ehehue ne biçim soru bu ya, gidip linkin park'a sor bakalım ne derler
tabiki iron maiden
lpg ile kapalı yerlere parketmeyin, patlarsınız
lpg espirisi ufak çocukların yaptığı espirilere dönmüş,tekrar söylüyorum iron maiden'in üstünlüğünü belirtecekseniz linkin park ı ezerek yapmayın bunu bu bile iron maiden a bi hakarettir..
senin için espri, benim için gerçek. uf çok pis sert dinlerim, adamın sesi de çok yanık bağırıyor yaf, lp yi tek geçerim diyenlere böyle gerçek davranmak lazım. sorun lp dinlemesinden ziyade bilmemesi metali vs vs vs
quote:
Orjinalden alıntı: aspci
senin için espri, benim için gerçek. uf çok pis sert dinlerim, adamın sesi de çok yanık bağırıyor yaf, lp yi tek geçerim diyenlere böyle gerçek davranmak lazım. sorun lp dinlemesinden ziyade bilmemesi metali vs vs vs
Doğru diosun çok sıkı lp fanıyım ama iron maiden'ın üstünlüğünü kabul ediorum(iron da dinlerim)
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
lpg espirisi ufak çocukların yaptığı espirilere dönmüş,tekrar söylüyorum iron maiden'in üstünlüğünü belirtecekseniz linkin park ı ezerek yapmayın bunu bu bile iron maiden a bi hakarettir..
Bugun cuma enseyi kapa
Arkadaşım ben bu soruyu sorabildiğin için sana inanki şaşırıyorum.Sorulcak soru mu bu ya tabii ki Iron Maiden.
linkin park değil linkin çay bahçesi
yakında Müslüm Gürses'mi 50 Cent'mi diye başlıklarda görebiliriz tabiki Iron Maiden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme