Şimdi Ara

Iron Man 2 (2010) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
3
Favori
37.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genel olarak güzel bi filmdi. Biraz uzun olmasına rağmen aksiyonu biraz askıya aldıkları anlar oldu. Genellikle Tony'nin hayatı ve koşturmacası ve getirdiği sorunları anlatmayı seçmişler. Mickey Rourke ayrı bir hava vermiş filme. Ama biraz fazla yaşlı gibi ve filmin aksiyonlarına pek uygun görünmedi bana göre.

Film her yönüyle kaliteli. Bazı absürdlükleri de var ama bilim-kurgu diyerekten pas geçilebilir. Ben beğenerek izledim.

Bu arada konu her zamanki gibi kadın yorumları üzerine yoğunlaşmış. Sokakta laf atma rajonunun bir değişiği işte. Filmle ilgili olmayan kadın-kız yorumlarını Konu Dışına almanızı rica ederim.
  • Silinen sahneler
    http://www.traileraddict.com/tags/iron-man-2

Iron Man 2. Alternative Opening

www.youtube.com/watch?v=LJBm1IyJ624

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Silinen sahneler
    http://www.traileraddict.com/tags/iron-man-2

Iron Man 2. Alternative Opening

www.youtube.com/watch?v=LJBm1IyJ624

Bu da güzel

• Trailerde görülen maskeyi öpüşü burdaymış demek.
  • Ben Gwyneth Paltrow u daha çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Doksanlı yıllara kadar ikinci filmler ilklerini aratmıyordu , günümüz sinemasında üçüncü filmler ikinciyi aratır oldu...
    Başlıca nedeni aç gözlü yapımcılar ve yeni nesil sinema izleyicisi...

haklısın..filmi cok vasat buldum bende.
  • gerçekten harkulade bişe olmuş.scarlett'in filmde oldugunu bilmiyordum..birden noter olarak karşıma cıkınca bii uvv yess çektim gerçekten çohoş bi sürpis oldu..tony Stark'ın karekteri de mükkemmel ötesi..tam olmak istedigim idol...ah keşke anasını satim..
    8/10

Bu scralett nası bişeydir ya..insanın bakmasıyla aklının gitmesi bir oluyor..
     Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010) Iron Man 2  (2010)

Gwyneth Paltrow ablamız..çok tatlı..yerim onu..filmde de iyiydi..her anlamda
     Iron Man 2  (2010) Iron Man 2  (2010)

• Dün Avengers i izledim, bugün ise Thor u. İkiside çok iyi filmlerdi.

Thor un sonundaki sahne Avengers ın başı. Aynı zamanda Iron Man 2 nin sonundaki sahne ise Thor dan bir sahne. Marvel in bu özelligini seviyorum
  • İlk filmi izledim de. 2. hakkında sizden bir spoiler isteyecetim
    İlk filmde Pepper ile Tony yakınlaşmıştı. 2. filmde sevgili falan oldular mı? Avengers'ı izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam orda sevgili gibiydiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Dün Avengers i izledim, bugün ise Thor u. İkiside çok iyi filmlerdi.

Thor un sonundaki sahne Avengers ın başı. Aynı zamanda Iron Man 2 nin sonundaki sahne ise Thor dan bir sahne. Marvel in bu özelligini seviyorum

Marvel'in o özelliği iyi güzel de herkes çıktıktan sonra 10 dakika daha sinemada oturuyoruz tek sahne için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Dün Avengers i izledim, bugün ise Thor u. İkiside çok iyi filmlerdi.

Marvel'in o özelliği iyi güzel de herkes çıktıktan sonra 10 dakika daha sinemada oturuyoruz tek sahne için.

• İvan Vanko 3'lemenin en iyi düşmanıydı.
    I want my bird
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Yeni Fragman

www.youtube.com/watch?v=FNQowwwwYa0

Iron Man 2  (2010)

www.youtube.com/watch?v=siQgD9qOhRs

Whiplash

Iron Man 2  (2010)

BreifCase Armor Sahnesi

Iron Man 2  (2010)

http://movies.yahoo.com/movie/1810026429/video/19290457

İlk poster

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2 - Kamera Arkası

www.youtube.com/watch?v=O9ANeXP8D7s

Whiplash Concept Design

Iron Man 2  (2010)

Filmde bu şekilde olup olmayacağı ise henüz belli değil.

İlk görüntülerin olduğu Comic Con videosu.

www.youtube.com/watch?v=x9G2HnFOIpY

Iron Man 2  (2010)

Comic Con'dan

Iron Man 2  (2010)

Comic Con Paneli
    http://www.youtube.com/watch?v=sKOd5IesTo8
    http://www.youtube.com/watch?v=0mYpOea1jjc
    http://www.youtube.com/watch?v=Owk2Q_9Gvks

War Machine'den ilk görüntü

Iron Man 2  (2010)

Film hakkında yeni bilgiler içinhttp://twitter.com/Jon_Favreau Jon Favreau'nun twitter hesabını ya da kahramanlarsinemada.com'u takip edebilirsiniz.

Iron Man 2  (2010)

�Iron Man 2″nin 71 gün süren çekimleri geçen hafta tamamlandı. Geçtiğimiz Cumartesi filmin yapımında yeralan oyuncu ve kamera arkası çalışanlarına Jon Favreau teşekkür konuşması yaptı. Filmin yapımcısı olan Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige�in de katıldığı etkinlikte Kevin Feige�in konuşmasında Iron Man�e yeni katılan oyunculara teşekkür ederken (Scarlett Johansson, Mickey Rourke, Sam Rockwell, Don Cheadle) Don Chadle�a ayrıca teşekkür etmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Aşağıdaki fotoğrafta da Jon Favreau�nun kutlama etkinlikleri içerisinde Pazar gecesi düzenlediği parti gözüküyor.

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Mickey Rourke'un Whiplash rolünde ilk görüntüsü

Iron Man 2  (2010)

1 Mayıs 2009

Filmden ilk resmi kare yayınlandı.

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2'nin çekimlerine başlandı.

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Kate Mara and Clark Gregg Iron Man 2 kadrosuna katılıdı, C.Gregg ilk filmde olduğu gibib S.H.I.E.L.D'in ajanı Phil Coulson'u oynayacak K. Mara'nı rolü ise henüz belli değil.

4 Nisan 2009
    �IRON MAN 2″DE TIM ROBBINS YOK![/b

Iron Man 2  (2010)

�Iron Man 2″ filminin çekimlerine önümüzdeki Pazartesi günü başlanacağı filmin yönetmeni Jon Favreau tarafından duyuruldu. Son 4 ay içerisinde film hakkında çıkan haberlerin bazıları gerçekleşirken bazılarının da �internet dedikodusu� olduğu ortaya çıktı. Tim Robbins�in Tony Stark�ın babası Howard Stark�ı canlandıracağı haberi de bu hafta içerisinde Tim Robbins tarafından yalanlanarak bir başka �internet dedikodusu� olarak geçmişte kalmış oldu.

Kaynak

12 Mart 2009
     Iron Man 2  (2010)
     Iron Man 2  (2010)

Aylardır süregelen dedikodulardan sonra nihayet Mickey Rourke�un Iron Man 2�de yeralacağı kesinleşti. Rourke filmin kötü karakterlerinden birini canlandıracak. Bu karakterin Whiplash mı yoksa Crimson Dynamo mu olacağı ise hala netlik kazanmadı.

Mickey Rourke ile ilgili bir başka söylenti de Spider-Man filmlerini çeken Sony�nin onu Spider-Man 4�deki bir kötü karakter için düşündüğü yönünde.

Iron Man 2′de Scatlett Johansson�un da Black Widow�u canlandıracağı kesinleşti. Bu rol için Emily Blunt ile anlaşılmıştı, fakat Blunt�ın başka bir filmi çekecek stüdyo ile yaptığı anlaşma gereği takvim uyuşmazlıkları ortaya çıkınca yerine Johansson getirildi. Johansson�un film kontratının sadece Iron Man 2′yi mi kapsadığı, yoksa Black Widow�u başka Marvel Studios filmlerinde de canlandırmak için anlaşıp anlaşmadığı henüz bilinmiyor.

Iron Man 2′nin setlerinin inşasına çoktan başlanmış durumda ve çekimler çok kısa bir süre sonra başlayacak. Filmin hedeflenen gösterim tarihi 7 Mayıs 2010.

kaynak

Etiketler:Iron Man 2,Iron Man 2 haberleri, Jon Favreau

arkadaşlar bu film mi naıl indire biliriz

• takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama Elon Musk'ı bu filmde görmek çok güzeldi. Böyle ufak detayları içerdiği için Marvel filmlerini ayrı bir seviyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iron man karakterine çok önyargılı bakıyordum eskiden.Tvde görüp bu ne lan diyip böyle saçma hero mu olur diye ekledikten sonra geçiyordum.Ama Iron man 3'ü sinemada izledikten sonra gerçekten sevdim.Robert Downey çok önemli etken.Ardından 1 ve 2'yi izlemiştim.Bana kalırsa her serisi bi öncekinden düşük zevk vermiyor.Yani 3 seri ve 3'üde 10 üzeri 8 benim için
  • filmden acayip sikildim ilk 1 saat bu kadar sikici film izledigimi hatirlamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Eylül 2017; 0:18:55 >
  • Suit zırh dizaynları çok iyi. Normal bir film.

10/7.2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.