Şimdi Ara

İRON MAİDEN'MI LİNKİN PARK'mı????? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Camit

quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

japonlar ,uzaydan bile görülebilen japon seddini atalarımız hunlardan korunmak için inşa ettiler.aynı nedenden de silahsız dövüşler için karateyi geliştirdiler. yani rock müziğine en büyük katkı yapanlar atalarımız hunlardır. sadede geliyorum rock bir türk müziğidir!

"japon seddi" ne lan
    herhalde atamız mete han cin i yenıp vergıye bagladıktan sonra gemılerle japonyaya gıtmıs.bu seferde japonlarda cınlıler gıbı set kurma baslamıslar

bu arada çin seddinin mogollara karsı yapıldıgına daır cızgı fılm, fılm, kısa fılm yapan kısılere.o bızlerden korunmak ıcın yapılmıs duvar parcası.

bırde bu kadar ıron maıden cıyı bulmusken elınızde buyuk ıhtımalle ıron rockn-rıo vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 23 Ocak 2007; 23:43:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

@KendinCoş!
    @metalnotdead

süpersinizben sustum.ama bu başlık da ekşisözlükte dh'nin negatif konumuna etki sağlamadan,kaldırılması lazım.yoksa kaldırılmamalı mı?arada girip eğlenilmeli mi?pembe koversler aklıma geliyor ve kaldırılmalı da diyorum.dengedeyim..

Yahu ekşisözlüğe göremi hareket edeceğiz,boşveeeeeeeeerrrrrr
  • japon seddini bilmiyorsanız yuh size be :D
    ekşi sözlük dhforuma göre hareket etsin. ukelalar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KendinCoş!

Iron Maiden'ı böyle kalabalık bir forumda övmek gelecekte pembe konvırslı kızların mp3 çalarına girmesine neden olabilir.Aklı başında olanlar bu konuda daha fazla birşey yazmazsa çok daha iyi olur kanımca.

Böyle bir derdin olmasın,piyasada 3-5 tipi düzgün soft rock/bilmem ne idiğü belirsiz grup ve elemanları oldukça Iron Maiden o mp3 playerlardan zor girer...Yaaaaaa ben "lp ye ölüyorum bitiyorum , kııııııızzzzz himin solisti çok tatlııııııı aaaaaaaaayyyyyy geçen mtv ye şu grup çıktı izledın mıııııı? ay evet kıııııız böhrünü açmıştı berdan mardini gibi çok şekeeeeeeeeyyyyyy" demek varken dedeleri yaşındaki adamları neden dinlesinler canım aaaaaaaa....
    Hiç karşılaştın mı "Buyuuuuusss çok şeker bi adam ya ölüyorum bitiyorum ona beeeeeeeeeeeeeeeen aşığım "yada "sitiiiiiiiviiiin bass çalışına hastayım sitiiiiiiv basın olayım çal beniiiiiiiiii aşkuuuuuuuuuuum" diyen pembe konversli emovari kızlarla?

• şu iron maiden benim mp3 çalarıma da ,eskiden cd çalarıma da ,çok önceden de kaset çalarıma girememişti ya.
    ayrıca boşverin hangi konversli kız dinlerse dinlesin canım ne olcak :)
    belki hoşuna gider araştırır , önceki dinlediklerinin kalitesiz olduğunu düşünür bir kendini geliştirme yaşar , kalkınır ya. en kötü 1 gün sonra siler player dan :D
  • Arkadaşlar tüm forumdan rica ediyorum bu topici daha fazla hit yapmıyalım arka sayfalara düşsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Arkadaşlar tüm forumdan rica ediyorum bu topici daha fazla hit yapmıyalım arka sayfalara düşsün

düşmesin, böyle eğlenceli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: trediack

quote:

Orjinalden alıntı: oturanfull

karşılaştırdığınız gruplara bakın önce , birisi rap-metal arası bişey diğeri rock... şaka gibi

rap metal karışımı, nu-metal Ama bence daha jr. metalci o (benim gibi) . Ama abi Iron Maidenla Linkin park da kıyaslanabilir mi? Ben cevap bile vermiyorum...

linin parkın yaptığı müziği rap-metal olarak değerlendirmişsiniz.ama ben metal tarafını göremedim.bitane 2. sınıf baterist , gitarı yeni öğrenen bi gitarist(yalanmı şarkılarını dinledim adamın bi kere bile sola attığını görmedim) , sesi çıkmayan bi basçı , sesi hafif yükselince detone olan bi solist...Yaptıkları şeye anca altarnatif rock- rap karışımı denebilir...

