Şimdi Ara

İRON MAİDEN'MI LİNKİN PARK'mı????? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blues a falan dayanmaz yani. blues çünkü obuayla icra edilen bir müzik. zaten bluesin kökeni çinlilerdir isimlerinden de anlaşılacağı üzere. neyse ben zaten black metal ciyim , black sabbath dinliyorum bananeya!
  • iron maiden bana çok sert geldiği için LP daha çok seviyorum

• topice bak...

iron maiden en iyi gruplardan biridir ve lp gibi birşeyle karşılaştırılması ayıptır, yazıktır, günahtır, vahimdir, içler acısıdır...

günümüz özenti gençlerini etkileyen saçmasapan gruplar vardır...bunlar soad, lp, lordi vb özentiliği aşmış gruplardır ve milyonlarcası hergün iron maiden'la karşılaştırılıyor...düşünelim ne vahim bir durumdayız...
  • Iron Maiden'la o ve benzeri grupları aynı cümlede bile kullanmam Maiden'a hakaret olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

blues a falan dayanmaz yani. blues çünkü obuayla icra edilen bir müzik. zaten bluesin kökeni çinlilerdir isimlerinden de anlaşılacağı üzere. neyse ben zaten black metal ciyim , black sabbath dinliyorum bananeya!

Tabii ki dayanmaz İngiliz işçi müziği niye zencilerin müziğine dayansın,hem metal Rock'a da dayanmaz kim çıkartmışsa yalan söylüyor ortalığı bulandırıyor,metal müzik Amerika yerlilerinden Aztek ve Mayaların tramponlu guguk müziğine dayanır,yerli halkta işçi konumdakilerin kabile reislerine isyanı için çıkarılmış bir müzik türüdür...Zira punk olsun metal olsun ahanda o müzik türünden istiflenmiştir.Günümüzün en güzel örneği Ferdi Tayfurdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

blues a falan dayanmaz yani. blues çünkü obuayla icra edilen bir müzik. zaten bluesin kökeni çinlilerdir isimlerinden de anlaşılacağı üzere. neyse ben zaten black metal ciyim , black sabbath dinliyorum bananeya!

Tabii ki dayanmaz İngiliz işçi müziği niye zencilerin müziğine dayansın,hem metal Rock'a da dayanmaz kim çıkartmışsa yalan söylüyor ortalığı bulandırıyor,metal müzik Amerika yerlilerinden Aztek ve Mayaların tramponlu guguk müziğine dayanır,yerli halkta işçi konumdakilerin kabile reislerine isyanı için çıkarılmış bir müzik türüdür...Zira punk olsun metal olsun ahanda o müzik türünden istiflenmiştir.Günümüzün en güzel örneği Ferdi Tayfurdur.

• oyy yarabbim kızılderili olasım geldi
  • metalnotdead kulaktan duyma bilgilerle insanların kafalarını karıştırma. herkes headbang ile hint danslarının ne kadar benzeştiğini görebilir. hintliler de bu danslarını komşuları japonyanın bizzat kendilerine karate yapmalarını izleyerek geliştirmişlerdir.
    tarih bilgilerimizi biraz hatırlarsak japonlar ,uzaydan bile görülebilen japon seddini atalarımız hunlardan korunmak için inşa ettiler.aynı nedenden de silahsız dövüşler için karateyi geliştirdiler. yani rock müziğine en büyük katkı yapanlar atalarımız hunlardır. sadede geliyorum rock bir türk müziğidir!
  • Aha bu kadar atanı da daha önce hiç görmemiştim,gitti İtalyanların atalarımızın akınlarını durdurmak için yaptıkları pizza kulesini Japon seddiyle karıştırdı,oldu olacak İspanyolların buluşu olan kapiero dansınıda rock müzikle bağdaştır!Buradan açıklıyorum size kimse bu doğruları söylemez,Araplar boğa güreşleri düzenlerken milattan önce,boğa festivallerinde rock müziğe benzer telli,vurmalı çalgılarla Antartikanın sıcacık kesimlerinden tuttukları paralı kölelere brutal ve scream vokal tarzına benzer bir tarzda nez şarkıları söylettirirlermiş...Yani aslında bu müzik türü bir bakıma araplara aittir,ancak maya ve azteklerin de bu müzik türünü söylediklerini düşünürsek uzaylıların olduğuna kanaat getirebiliriz...Zira binlerce kilometre mesafedeki köyler arasındaki haberleşme dumanla olamazdı haliyle!(interneti kullanmış ta olabilirler)...

