Şimdi Ara

İRON MAİDEN'MI LİNKİN PARK'mı????? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linkin Park mı Limp Bizkit mi desen neyse. Iron Maiden la karşılaştırılır mı ya ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

Orjinalden alıntı: fcaglayan

Linkin Park mı Limp Bizkit mi desen neyse. Iron Maiden la karşılaştırılır mı ya ayıp

Limp Bizküütin ne farkı var?

bi farkı olmadığı için

birbirnden çok farklı 2 türün (LP ve maiden) karşılaştırıldığı için dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camit -- 25 Ocak 2007; 12:05:27 >
  • Pardon çaysızlık başıma vurmuş ,linkin park yerine limp bizkit desen neyse diye anladım
  • Iron Maiden Iron Maiden Iron Maiden
  • Adama kufur edermis gibi
  • yaptıkları müzik çok farklı..karşılaştırılmamalıama ben yinede linkin park diyorum
  • yazıl yaa bn bu konua cwp yazmaya gerek duymuodm başta ama acaba bu konuyu açanlar sağmı die merak ediorum:D:D

• hala devammı ediyonuz çocuk giremiyodur korkudan DH ye ama iyi geyik dönmüş
  • Delinin biri kuyuya bir taş atmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMZ

hala devammı ediyonuz çocuk giremiyodur korkudan DH ye ama iyi geyik dönmüş

oh giremesin, girmesin de zaten
  • ben yine kendime göre cevap vermek istiyorum.

BANA GÖRE linkin park çünkü iron maiden bana ağır geliyor. zaten metal müziği pek sevmem dinleyemem de. soru bu yönden biraz saçma olmuş ama o kadarda üstüne gitmenizin sebebi nedir anlamadım. herkes herşeyle herşeyi karşılaştırabilir ama zevkine göre yapabilir bunu. mesela elma armut karşılaştırılmaz derler ama bence armut daha güzel bu sonuçta bana göre bir karşılaştırmadır.

-son-
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

ben yine kendime göre cevap vermek istiyorum.

BANA GÖRE linkin park çünkü iron maiden bana ağır geliyor. zaten metal müziği pek sevmem dinleyemem de. soru bu yönden biraz saçma olmuş ama o kadarda üstüne gitmenizin sebebi nedir anlamadım. herkes herşeyle herşeyi karşılaştırabilir ama zevkine göre yapabilir bunu. mesela elma armut karşılaştırılmaz derler ama bence armut daha güzel bu sonuçta bana göre bir karşılaştırmadır.

-son-

ikisi karşılaştırabilir elmayla armutun, çünkü ikisi de meyvedir, karşılaştırabilirsin

ama biri rap, biri de metal, çok farklı şeyler

sana biri gelse linkin park mı serdar ortaç mı dese, suratına gülmez misin=?

aynı hesap işte

• yha linkin parka nası rap die biliosunuz anlayamıyorum...tmm rap de war içinde ama yaptıkları şey nu-metal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wooferbal

yha linkin parka nası rap die biliosunuz anlayamıyorum...tmm rap de war içinde ama yaptıkları şey nu-metal...

nu-metalin tanımını yapabilir misin
    metal mi? değil
  • nu-metal e metal demiyomusun sen...e adı neden nu-metal o zmnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wooferbal -- 29 Ocak 2007; 19:02:54 >
  • sanırım dalga geçiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: wooferbal

nu-metal e metal demiyomusun sen...e adı neden nu-metal o zmnn

özenti işi olduğundan bence

distortion kullanılıyor diye bütün müzik türlerini "metal" sanan dallamalar sayesinde çıkmıştır kanımca
  • Yanlış karşılaştırma
  • nedir abi numetal ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.