Ama yalan söylemiyeyim 2 yıl felan önce bende dinliyodum.şimdi hatırlamak bile istemiyorum.tabi o zamanlar küçüktük cahildik bi elmizden tutup bize yol gösteren biri yoktu.taki kuzenim onur abim (saygılarımı sunuyorum) "len eşoleşek ne bu aptalca şeyleri dinliyacağine al maide dinle" deyip elime iron maiden cd si tutuşturuncaya kadar. O günü dün gibi hatırlıyorum.Ya neyse konuya dönelim kimse benim hayat öykümü okumak istemez Iron Maiden ve o Linkin Park denen metal müziği sömüren grup asla karşılaştırılamaz.Bide artık bu Konuyuda artık kapatın yavf

İRON MAİDEN'MI LİNKİN PARK'mı?????

ben nediyom ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 24 Ocak 2007; 18:58:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

Iron Maiden'ı böyle kalabalık bir forumda övmek gelecekte pembe konvırslı kızların mp3 çalarına girmesine neden olabilir.Aklı başında olanlar bu konuda daha fazla birşey yazmazsa çok daha iyi olur kanımca.

Böyle bir derdin olmasın,piyasada 3-5 tipi düzgün soft rock/bilmem ne idiğü belirsiz grup ve elemanları oldukça Iron Maiden o mp3 playerlardan zor girer...Yaaaaaa ben "lp ye ölüyorum bitiyorum , kııııııızzzzz himin solisti çok tatlııııııı aaaaaaaaayyyyyy geçen mtv ye şu grup çıktı izledın mıııııı? ay evet kıııııız böhrünü açmıştı berdan mardini gibi çok şekeeeeeeeeyyyyyy" demek varken dedeleri yaşındaki adamları neden dinlesinler canım aaaaaaaa....
    Hiç karşılaştın mı "Buyuuuuusss çok şeker bi adam ya ölüyorum bitiyorum ona beeeeeeeeeeeeeeeen aşığım "yada "sitiiiiiiiviiiin bass çalışına hastayım sitiiiiiiv basın olayım çal beniiiiiiiiii aşkuuuuuuuuuuum" diyen pembe konversli emovari kızlarla?

Yan masada bir grup genç ismini bilmediğim bir türk pop müzik dinlerken 1km öteden ayakkabısının pembesi belli olan bir kız arka masadan ' ay bi metallica açiim de sussunlar ya baydı valla' dedi. O andan itibaren hayata bakışım değişti, artık korkuyorum, toplu alanlara gittiğimde cd çaları hemen çantamın derinlerine atmaya başladım, aynı şey im nin de başına gelmemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRaconteur -- 24 Ocak 2007; 21:36:49 >

• yalnız solo atmıyor diye gitarcıya kötü denmez. her müzik türü solo barındıramaz.
    ayrıca pembe ayakkabı giyiyor diye kimse kötü müzik dinlemek zorunda değildir. saldırırken kendinizi ele vermeyin. şekilcilik sizde de var besbelli.
    benim de pembe konverslerim var (kırmızıydı pembe oldu artık 20 sene içinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kujeste -- 24 Ocak 2007; 21:43:09 >
  • aslında bir yandan insan düşünüyor ve diyorki şunlara iron maiden dinletelim müzik nedir görsünler, duysunlar, gelişsinler ama bir yandan da insanın aklına günümüz gençlerinin akıl almaz herşeyi bilen tavırları yanısıra özenti müziği zirvelere taşırcasına konuşmaları gelince soğuyor insan istemeden....
  • quote:

yalnız solo atmıyor diye gitarcıya kötü denmez. her müzik türü solo barındıramaz.
    ayrıca pembe ayakkabı giyiyor diye kimse kötü müzik dinlemek zorunda değildir. saldırırken kendinizi ele vermeyin. şekilcilik sizde de var besbelli.
    benim de pembe konverslerim var (kırmızıydı pembe oldu artık 20 sene içinde :)

