Şimdi Ara

İRON MAİDEN'MI LİNKİN PARK'mı????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: VIKING

Kıyasladığınız iki grubun basit bir tarihi (sadece albümleri ekledim ki daha iyi anlayasınız )
    Not : metal müzik sitelerinde linkin park a ulaşamadım. Zaten metal olmayan birşeyede o tip sitelerde ulaşmak zor. (aradıklarım :www.metal-archives.com ,www.metal-observer.com ,http://bands.metalland.net , )

Iron Maiden
    1980 s/t Review > 10/10 - Chris - (Heavy Metal)
    1981 Killers Review > 9/10 - Chris - (Heavy Metal)
    1982 The Number Of The Beast Review > 10/10 - Chris - (Heavy Metal)
    1983 Piece Of Mind Review > 9/10 - Patrick - (Heavy Metal)
    1984 Powerslave Review > 9,5/10 - Patrick - (Heavy Metal)
    1985 Live After Death Review > 9/10 - Luca - (Heavy Metal)
    1986 Somewhere In Time Review > 9/10 - Vincent - (Heavy Metal)
    1988 Seventh Son Of A Seventh Son Review > 10/10 - Milan - (Heavy Metal)
    1988 Seventh Son Of A Seventh Son Review > 8/10 - Armen - (Heavy Metal)
    1990 No Prayer For The Dying Review > 6/10 - Patrick - (Heavy Metal)
    1992 Fear Of The Dark Review > 8/10 - Patrick - (Heavy Metal)
    1995 The X-Factor Review > 4/10 - Chris - (Heavy Metal)
    1995 The X-Factor Review > 7,5/10 - Alex - (Heavy Metal)
    1995 The X-Factor Review > 2/10 - Corey - (Heavy Metal)
    1998 Virtual XI Review > 5/10 - Chris - (Heavy Metal)
    1998 Virtual XI Review > 3/10 - Corey - (Heavy Metal)
    1998 Virtual XI Review > 7,5/10 - Milan - (Heavy Metal)
    2000 Brave New World Review > 8,5/10 - Alex - (Heavy Metal)
    2002 Edward The Great Review > 0/10 - Chris - (Heavy Metal)
    2002 Rock In Rio Review > 10/10 - Vincent - (Heavy Metal)
    2002 Run To The Hills EP Review > 8/10 - Luca - (Heavy Metal)
    2003 Dance Of Death Review > 10/10 - Chris - (Heavy Metal)
    2003 Dance Of Death Review > 10/10 - Corey - (Heavy Metal)
    2003 Dance Of Death Review > 10/10 - Milan - (Heavy Metal)
    2006 A Matter Of Life And Death Review > 9,5/10 - Milan - (Heavy Metal)
    2006 A Matter Of Life And Death Review > 10/10 - Chris - (Heavy Metal)
    2002 Rock In Rio (DVD) DVD/VHS > 10/10 - Alex - (Heavy Metal)
    2003 Visions Of The Beast (DVD) DVD/VHS > 10/10 - Chris - (Heavy Metal)
    2004 The Early Days DVD Part 1 DVD/VHS > 10/10 - Chris - (Heavy Metal)
    2006 Death On The Road (DVD) DVD/VHS > 10/10 - Chris - (Heavy Metal)

Linkin Park

Hybrid Theory EP - 1999
    Hybrid Theory - 10/24/2000
    Reanimation - 7/30/2002
    Meteora - 3/25/2003

quote:

E yuh artık!Kolpa MTV grubu ile bir efsane mi karşılaştırılacak?Hem biri rap mi rock mı belli değil,birisi yıllardır taş gibi metal yapıyor

Abileri niye kızıyonuz çocuğa..Öğrencek o da daha bakalım .....!!!