Aslında esas gerçeği şimdi açıklıyorum...Rock diye bir müzik türü yoktur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 23 Ocak 2007; 13:11:41 >

• Aslında müzik diyede birşey yoktur.. Zatende yok. Belkide var mıdır? Yoktur yoktur.hayır var. Var ama yok..
    Ayrın medin ne? Müzik aletimi? Müzik yoksa müzik aletide yoktur. Eee o zamn . Benim imzamdaki ne? İmzam yanlışsa ..!!!!!!
    Aman allahım ben bir yalancı değilim.........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossguur -- 23 Ocak 2007; 14:44:37 >
  • metalnotdead in son söylediği aklıma yattı. bence doğru olan o : D
  • Çocuğun topiği ne hale geldi....
  • Onun yerine "Hak yerini buldu" demek lazım
  • Bir çok kez böyle topicler tekrarlandı, tekrarlanıyor, tekrarlanmaya da devam edecek galiba.
    En başta bu bir zevk meselesidir, iron maiden kimine göre pek güzel değildir. Ancak ben bu grubun hastasıyım.
    Kimi metallica sever, kimi linkin park, kimi blind guardian, arch enemy, cradle of filth, in flames vs. vs. ... Kimi de Ferdi tayfur sever
    Yani "hangisi daha iyi" sorusu herkese göre değişir.

Ancak;
    Herkese göre değişmeyen tek şey, Iron Maiden'in Linkin park'a göre çok daha tecrübeli (resmi olarak 28 yıl, bundan öncesiyle beraber 35 yılı buluyor) olduğu kesin. Üstelik Iron Maiden, basit bir grup değil. Onlar metal yapmaya çalışan adamlardır, bestelerini zaman içinde değiştirmiş olan gruplardır. (Number of the beast ve Wrathchild bunlardan birer örnektir, Live after Death albümü ile Rock in Rio albümlerindeki parçalar birbiriyle karşılaştırılırsa çok şeyler bulunur).

• Iron Maiden'ı böyle kalabalık bir forumda övmek gelecekte pembe konvırslı kızların mp3 çalarına girmesine neden olabilir.Aklı başında olanlar bu konuda daha fazla birşey yazmazsa çok daha iyi olur kanımca.

Ayrıca gerçtekten bu forumda üstün zekâlı insanlar varmış.Anladım ki insanların zekâlarını kullanışlarını anlamak için yorumlarına ve de açtığı konulara bakmak yeterli.Bu iki 'aynı tür müzük' yapan grubu karşılaştırmak kimin aklına geldiyse acilen cd çalarını balkondan aşağı bıraksa kendine iyi eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: oturanfull

karşılaştırdığınız gruplara bakın önce , birisi rap-metal arası bişey diğeri rock... şaka gibi

rap metal karışımı, nu-metal Ama bence daha jr. metalci o (benim gibi) . Ama abi Iron Maidenla Linkin park da kıyaslanabilir mi? Ben cevap bile vermiyorum...

• @KendinCoş!
    @metalnotdead

süpersinizben sustum.ama bu başlık da ekşisözlükte dh'nin negatif konumuna etki sağlamadan,kaldırılması lazım.yoksa kaldırılmamalı mı?arada girip eğlenilmeli mi?pembe koversler aklıma geliyor ve kaldırılmalı da diyorum.dengedeyim..
  • quote:

japonlar ,uzaydan bile görülebilen japon seddini atalarımız hunlardan korunmak için inşa ettiler.aynı nedenden de silahsız dövüşler için karateyi geliştirdiler. yani rock müziğine en büyük katkı yapanlar atalarımız hunlardır. sadede geliyorum rock bir türk müziğidir!

japon seddi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

walla ben bu şekilde konuşan birine şahit oldum,cok dehşet dolu anlardı
    quote:

Orjinalden alıntı: Camit

quote:

Orjinalden alıntı: tylor

ben duman hastasıyım,cok süper metal yapıolar,brutal vokal olayını aşmışlar vs. vs. yazılarından sora bunlar komik gelmio artık

linkin park,hımm bi yerden cıkarıcam ama

brutal vokal mi, metal mi

yapma ya?
    canlı canlı dinlemek isterdim o konusma anını. keşke ses kaydı felan alsaydınız

• quote:

japonlar ,uzaydan bile görülebilen japon seddini atalarımız hunlardan korunmak için inşa ettiler.aynı nedenden de silahsız dövüşler için karateyi geliştirdiler. yani rock müziğine en büyük katkı yapanlar atalarımız hunlardır. sadede geliyorum rock bir türk müziğidir!

"japon seddi" ne lan
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.