Şimdi Ara

İRON MAİDEN'MI LİNKİN PARK'mı????? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ehehue ne biçim soru bu ya, gidip linkin park'a sor bakalım ne derler

tabiki iron maiden
  • lpg ile kapalı yerlere parketmeyin, patlarsınız
  • lpg espirisi ufak çocukların yaptığı espirilere dönmüş,tekrar söylüyorum iron maiden'in üstünlüğünü belirtecekseniz linkin park ı ezerek yapmayın bunu bu bile iron maiden a bi hakarettir..
  • senin için espri, benim için gerçek. uf çok pis sert dinlerim, adamın sesi de çok yanık bağırıyor yaf, lp yi tek geçerim diyenlere böyle gerçek davranmak lazım. sorun lp dinlemesinden ziyade bilmemesi metali vs vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

senin için espri, benim için gerçek. uf çok pis sert dinlerim, adamın sesi de çok yanık bağırıyor yaf, lp yi tek geçerim diyenlere böyle gerçek davranmak lazım. sorun lp dinlemesinden ziyade bilmemesi metali vs vs vs

Doğru diosun çok sıkı lp fanıyım ama iron maiden'ın üstünlüğünü kabul ediorum(iron da dinlerim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

lpg espirisi ufak çocukların yaptığı espirilere dönmüş,tekrar söylüyorum iron maiden'in üstünlüğünü belirtecekseniz linkin park ı ezerek yapmayın bunu bu bile iron maiden a bi hakarettir..

Bugun cuma enseyi kapa
  • Arkadaşım ben bu soruyu sorabildiğin için sana inanki şaşırıyorum.Sorulcak soru mu bu ya tabii ki Iron Maiden.
  • linkin park değil linkin çay bahçesi
  • yakında Müslüm Gürses'mi 50 Cent'mi diye başlıklarda görebiliriz tabiki Iron Maiden
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.