Şimdi Ara

Iron Man 2 (2010) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
3
Favori
37.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Robin Hood 2010 Unrated DC BluRay 720p DTS CHD

Iron Man 2 2010 720p BluRay x264-WiKi

Süper oldu valla.
  • İzledim sonunda, ilk film kadar beğendim şahsen. Robert yine döktürmüş. Scarlett ablayı da ilgiyle izledik Marvel'ın ne müthiş bir evrene sahip olduğuna bir kez daha şahit olduk, özellikle film içerisinde diğer kahramanlara gönderme yapmaları şahane oluyor.

Captain America'nın kalkanını düzeneği kaldırmak için kullanması süperdi Ayrıca Thor'un çekici

• O Thor'un çekici sahnesi için filmden sonra kaç dakika bekledim bilemezsiniz. Sinemada gittim zamanında Mayıs ayında, kimsenin haberi yok salonda alt yazılardan sonra sahne olduğundan. Bir tek ben bekliyorum herkes gitmiş dakikalarca alt yazı bitmesini bekledim, dışarıdaki temizlikçi falan "Çık ulan artık!" dercesine bakıyordu bana. Bir de alt yazılar da uzundu baya, bitmek bilmedi.
  • hadi be 1080p çık artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

O Thor'un çekici sahnesi için filmden sonra kaç dakika bekledim bilemezsiniz. Sinemada gittim zamanında Mayıs ayında, kimsenin haberi yok salonda alt yazılardan sonra sahne olduğundan. Bir tek ben bekliyorum herkes gitmiş dakikalarca alt yazı bitmesini bekledim, dışarıdaki temizlikçi falan "Çık ulan artık!" dercesine bakıyordu bana. Bir de alt yazılar da uzundu baya, bitmek bilmedi.

Aynen, artik sinema gorevlisi geldi anlattim ona soyle bir sahne var diye, beraber bekleyip izledik sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

hadi be 1080p çık artık

1080 wiki çıktı
  • İlki kadar güzel bir filmdi.

Thor'un sahnesini sonradan duyup ilerlettim.
    Black Widow nefesimi kesti resmen.
    Captain America kalkanının araya sıkıştırıldığı sahne süperdi.
    Tony Stark'ın her zamanki hareketleri de süperdi.
    Jon Favreau'nun güvenlikle kapıştığı sahne süperdi.Güvenlik yönetmeni dövdü resmen.
    Ex-Wife kurşununu attığında hammer malımı? diye sorması beni kopardı.
    Sam Rockwell ise yeni Gary Oldman olma yolunda ilerliyor.

• Böyle bir sahne olmadığını bilsem es geçicektim.Keşke filmin sonlarına doğru koysalardı o sahneyi.Gitmişler en dibe koymuşlar.

Filme gelirsek iyi diyebilirim kendi adıma.
    The Avengers çıkışı 2012 gözküyor yine İron Man 3 de 2012, ya bağlatılı ya da 3.filmi ileri bir tarihe alırlar herhalde.

• çıktı sonunda demek 1080p ben aslında 1080p temin ettimde wiki dahamı iyi 1080p lerde ? eğer öle ise temin edelim bakalım
  • Eureka,HiDt,EsiR,WiKi tartışmasız en iyilerdir. Özellikle EuReKa.Ama artık BD-25'e geçip boyut değiştirdiler. Son zamanlarda CHD,D-ZON,Prodji'de çok güzel iş çıkartıyorlar. Bunların dışındakiler sonra gelir. Full-bd 'ye sahipsen sorun yok ta 1080p olarark EXQUiSiTE 'e sahipsen wiki 10 basar. Şimdilik mkv olarak en iyi sürüm wikide hem yüksek bitrate olarak hem DTS ses faktörü olarak.

Bu arada EuReKa BD-25 geliyor yakında encode ediliyor şu an. HiDt 720p olarak çıkartacak.Tahminim 720p de en iyisi olacaktır. VİSTA ise WiKi'ye alternatif olarak yakında 1080p çıkartacak filmi onlarda encode ediliyor şu an ViSTA daha iyi olabilir görüceğiz.Ama çok fark olmaz. Ne kadar uzun süre yavaş yavaş encode edilirse sunum o kadar iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 9 Eylül 2010; 1:06:40 >
  • 1080p Wiki nerede çıktı bulamıyorum yaa artık TL'de geride kalmayı başladı off..
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

1080p Wiki nerede çıktı bulamıyorum yaa artık TL'de geride kalmayı başladı off..

Çinde anladın sen 12,5gb 4 saatte elimde olur. 5mbit uydunet ile 650kb ortalama ile.Maşallahı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 9 Eylül 2010; 1:23:42 >
  • 1080p dts bekliyorum
  • Iron Man 2 2010 1080p BluRay x264 DTS-WiKi

ohh be
  • Rip muhabbeti filmin konusunu geçti, Avatar konusunun temizlenmeden önceki haline dönmesin mümkünse

Altyazı çıktı.

http://divxplanet.com/sub/m/20875/Iron-Man-2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 9 Eylül 2010; 2:01:50 >
  • Daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama fragmanda olan bazı sahneler filmde yoktu ya da ben göremedim. Fragmanda Pepper'in Stark'ın maskesini öpüşü falan filmde hatırlamıyorum ben. Bir de resimlerde vardı Stark partide Black Widow'a Zırhın eldivenini taktırmış ateş edecek gibi nişan almış. Bunları filmde hatırlamıyorum kestilermi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtem

Daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama fragmanda olan bazı sahneler filmde yoktu ya da ben göremedim. Fragmanda Pepper'in Stark'ın maskesini öpüşü falan filmde hatırlamıyorum ben. Bir de resimlerde vardı Stark partide Black Widow'a Zırhın eldivenini taktırmış ateş edecek gibi nişan almış. Bunları filmde hatırlamıyorum kestilermi acaba?

Kesmişler o sahneleri, 2diskli dvdye koyarlar muhtemelen.İlk filmde de silinen sahneler 2.dvdye vardı, içeriği zengindi dvdnin.
  • ya filmin türkçe dublaj dvd si çıktımı?
  • DUblajlı Bluray çıktı.
    Ayrıca Türkçe altyazıda var.

Yarına en geç öbür güne Dublajlılar düşer.
  • Iron Man 2 2010 720p BluRay DTS x264-HiDt

büyük azimle bunu bekliyorum.. Hidt ripleri kaliteli oluyor
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.