• SANIRIM DALGA GEÇİYOR.TABİİ Kİ IRON MAIDEN
  • Cocuk karsılastırdıgın gruplara dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariuhana -- 14 Ocak 2007; 17:33:27 >
  • ajdar mı metallica mı
  • hehheh o arkadaşınla bir daha görüşme bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewanius -- 23 Nisan 2007; 18:18:59 >
  • karşılaştırdığınız gruplara bakın önce , birisi rap-metal arası bişey diğeri rock... şaka gibi

kızmayın ama bence linkin park . iron maiden rock dinleyenler için çok güzel olabilir ,efsane olabilir ama ben LP'nin rap-metal arası tarzını beğeniyorum...

albümleri sıralayan arkadaşa sorarım: albümlerin fazlalığıyla mı başarılı olunuyor? , iron maidenın albüm sayısı LP'nikini 6ye 7ye katlasa bile önemli olan içinden kaç tane gerçek hit çıktığıdır bence

MTV grubu olmak ise bence bir onurdur , yaklaşık 5 yıldır en iyi medya ödülü alan bi tv kanalının grubu diye anılmak üzülünecek değil kutlanacak bi şeydir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oturanfull

karşılaştırdığınız gruplara bakın önce , birisi rap-metal arası bişey diğeri rock... şaka gibi

kızmayın ama bence linkin park . iron maiden rock dinleyenler için çok güzel olabilir ,efsane olabilir ama ben LP'nin rap-metal arası tarzını beğeniyorum...

albümleri sıralayan arkadaşa sorarım: albümlerin fazlalığıyla mı başarılı olunuyor? , iron maidenın albüm sayısı LP'nikini 6ye 7ye katlasa bile önemli olan içinden kaç tane gerçek hit çıktığıdır bence

MTV grubu olmak ise bence bir onurdur , yaklaşık 5 yıldır en iyi medya ödülü alan bi tv kanalının grubu diye anılmak üzülünecek değil kutlanacak bi şeydir.

sen ne kadar çok şey biliyorsun öyle

• kamera nerde yaa ?? sölede el sallayalım
  • quote:

karşılaştırdığınız gruplara bakın önce , birisi rap-metal arası bişey diğeri rock... şaka gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: Mertallica

İşte bu forumu bu yüzden çok seviyorum.

mauhauhauyazı bu gençlik nereye gidiyorr
  • tabi ki linkin park
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zero Tolerance

ajdar mı metallica mı

Ajdar dünyaya gerçek sanatı göstermeye gelmiş, tabiki ajdar

• quote:

Orjinalden alıntı: cHe_GuaverA

quote:

Orjinalden alıntı: Mertallica

İşte bu forumu bu yüzden çok seviyorum.

mauhauhauyazı bu gençlik nereye gidiyorr

Nereye gidiyormuş?

(Lütfen güleceğim türden bir şey yaz, ihtiyacım var.)

• Linkin Park

Zevkler ve renkler tartışılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhsycoMantis -- 14 Ocak 2007; 21:00:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

dalga mı geçiyorsun?

Çoluk çocuk işte ; heveslenmiş bir şeye garibanlar aralarında atıp tutuyor. Yakında bir topic daha açarlar adına da Slayer mı ? Eminem mi ? derlerse şaşırmam.

Neyse soruya cevap vereyim bari : Bence ikiside değil en iyisi İsmail Yk

Gülmekten öldüm!!Bravo!! Marduk mu şebnem ferah mı

• quote:

MTV DE POP MUSİC DEN BAŞKA Bİ B_K YOK BENCE!!

• quote:

Ağlayım mı Güleyim mi

• quote:

huhahaha. Bir yanda Üstad,alemin kralı iron maiden. Bir yanda ... ha LPG gazı.

Ulan ben demiştim bu basketbol bölümü ve müzik bölümü tam ibretlik diye.Bilgisizliğin haddi hesabı yok.

Oturanfull evladım, sen LPG() ile çalışan o şarkı grubunu dinlemeye devam et bak bir de LPG ile çalışan taksiler var onları da dinle tamam mı o taksilerin motor sesleri de mtv de hit olmuş seversin sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazzam -- 14 Ocak 2007; 22:21:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

huhahaha.

sadrazzam bu tepkine çok güldüm ya alem adamsın
  • eskiden olsa diyeceğim gençler kendi aralarında bir takım grupları tartışıyorlar,fikir alışverişi yapıyorlar. malum anca 1 dergi ,1-2 fanzin var. bilgi kaynakları kısıtlı . ama artık herşey var be birader internette. bu saatten sonra gençlere biraz darılmak gerekiyor.
    bu tip alayları sevmiyorum ben (ki çok olmuş bu topikte) içlerinde yoksa öğrenme isteği , gelip geçiciyse zaten anca o ikisini dinlerler ömür boyu. biraz araştıran "lan oğlum ne alaka bunlar" der o bahsettiği arkadaşları içinde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.