Şimdi Ara

Iron Man 2 (2010) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
3
Favori
37.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trailerdaki 2. şarkının adını bilen varmı peki? 1:13 de başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurzwahL -- 18 Aralık 2009; 13:11:01 >
  • Fragmanı çok beğendim ancak daha çıkmasına çok var yav
    ayrıca Tony Stark'ın böyle ukala olması daha bir renk katacaktır filme bence Scarlet zaten süper söyleyecek laf yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurzwahL

Trailerdaki 2. şarkının adını bilen varmı peki? 1:13 de başlıyor.

AC/DC - The Razor's Edge

http://www.youtube.com/watch?v=6BfTXI6jwM4

• Cok kotu olmus fragman bence!
  • Mickey Rourke süper bir kötü adam olacak bence. Kırbaçları sallama sahnesi muhteşem. Tekrar, tekrar izliyorum o sahneyi.
  • Fragman fena değil. Bekliyoruz bakalım.
  • Fragman güzel olmuş. War Machine'de canlı canlı gördük.
  • marvel dan başka karakterler olcak diye merakla bekliyo herkes. olmazsa çok pis tokatlaycam
  • Daha önce 3D'ye çevrileceği duyurulan filmin 3D olarak çıkmayacağı duyuruldu.3.film Imax 3D olarak planlanıyormuş.
  • Fragman müthiş.Tony Stark müthiş bir karakter zaten.Downey Jr da müthiş oynuyor gerçekten.
  • Fan made War machine costume
     Iron Man 2  (2010)

Diyecek kelime yok, adam süper yapmış.

Ayrıntılı fotoğraflara bakın mutlaka.

http://bit.ly/6hwMDM

• Hobaaaaaaaa... Fox kids den beri iron manden cok war machine i severim budur bee.
  •  Iron Man 2  (2010)

Adam böyle yatıyordur.
  • Çok Yakında Gösterime Giriyor
    "Iron Man 2", 7 Mayıs 2010'da Türkiye Sinemaları'nda gösterilmeye başlanıyor

Paramount Pictures ve Marvel Entertainment, Marvel'in efsane Süper Kahramanı "Iron Man"e dayanan ve gişe rekorları kıran filmin sabırsızlıkla beklenen devam filmini sunar.

Yönetmen Jon Favreau ve Oscar'a aday gösterilen Robert Downey Jr'ı tekrar bir araya getiren "Iron Man 2"de, milyarder mucit Tony Stark'ın (Robert Downey Jr.) zırhlı Süper Kahraman Iron Man olduğu tüm dünya tarafından bilinmektedir. Teknolojisini orduyla paylaşması için hükümetten, basından ve halktan baskı gören Tony, bilginin yanlış ellere geçmesinden korktuğu için Iron Man zırhının sırrını açıklamak istemez. Yanında Pepper Potts (Gwyneth Paltrow), ve James "Rhodey" Rhodes (Don Cheadle) ile birlikte, Tony yeni ittifaklar kurar ve yeni büyük güçlerle yüzleşir.

"IRON MAN 2", 7 Mayıs 2010'da Türkiye Sinemaları'nda gösterilmeye başlanıyor.

Başlık 7 Mayıs 2010 olarak değiştirilirse iyi olur.

•  Iron Man 2  (2010)
  •  Iron Man 2  (2010)

◦1.Shoot to Thrill
    ◦2.Rock 'N' Roll Damnation
    ◦3.Guns for Hire
    ◦4.Cold Hearted Man
    ◦5.Back in Black
    ◦6.Thunderstruck
    ◦7.If You Want Blood (You've Got It)
    ◦8.Evil Walks
    ◦9.T.N.T.
    ◦10.Hell Ain't a Bad Place to Be
    ◦11.Have a Drink on Me
    ◦12.The Razor's Edge
    ◦13.Let There Be Rock
    ◦14.War Machine
    ◦15.Highway to Hell
  • Fragmanı izledim, şahsen beni tatmin etmedi.

Hele o Prince Of Persia çakması boss hiç iyi olmamış. En merakettiğim yer fragmanın en sonu, öyle bi vermişlerki kara iron man kim insan merakediyor... Yoksa o kız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Fragmanı izledim, şahsen beni tatmin etmedi.

Hele o Prince Of Persia çakması boss hiç iyi olmamış. En merakettiğim yer fragmanın en sonu, öyle bi vermişlerki kara iron man kim insan merakediyor... Yoksa o kız mı

Prince Of Persia çakması?

Kara Iron man= War Machine
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Fragmanı izledim, şahsen beni tatmin etmedi.

Prince Of Persia çakması?

Kara Iron man= War Machine

Giyiniş tarzı, saçları, hele kalbinin ortasında yuvarlak birşeyin olması ve 2 elinde de silah bulunması bana accccaip bi şekilde Prince Of Persiayı hatırlattı.

Kara İron Man dememin amacı Türkçeyi güzelleştirmek Şaka yapıyorum tabiki. Film ile alakalı bir bilgim olmadığı için Kara İron man dedim bi dahakine War Meşiin derim hocam kızma

• Merakla beklemedeyim ama daha cok var gibi ...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.