Arkadaşım Colony Zone da fazla dolaşmadığın belli oluyor, bi gir bak bakalım kim ne kullanıyor. Hell breaker veya iron impact kullanan epey warrior var ve önceki cevaplarımı okursan spear defans giymiş rakibe karşı da bunları kullanmak zorunda. Genelde club defans giyen fazla yok, herkes öncelikle dagger def ve sonra da spear def ile geziyo. Yeterince parası ve inventory de yeri varsa arrow def da bulunmalı.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: uur92
Ordaki Ironİmpact değil
Değisik bi unique item
Flame yanıyo
Hcbir warrior ıronimpact kullanmaz...
Arkadaşım Colony Zone da fazla dolaşmadığın belli oluyor, bi gir bak bakalım kim ne kullanıyor. Hell breaker veya iron impact kullanan epey warrior var ve önceki cevaplarımı okursan spear defans giymiş rakibe karşı da bunları kullanmak zorunda. Genelde club defans giyen fazla yok, herkes öncelikle dagger def ve sonra da spear def ile geziyo. Yeterince parası ve inventory de yeri varsa arrow def da bulunmalı.
bence de
quote:
Orjinalden alıntı: Nerkek
quote:
Orjinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::
quote:
Mirage Ironİmpact ya da HeLLBreaker bulana kadar en iyi master priest silahıdır
peki hellbreaker in atağı iron impact an fazla ise ne kadar fazla bilyormusunuz.+7 iron impact 167-8 mi neydi.
+6 olana kadar HB nin atağı fazla +6 Hb : 161 Ap +6 İi : 160 Ap +7 ve daha fazlasında durum değişiyor +7 Hb : 167 Ap +7 İİ :168 Ap
+8 leri bilmiyorum ama ii 180 olmalı...
uniq silahlarin + ya bastikca attak dereceleri normal silahlar + ya basildigindakine gore daha az cogalir unuqler basildikca yani +8 bir hell breakerla +8 bir iron impacti kiyaslarsan kesinlikle iron impact daha fazla vurur +7 si biraz muallakta cunku hb nin flamesi cok yuksek ama +6 ve alti olursa goruldugu gibi uniq hb daha ii
quote:
Ironİmpact HellBreaker
En iyi priest silahlarıdır...Warriorlar Ironİmpact kullanmaz...
yanlisssssssss[color/] priestler paladin olduktan sonra en iyi mirage swordla cakarlar
Bilmeden konusma...HellBreaker Mirage Sword den daha iyi paladinler icin...
İron impact priest silahıdır warrior kullanmaz
Tüm Bp Silahlarını Warriorda Kullanabilir...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ABORRR
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Dangerousx
quote:
quote:
Ironİmpact HellBreaker
En iyi priest silahlarıdır...Warriorlar Ironİmpact kullanmaz...
ek olarak priest mirage kullanmaz
biraz düşün istersenha.mirage dagger deil bu.mirage sword
amacı sazanlık yapmakti sanirim.
hayır arkadaşım sen düzgün yazmış olsaydın mirage sword diye o zman daha bi başka yorum yapardım ama sen sadece mirage dersen ben deil kime sorarsan sor assasianların kullandığı mirage gelir akla konunun üstte kalması için mesaj atmayı bırak cevabını almışsın yukarda
burada bahsettiğim char priest olduğuna göre ve mirage dediğimde ne alakasi var rogueden.o kadar kişi anladida bi sen mi anlamadin.suç bende değil sende.anlamadan cvp veriyorsun sanirim.
ne oluyor bu ne
Warrior +1 flamberge le +7 large breaker dan daha iyi vurur...
quote:
Ordaki Ironİmpact değil
Değisik bi unique item
Flame yanıyo
Hcbir warrior ıronimpact kullanmaz...
Iron Impact +8 ve +8 totemic spear kullanan warrior görmediysen senin aklından ve knight bilginden şüphe ederim.Dual wielding diyorlar buna warrioru olan bilir.
Bana knight ı öğretme..Bence senin öğrenmen lazım...
Ironİmpact 2 elle kullanılır
Senin dediğin impact
Bilmeden söyle sacma sacma yorum yapmıyomusunuz deli oluyorum
HB +6 vardı sattım onu elime Mİrage Sword +7/70 aldım.Attack olarak cok fark olmadı swordu kullanmayı sevdiğim için mirageyi aldım elime.Ama şunu fark ettim __R__ basarak saldırdığımız da ilk vuruşu yaptığı zaman mirage sword cok ıska geciyor normalde hb ile 10 vuruştan 1 tane ıska gecerken mirage swordda 10 taneden 5-6 tane ıska vuruş geciyor.
isibilneler cok guzel tuyolar vermisler anlayana ama:D
pffff ne kadar bombaci var bu forumda ya özellikle uur92 midir nedir iron impacti warrior kullanmaz dersen ben senin alnini karislarim arkadasim iron impacti warriorlar kullanir hemde bicok warrior raptorun yerinede tercih eder genelde cz de cogu kiside spear def oldugu icin iyi atakli bi club her zaman warrior icin iyidir ayrica sen simdi inanmazsin falan gel arese istedigin zaman ben sana chitin shelli warriorlar nasil +8 iron impactlerle dolasiyo gösteriyim belki priest impactle karistirdin bilemiycem ama o int istedigi icin warriorlar tarafindan kullanilmaz saygilar
Warriorlar priestlardan daha kabiliyetlidirler.Her silah onlara eşit atack verir.
"uur92" +1 flamberge 77 atacklı,+7 large breaker 124 ya da 126 atacklı.Warriorlara her silah aynı atağı verir(dagger,staff ve bowlar dışında).
quote:
ek olarak priest mirage kullanmaz
sen yenisin galiba
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
Warriorlar priestlardan daha kabiliyetlidirler.Her silah onlara eşit atack verir.
"uur92" +1 flamberge 77 atacklı,+7 large breaker 124 ya da 126 atacklı.Warriorlara her silah aynı atağı verir(dagger,staff ve bowlar dışında).
Katılmıyorum...O zaman priest ın elinede raptor ver yolla cz ye
Dediğim gibi;warriorlar daha kabiliyetli.Ben 2 charıda oynamış bir oyuncuyum.Ayrıca ikiside 62+
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
Katılmıyorum...O zaman priest ın elinede raptor ver yolla cz ye
Warrior HeLLBreaker kullanabilir ama Ironİmpact fazla atack vermiyo...
Ben HB ya da II olarak konuşmuyorum.İtirazım,senin dediğin "+1 flamberge warriorlara +7 large breakerlardan daha fazla atack verir" bu..
quote:
Warrior HeLLBreaker kullanabilir ama Ironİmpact fazla atack vermiyo...