ayrıca 2004 yılında Texas'ın en büyük futbol stadyumunu ağzına kadar dolduranda Linkin Park'dır burdan anlayacağınız Linkin Park grubunun gerçekten büyük bir kitlesi olduğudur..
Iron Maiden Rock in Rio ' da 250.000 kişiye konser verdi
O gün oraya 1.000.000 kişi gelmişti konser için 250.000 ni sıgdı alana sen neden bahsediyorsun
metalin için turntable sokmak ne oluyor ne kadar saçma birşey, kaç tane kız var ben metal dinliyorum, linkin park yeni çıkmış ne sert müzik diğmııığ diyen
iron maiden için yorum yapmayacağım, linkin park dinleyen adama anlatması zor olur
linkin park dinlemek ayıp mı yoksa linkin park dinleyenleri eleştiren iron maiden sevenleri kendindenmi gecmiş anlayamadım.utanc verici gibi görenler bence iron maidende dinlemesinler bi kenara cekilsinller şöle sakin bi kendilerini dinlesinler dinlensinler tamam karsılastırmak yersiz olabilir ama linkin park dinlemek ayıp degildir ya yapmayın.bende metal dinlerim ama metalcilerin bazıları kendilerini müzigin kralı gibi görüyolar ama bence onlar metalci bile degiller olamazlar
iron maiden black sabbath mı? denir eric baba steve vai mi dnir hade linkin parkmı papa roach mu denir ki papa roach tur linkin kadar kötü grup yok zaten son albumleri pop olmuş resmi olarak ilan edilmiş
başlık çok komik olmuş
yerlerdeyim
insanlar safdır,insanlar özentidir
quote:
Orjinalden alıntı: imPsYcHo
ayrıca 2004 yılında Texas'ın en büyük futbol stadyumunu ağzına kadar dolduranda Linkin Park'dır burdan anlayacağınız Linkin Park grubunun gerçekten büyük bir kitlesi olduğudur..
Öncelikle IRON MAIDEN yazmasını bi öğren. IRON MAIDEN Dünyada Bir Ekol Kabul Edilir,Lp Daha Dünkü Çocuk.Ayrıca Yaprıkları Tür De Farklı. (bende gelmiş ne anlatıyorum )
quote:
Orjinalden alıntı: sadrazzam
quote:
Orjinalden alıntı: oturanfull
karşılaştırdığınız gruplara bakın önce , birisi rap-metal arası bişey diğeri rock... şaka gibi
kızmayın ama bence linkin park . iron maiden rock dinleyenler için çok güzel olabilir ,efsane olabilir ama ben LP'nin rap-metal arası tarzını beğeniyorum...
albümleri sıralayan arkadaşa sorarım: albümlerin fazlalığıyla mı başarılı olunuyor? , iron maidenın albüm sayısı LP'nikini 6ye 7ye katlasa bile önemli olan içinden kaç tane gerçek hit çıktığıdır bence
MTV grubu olmak ise bence bir onurdur , yaklaşık 5 yıldır en iyi medya ödülü alan bi tv kanalının grubu diye anılmak üzülünecek değil kutlanacak bi şeydir.
huhahaha. Bir yanda Üstad,alemin kralı iron maiden. Bir yanda ... ha LPG gazı.
Ulan ben demiştim bu basketbol bölümü ve müzik bölümü tam ibretlik diye.Bilgisizliğin haddi hesabı yok.
Oturanfull evladım, sen LPG() ile çalışan o şarkı grubunu dinlemeye devam et bak bir de LPG ile çalışan taksiler var onları da dinle tamam mı o taksilerin motor sesleri de mtv de hit olmuş seversin sen.
önce insanlara insanların seçimide saygılı olmayı öğren tamm iron maiden la karşılaştırılması saçma olabilir ama iron maiden i övmek yerine linkin park ı yermeyi seçmişsin,bu yaptığın iron maiden i aşşağılamak gibi iron maiden in kendi özellikleri kendi güzellikleri yokmuda LP'yi ezerek bunu sölüyosun..
quote:
Orjinalden alıntı: TroopeR
Hort
@kibby ' in cevap lpg gazı , imza heavy metal . Ölcem ya gülmekten
Neyse ya kendi kendine takılsınlar bos verin ugrasmaya bile degmez . Biride tarkan ' la karsılastırmıs Maiden 'ı .
Ama bence bu bolume acil ceki düzen gerek. Bir kac mod alımıyla bu bolum duzeltilmeli .
Topuk aldırma vs. gibi topicler acıldıkca dh daha da rezil oluyor...
likit petrol gazları gazı...
Konuya bak... Doğrudan BAN sebebi.
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
Konuya bak... Doğrudan BAN sebebi.
adam korkudan bi daha topic açamıcak
up the irons
Kaale alıp mesaj yazarak Iron Maıdenımızı dusurmeyelim arkadaşlar Grup bile demem ben o şebeleklere anladınız siz
bence hic biriniz metalci degilsiniz.cogunuzu biliyorum bi iron maiden dinliyor diye kendisini metalci zennediyor.bence siz metalci degil iron maiden cısnız.metalci dedigin tek bir müzik grubuna saplanıp kalmaz.lp yide dinler iron maiden ida
quote:
Orjinalden alıntı: Energ_Drink
bence hic biriniz metalci degilsiniz.cogunuzu biliyorum bi iron maiden dinliyor diye kendisini metalci zennediyor.bence siz metalci degil iron maiden cısnız.metalci dedigin tek bir müzik grubuna saplanıp kalmaz.lp yide dinler iron maiden ida
Elbette, LP dinlemeyen metalci olmamalı zaten. O bir LP ki metalin kralı, falanı filanı... Çok haklısın.
Metalci ne ya?
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
quote:
Orjinalden alıntı: Energ_Drink
Elbette, LP dinlemeyen metalci olmamalı zaten. O bir LP ki metalin kralı, falanı filanı... Çok haklısın.
Metalci ne ya?
ağır metal işçisi yada metal eşya satan yada toplayan hişi oluyo heralde
hem lp dinleyenlere lpg bedavaymış bir an önce dinlemek lazım
hiçbiri
quote:
Orjinalden alıntı: Ganghis
up the irons
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
quote:
Orjinalden alıntı: TroopeR
Hort
@kibby ' in cevap lpg gazı , imza heavy metal . Ölcem ya gülmekten
Neyse ya kendi kendine takılsınlar bos verin ugrasmaya bile degmez . Biride tarkan ' la karsılastırmıs Maiden 'ı .
Ama bence bu bolume acil ceki düzen gerek. Bir kac mod alımıyla bu bolum duzeltilmeli .
Topuk aldırma vs. gibi topicler acıldıkca dh daha da rezil oluyor...