Şimdi Ara

Iron Man 2 (2010) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
3
Favori
37.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Bluray çıktı (Alman ripi, İngilizce DTS ses var içinde , Diğer gruplar bugün yarın çıkarır.)

İşte bu haber harika düşündüğümden de erken çıktı.

Eylül sonunda çıkacak diyorlardı fake olmasın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Code Geass

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Bluray çıktı (Alman ripi, İngilizce DTS ses var içinde , Diğer gruplar bugün yarın çıkarır.)

İşte bu haber harika düşündüğümden de erken çıktı.

Eylül sonunda çıkacak diyorlardı fake olmasın ?

Sahte değil.

O Normal/Resmi tarih birde Anormal tarih var
    Daha önce 1.5 ay önceden düştüğü olmuştu.

• bluray cıktıysa süper bunu bkeliyordum
  • sonunda be.. bekleyelim birazda sağlam grupların ripleri gelsin
  • Güzel haberler
  • İkinci film birinci kadar güzel değildi ya ,1 e hayran kalmıştım resmen.The Avengers ı bekliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

İkinci film birinci kadar güzel değildi ya ,1 e hayran kalmıştım resmen.The Avengers ı bekliyorum ben.

zaten 2.yapımlar hep kötü olur
  • İlk film de çok iyidir de, ben ikinci filmi de çok beğenmiştim.

War Machine, Whiplash rolünde Mickey Rourke ve Black Widow olarak Scarlett Johansson [] müthişti.
  • Iron.Man.2.1080p.BluRay.DTS.x264-EXQUiSiTE

• Düşündüğümden çabuk çıktı. 720 EXCLUZIVE 'da çıktı.Ama adı duyulmamış gruplar. 1080plik olan 6 gb küsür bitrate çok düşük. 10gbtan aşağı olmaması lazım. Yakındır HiDt , WiKi , CHD çıkar. Onları bekleyeceğim.
  • Yorumumu kim sildiysen bana mesaj atsın. YOK artık...

Filmin fanı falan mısın..
  • 720p ve 480p çözünürlükleri mâlum siteye eklenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Yorumumu kim sildiysen bana mesaj atsın. YOK artık...

Filmin fanı falan mısın..

Mesajınızın silinme nedeni spoiler içerikli olmasıydı. PM kutunuza nedeninin gelmiş olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Düşündüğümden çabuk çıktı. 720 EXCLUZIVE 'da çıktı.Ama adı duyulmamış gruplar. 1080plik olan 6 gb küsür bitrate çok düşük. 10gbtan aşağı olmaması lazım. Yakındır HiDt , WiKi , CHD çıkar. Onları bekleyeceğim.

Iron.Man.2.1080p.BluRay.DTS.x264-EXQUiSiTE

tam bunu indiriyodum ki senin bu dediğini görünce iptal ettim çünkü ben 1080p fazla indirmem hep 720p indiririm adı duyumamış grub katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

ilk i çok güzel 2 cisi bir okadar güzel 2.seriler berbat olur ama durumu kurtarmışlar

Evet benim de çok hoşuma gitti film.
    O kadar da beğenmeyenler var, neresini beğenmediler acaba

2. film birinci filmin nerdeyse kopyası, filmin başlangıcı olayların seyri ve final, ilk filmden daha fazla olan tek şey çin milliyetçiliği ki bu filmde iyice abartmışlar

Dövüş sahneleri güzel güzel olmasınada 1. filmin aynısı olmasın derken filmin bir kaç yerinde dövüş sahneleri aynı olmasın diye 2. sınıf uzakdoğu dövüş filmlerinde sahnelere benzer sahneler kullanmışlar halbuki ilk filmdeki dövüş sahneleri çok hoş ve sürekliliği çok iyi sağlayan sahnelerdi, nerdeyse oturan birine kamerayı vermişler aktörlere hadi dövüşün demişler gibi duruyordu

Birde pek önemli olmasada ingilizler çok sırıtıyor filmde, sanki sokaktan toplayabildikleri kadar batılıyı toplayıp filme sokmuşlar, en bariz örnek tüm zamaların en kötüsüne aday olabilecek kötü polisimiz,boksörün ondan aşağı kalır bir yanı yok gerçi

Ek olarak Yip usta dövüşün sonunda kaslara çalış dediğini hatırlıyor Sanki bu lafı 35 sene önce söyledi ve ya başkası tarafından söylenmiş gibi

iron man ?
    ip man ?

Filmler karıştı.

• Sabaha kadar "i want my bird,this is not my bird" desin dinlerim Rus manyak
  • Beyler Iron.Man.2.1080p.BluRay.DTS.x264-EXQUiSiTE sürümünü izleyen oldu mu görüntü kalitesi nasıl?
  • 480p izleyen var mı görüntü nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peiz!
    Sabaha kadar "i want my bird,this is not my bird" desin dinlerim Rus manyak

Ahaha superdir o.
  • Pinky

Iron Man 2  (2010)  Iron Man 2  (2010)  Iron Man 2  (2010)  Iron Man 2  (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 7 Eylül 2010; 12:39:10 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.