Bir insan neden ayaklarına şarlatan gibi parlak parlak pespembe pabuçlar takar? İlgi çekmek için, şirin görünmek için.Benim 'iyi' deyince aklıma gelen müzik türlerinden hiçbirinin dinleyicisini renkli renkli hayal edemiyorum. Atıyorum Unforgiven' ı cıvıl cıvıl isanların dinlemesini istemiyorum.İlginç ilginç renk cümbüşü içinde gitar sesleri duymak istemiyorum. Konsere gittiğimde kapıda duran kızların gelen kıza ' A hoşgeldin bugün ne kadar şekersin canım' demesini istemiyorum.Şekil için mi eskidiğinden mi pembe konvers anlaşılır zaten.Sanki olayı yanıbaşındaki arkadaşın yaşamış, 'şekilci! ' olan benle de karşı karşıya gelmiş gibi konuşmuşsun sen de. Kastettiğimi saldırmak isteyen böyle anlar, istemeyen pembe konvırstan kasıtın ne olduğunu açıkça anlar.(sanırım)

• herkes böyle öcü gibi siyah mı olsun istiyorsun yani? illa metal dinleyen adam kuul olur , siyah giyinir mi diyorsun?
    herkes aynı tip olsa , beğendiklerimizin ne anlamı kalır?
    herkes bu müziği özenerek dinlemeye başlar.hoşuna giden devam eder , gitmeyen bırakır faithless dinler.
  • quote:

quote:

quote:

Yan masada bir grup genç ismini bilmediğim bir türk pop müzik dinlerken 1km öteden ayakkabısının pembesi belli olan bir kız arka masadan ' ay bi metallica açiim de sussunlar ya baydı valla' dedi. O andan itibaren hayata bakışım değişti, artık korkuyorum, toplu alanlara gittiğimde cd çaları hemen çantamın derinlerine atmaya başladım, aynı şey im nin de başına gelmemeli

poser diyoruz onlara.kızlar anlamaz müzikten..bu arada him diyince kahkaha basasım geliyor.ajdarın değişik versiyonları,dünyaya gelmiş ilginç bir hadise.ha bi de kornla metalika aynı seviyede boşuna demiyorum.kızıyolardı eskiden bu forumda bana.

• İşte tüm muhabbeti bitiren mesaj. Aynı şeyden bahsediyoruz.Daha fazla uzatmayalım o zaman.
  • hayatımda gördüğüm en dar görüşlü mesaj diyeceğim ama ilerde daha darını görürüm belki büyük konuşmayayaım.
    tüm konvers giyen kızlar ölsün falan da denebilir. benim dışımda kimse maiden dinlemesin falan, bekliyorum yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

quote:

quote:

poser diyoruz onlara.kızlar anlamaz müzikten..bu arada him diyince kahkaha basasım geliyor.ajdarın değişik versiyonları,dünyaya gelmiş ilginç bir hadise.ha bi de kornla metalika aynı seviyede boşuna demiyorum.kızıyolardı eskiden bu forumda bana.

• quote:

hayatımda gördüğüm en dar görüşlü mesaj diyeceğim ama ilerde daha darını görürüm belki büyük konuşmayayaım.
    tüm konvers giyen kızlar ölsün falan da denebilir. benim dışımda kimse maiden dinlemesin falan, bekliyorum yani.

Ama sizden iyi bileninin çıkacağını pek düşünmüyorum
  • Hepinize pembe konvers alacam
  • quote:

Hepinize pembe konvers alacam

BANA AL

satarım ben onu

olmadı giyerim napiim yani beleş konvers
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.