Warriorlar priestlardan daha kabiliyetlidirler.Her silah onlara eşit atack verir.
"uur92" +1 flamberge 77 atacklı,+7 large breaker 124 ya da 126 atacklı.Warriorlara her silah aynı atağı verir(dagger,staff ve bowlar dışında).
Katılmıyorum...O zaman priest ın elinede raptor ver yolla cz ye
priest warrier itemi giydiği zaman yani raptor,glave,bill gibi atağı düşer.bu yüzden raptor giymezler.
quote:
Orjinalden alıntı: ABORRR
quote:
Orjinalden alıntı: uur92
Ironİmpact HellBreaker
En iyi priest silahlarıdır...Warriorlar Ironİmpact kullanmaz...
ek olarak priest mirage kullanmaz
iki türlü mirage war ib dagger bide mirage sword bilmion mu?
la kawga etmeın prıest mırage kullanır hele +7 falansa onunde adam duramaz bıde massıwe ıse :d
uur92 insanlari yanlis yönledirmeye devam etme, biliyosan konus ibret alsinlar bilmiyosan susta adam sansinlar demisler hic olmazsa bilmedigin konu hakkinda atip tutma, priestin eline raptor ver czye yolla demissin o zaman yazicaklarimi iyi oku ögren bilmemek degil ögrenmemek ayiptir, priestlere spear silahlarda damage penalty vardir atak düsürür bu silahlar, ama warriorlarda böyle bisey yok warrior istedigini tasir damage penalty yoktur iron impact fazla atak vermez demissin sallama warriorda öyle sey olmaz, ayrica priestlerde master öncesi sword silahlarinda damage penalty si vardir master olmayan priestlere mirage sword da olsa düzgün atak vermez priest master olmadan önce club kullanir masterdan sonra artik kendi tercihidir ister mirage sword ister iron impact ama spear yine kullanamaz, daha dogrusu kullanir ama atagi düser anladin umarim??? ama dedigim gibi warriorda böyle bisey yok benim charim da +7 glave var suanda ben +8 iron impact almayi düsünüyorum 61 olucam yakinda.
Ben bunu ko daki hiçkimseye anlatamadım yada milelt anlamak istemiyo Mirage sword priest master olsada olmasada priest silahı değildir
quote:
Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR
Mirage Ironİmpact ya da HeLLBreaker bulana kadar en iyi master priest silahıdır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::
quote:
Orjinalden alıntı: Dangerousx
quote:
quote:
Ironİmpact HellBreaker
biraz düşün istersenha.mirage dagger deil bu.mirage sword
amacı sazanlık yapmakti sanirim.
hayır arkadaşım sen düzgün yazmış olsaydın mirage sword diye o zman daha bi başka yorum yapardım ama sen sadece mirage dersen ben deil kime sorarsan sor assasianların kullandığı mirage gelir akla konunun üstte kalması için mesaj atmayı bırak cevabını almışsın yukarda
Mirage sword yazmak zorundamı. Orjinalinde mirage sword mu yazıyo. Sadece Mirage yazıyo. Asıl bıçak olanda mirage dagger yazıyo. Priestin en ii silahlardan birinin de mirage olduğu bilinir. Gerisi senin anlama kapasitenle sınırlı.
tamamen priest silahıdır dostum
quote:
quote:
Ironİmpact HellBreaker
senin dediğin mirage dagger, o değil mirage sword
quote:
bu silah warrier larin en iyi 2. silahidir.peki priestler bu silahi giyebilrmi.yani giydiğinde atağı artarmı yoksa düşermi.bazilari priestlerin en ii silahinin mirage olduğunu söylüyor.sorum şu.bu silah warrier silahimi yoksa priest silahimi.
varrier ne
yahu kim diyor warior iron impact kullanmaz ? raptorla kafa kafaya atackları neden kullanılmasın _? piyasasda bir sürü spear varken kullanmamak mallık dır neye dayanarak idda ediosn ii yi wariorun kullanmadığını ?
warriorların silahı falan değildr kim atıosa kafadan
iron impack battle priestlerin en ii silahıdır.
la kimin silahı olduğunu flan söyleyen yok wariorda takar ve atack verir takmaması için bir neden yok ama yok derseniz
ALOO BEN priestimm o bize ait bi silahhhh takamazsınızzzzzzz falan hallt edersiniz bal gibi takioruz
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ironİmpact HellBreaker
hayır arkadaşım sen düzgün yazmış olsaydın mirage sword diye o zman daha bi başka yorum yapardım ama sen sadece mirage dersen ben deil kime sorarsan sor assasianların kullandığı mirage gelir akla konunun üstte kalması için mesaj atmayı bırak cevabını almışsın yukarda
Mirage sword yazmak zorundamı. Orjinalinde mirage sword mu yazıyo. Sadece Mirage yazıyo. Asıl bıçak olanda mirage dagger yazıyo. Priestin en ii silahlardan birinin de mirage olduğu bilinir. Gerisi senin anlama kapasitenle sınırlı.
zuhahahahahaha MS da mirage sword yazıyo heehehhehehehehehee
:D
quote:
Orjinalden alıntı: doves
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ironİmpact HellBreaker
zuhahahahahaha MS da mirage sword yazıyo heehehhehehehehehee
quote:
Orjinalden alıntı: Macros
Allah Aşkına Allahın Master Priest i Elinde Mirage Dagger la mı gezecek ... Tabiki Sword yani
Valla BEnim İnt Priestim Vardı Cz De Arkamda Gezen Dual Mdagger Kullaniordu Acaip Sexi Oluyordu Hastaydım O Goruntusune =)
quote:
Orjinalden alıntı: rapstation
warriorların silahı falan değildr kim atıosa kafadan
iron impack battle priestlerin en ii silahıdır.
+8 raptor ile +8 iron impact'ın vuruşlarını test serverinda test ettim ve iron impact daha iyi damage vurduğunu gördüm lighting damage attack a etki eder ve daha iyi vurmasını sağlar. bence warriorlar için en iyi pk silahı iron impact'tır.ama canavarlar üstünde test etmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: jermenia
Tüm Bp Silahlarını Warriorda Kullanabilir...
Tam ben dicektim yaw..
quote:
Orjinalden alıntı: _RazorBlade_
quote:
Ordaki Ironİmpact değil
Değisik bi unique item
Flame yanıyo
Hcbir warrior ıronimpact kullanmaz...
Iron Impact +8 ve +8 totemic spear kullanan warrior görmediysen senin aklından ve knight bilginden şüphe ederim.Dual wielding diyorlar buna warrioru olan bilir.
ark ım bende senin aklından ve knight bilginden şüphe ediyorum iron impact two handed silahtır totamic spearla birlikte kullanamazsın totamic spearla birlikte kullanabilecein tek impact sadece impacttır yada int wer priest impactta olur akıllı bi barbarın olur warior bow dışında statları yettiği her silahı eline tutar staf ve dagger haricindekilerin hepsi wariorun ap sini silahın ap sıyla doğrusal olarak etkiler yanlız flame damageli olanlar biraz daha fazla wurur
priestler master olunca warrior silahları atack wermeye başlar master olmadan once hiç bir warrior silahı atak wermez priestlere