Şimdi Ara

İRON MAİDEN'MI LİNKİN PARK'mı????? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabii ki iron maiden tabi zevk meselesi de denilebilir ama bu grupların kulvarları farklı soru yanlış sorulmuş iron maiden mi ankaralı namık mı desen neyse
  • nu-metal veya diger adiyla aggro metal kökeni 1990 li yillarin ortasina dayanir tipik olarak grunge ve alternative metalin hip hop, elektronik müzik, thrash metal ve death metal veya diger metal türlerinin birlestirilmesidir 1990 in sonlarinda ve 2000 in baslarinda büyük patlama yasadi
    mesela coal chamber bi nu-metal grubudur çok sevdiğim bi gruptur
  • Arkadaşlar karşılaştırma sacma olmuş bizcede ama linkin park ı da cok acımasızca eleştiren arkadaşlar olmuş onlarda kendi alanında kendi kitlesi için kaliteli müzik yapıyorlar,tabiki metalci arkadaşlar için degil,,,sonucda müzik cok göreceli bi kavram ama konuyu acan arkadaşlar ayıp etmişler...iron maiden...efsane.......
  • 90 lı yılların başında da böle gruplar vardı ama sayılı ben Rage Against The Machine'i çok severdim herifler daha çok protest müzik yaparlardı( Bush u mush u hedef alan ) daha sonra 2000 de dağıldılar ve Tom Morello (guitar), Tim Commerford (bass), ve Brad Wilk (drums) Audioslave(Original Fire) adlı daha çok alternative rock yapan grubu kurdular.
    quote:

Orjinalden alıntı: battery_

nu-metal veya diger adiyla aggro metal kökeni 1990 li yillarin ortasina dayanir tipik olarak grunge ve alternative metalin hip hop, elektronik müzik, thrash metal ve death metal veya diger metal türlerinin birlestirilmesidir 1990 in sonlarinda ve 2000 in baslarinda büyük patlama yasadi
    mesela coal chamber bi nu-metal grubudur çok sevdiğim bi gruptur

• DH müzik bölümünün geleceği şöyle olabilr deep purple mı gülşen mi black sabbath mı yoksa justin timberlake mi
    Ya da daha da abartacak olursanız ''abi biz arkadaşla tartışıodk da picasso mu daha gzl resim yapıo Ronnie James DIO mu daha gzl şarkı sölüo" die biri gelirse bi sktr ordan denip ortam terk edilmelidir bnce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWYearD -- 30 Ocak 2007; 20:05:15 >
  • Bu konuya daha fazla mesaj atmasak konu nu-metal tarışmasına dönüyor
  • tabiki linkin park
  • Hort

@kibby ' in cevap lpg gazı , imza heavy metal . Ölcem ya gülmekten

Neyse ya kendi kendine takılsınlar bos verin ugrasmaya bile degmez . Biride tarkan ' la karsılastırmıs Maiden 'ı .

Ama bence bu bolume acil ceki düzen gerek. Bir kac mod alımıyla bu bolum duzeltilmeli .

Topuk aldırma vs. gibi topicler acıldıkca dh daha da rezil oluyor...
  • Linkin park
  • Gormuyormusun 4eveRap . Üstündeki mesajda kapı gibi hort yazıyor , ona gore yani
  • @TroopeR
    Bi de Sedat Abi'miz hort desin istedim

Bu arada Ayrın Mayrın bilmem 4EveRLp :P
  • Ajdar mı Pac mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

@TroopeR
    Bi de Sedat Abi'miz hort desin istedim

Bu arada Ayrın Mayrın bilmem 4EveRLp :P

Iron Maiden ' nı bilmeyen kaldımı ya bu devirde ?

RLp forever olsun sorun yok
  • Böle bi karşılaştırma gereği nasıl duyuyorsun anlamıyorum
    linkin park adam sanki bana. hepsi yerden bitmes bastı bacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: EvilPhoenix

Ajdar mı Pac mi

ajdar daha iyi onlardan ya

ama bu arada bikaç arkadaş MTV ile dalga geçmeye çalışmış 5 senedir üst üste en iyi müzik kanalıyla dalga geçmeye çalışan arkadaşlar size sesleniyorum MTV'den iyisi yok bu müzik piyasasında bunu aklınıza sokun..bu arada 4ever LP
  • Ögrencekler trooper , ögrencekler sakin ol...
  • ayrıca 2004 yılında Texas'ın en büyük futbol stadyumunu ağzına kadar dolduranda Linkin Park'dır burdan anlayacağınız Linkin Park grubunun gerçekten büyük bir kitlesi olduğudur..
  • cacık mı rus salatasımı gibi bir soru olmuş
  • Ankaralı Namık Forever
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.