECSİN +7 E bENİM Bİ ARKADAŞ SALAMANDER STAFFINI BOYLE +6 DAN +7 YE TRİNA İLE GECİRDİ SONRA BİKAÇ ŞEY DAHA YAKTI +7 DEN +8 TEKRAR TRİNA İLE GEÇİRDİ
neyine yetmiyor.
ışıkları ii takip et birileri yaksın sonra ilk beyazı gördüğün anda trinayla bas büyük ihtimalle olucaktır
bence bu upgrade sadece şans iş ve tabikide MANNER ve ÜYELİKten(gold-premium) vs. kaynaklanıyor bunlardan başka herşey şans işi ben basıyorum low ve middle kolay geliyoo high class +5 ten sonra hiç kimse güvence veremez her an patlayabilirr bence sen İron BOW u sakın basma...
quote:
Orjinalden alıntı: halacboy
bence bu upgrade sadece şans iş ve tabikide MANNER ve ÜYELİKten(gold-premium) vs. kaynaklanıyor bunlardan başka herşey şans işi ben basıyorum low ve middle kolay geliyoo high class +5 ten sonra hiç kimse güvence veremez her an patlayabilirr bence sen İron BOW u sakın basma...
+5 e kadar güvence veren var mı ???
denemee
öncesinden hiçbirşey yakmadan +5 e geçirdim ib yi sonra ard arda 3 tane mirage+6 yaktım sonra +5 IB yi bastım yandı ..
tamamen şans +7 glave video su var bilirsiniz adam koyuyo +8 oluyo (trinasız)
gold pre almadan önce +5 chitin yapamıodum dün +7 chitin yaptım warsa bi tanıdığında gold pre itemi onda upgrade etmeni tawsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme