Şimdi Ara

Iron Man 2 (2010) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
3
Favori
37.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi genel anlamda beğendim hoştu.İlk filmin daha beğenilmesinin sebebi herşeyin ilk oluşu idi sanırım.Bu filmde ilkine çok fazla birşey katılmadığı için daha durağan diyebiliriz.
  • Film güzeldi ama ilk filme göre biraz daha ağır geldi bana.Nerdeyse ilk 1 saat konuşmakla geçiyor.Ama ne yalan söyliyim adamın yaşantısı o kadar havalıki öyle bir servete imrenmemek elde değil.Herhalde gelmiş geçmiş en zengin marvel kahramını olsa gerek.Spiderman gibi çulsuz değil yani :)
  • Ben filmi o kadar çok beğenmedim, Akiyonun başlaması ile bitmesi bir oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 10 Eylül 2010; 14:18:22 >
  • arkadaşlar bana orjinal bluray dvd içindeki Türkçe ses lazım bluray dvd indirip sesi gönderebilicek biri varmı bana

Dolby Digital Audio Turkish 640 kbps 5.1 / 48 kHz / 640 kbps
  • dvd cıkdımı acaba
  • Az önce izledim, bence ilk filmden daha da güzeldi.

Yeni güç kaynağı daha da yakıştı. Adam element yaptı yav.
  • Yahu mamundada iron man 2 wiki var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Az önce izledim, bence ilk filmden daha da güzeldi.

Filmin en saçma sapan yeriydi bence, elementi göğsüne sıkıştıracak kadar küçültmesi. Baştan element yaptı resmen. Tabii bir super hero filminde ne diye o kadar gerçeklik arıyorsun, en başı adam zaten zırh yapmış uçuyor diye de yaklaşabilirsiniz benim bu düşünceme.

• DVDRip altyazıyı yükledim DP'ye
    Artık hangisini beğenirseniz
    Bazen DVDRip altyazılar berbat olabiliyor.
    http://divxplanet.com/sub/s/177374/Iron-Man-2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 10 Eylül 2010; 21:01:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

DVDRip altyazıyı yükledim DP'ye

dostum eklediğin altyazı direk BDVD içinden çıkan altyazı dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Az önce izledim, bence ilk filmden daha da güzeldi.

Filmin en saçma sapan yeriydi bence, elementi göğsüne sıkıştıracak kadar küçültmesi. Baştan element yaptı resmen. Tabii bir super hero filminde ne diye o kadar gerçeklik arıyorsun, en başı adam zaten zırh yapmış uçuyor diye de yaklaşabilirsiniz benim bu düşünceme.

Söz konusu film Marvel'ın olunca bu tür şeyler çok normal geliyor adama .

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

DVDRip altyazıyı yükledim DP'ye

dostum eklediğin altyazı direk BDVD içinden çıkan altyazı dimi

Bluray'den ripledim.
    Bütün orjinal ripler DVD-Rip diye kategorilendiriliyor DP'de.
    Aslında Bluray-Disc Rip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 10 Eylül 2010; 21:17:47 >

• quote:

Bluray'den ripledim.
    Bütün orjinal ripler DVD-Rip diye kategorilendiriliyor DP'de.
    Aslında Bluray-Disc Rip.

Eyvallah sağlasın.. bende aynı BDVD içinden çıkan Türkçe sesi buldum bi yerde onu indiriyorum sesi ve senin o altyazıyı eklicem teşekkürler
  • İlk filmi arattı...
  • Aksiyon sahneleri yeterli. Vasat film değil zaten, bazı sahneler elbette abartılı olacak.

Robert değilde, mickey yine yaptı yapacağını. Bu adam kötü adamları canlandırmaya devam etsin.. saç & tip uyumu bu kadar olur..
  • Bu arada marvel'lda Tony Stark mı daha varlıklı yoksa kingpin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLo!

Bu arada marvel'lda Tony Stark mı daha varlıklı yoksa kingpin mi ?

kp dıker
  • iron man 2
  • Kalite olarak ilk filmi geçemez belki ama Scarlett gelsin bir de beni dövsün öyle dedim. Eridim bittim karşısında. Paso pozisyon çalıştı zaten.

Mickey Rourke'un filmin sonunda yenileceği belliydi ama Sin City'deki Marv olarak gelse alayını pataklar, öyle giderdi.

DC uyarlamaları DC Warner Bros'a ait olduğundan daha kaliteli oluyor yalnız. Söylemeden geçemeyeceğim. Marvel'ın kaliteli çizgi roman filminden kurtulup efsane bir film yapabilmesi için ya Nolan gibi bir yönetmen bulmalılar ya da Warner'a transfer olmalılar. (İki ihtimalin de gerçekleşmesi mucize gibi ama Marvel'ın filmleri iyi olmaktan öteye geçemiyor.) Ayrıca 2. film de geçti, artık kötülerin kazandığı bir film yapmalı Marvel.

Ek 1: Maximum_Carnage; Scarlett daha bir yürek hoplatıyor olabilir ama Natalie. (Boş geçmeyeyim dedim.)

Ek 2: Ben bunu ilk DVDRip olarak indirmiştim de. Şimdi HD-Rip indireceğim ama hangisinin daha iyi olacağına karar veremedim;
    - Doğal ekran çözünürlüğüm laptoptan dolayı 1366*768, HDReady yani.
    - 720P-WiKi ile 1080P-EXQUiSiTE, ikisi de aynı boyutta neredeyse. Boyut olarak bakıldığında FullHD çözünürlük daha iyi tabii de capslerde de 720P önde. Hatta video kbps kıyasında da WiKi'nin 6800e 6000 üstünlüğü var. Siz ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 11 Eylül 2010; 6:26:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

İlk filmi arattı...

Kimi sahneler iyiydi.
    Ama bende böye düşünüyorum.
    Çok daha iyi yapılabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.