Şimdi Ara

Iron Man 2 (2010) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
3
Favori
37.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Nerde kaldın chd

Full Bluray düştü.
    Wiki çıkacak ilk, büyük ihtimal akşama yada gece
  • Filmi yeni izledim gayet güzeldi ben en çok sevindiren olaya Fury ve ekibinin dahil olması sonunda avangers konusunuda patlatınca tamam dedim bütün mahalle toplanıyor Ayrıca kaptan amerikanın kalkanına dikkat eden oldumu ? Onada ışık yaktılar filmde.
  • 1080p alaman ripini indirenlerde hiç bitrate sorunu oldumu? frame düşüklüğü felan var deniliyor TL'de

EDİT
    @£mre
    görüntüler 1080p görüntüleri dimi ? görüntüler gayet iyiymiş aslında indirsem mi yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 7 Eylül 2010; 15:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

1080p alaman ripini indirenlerde hiç bitrate sorunu oldumu? frame düşüklüğü felan var deniliyor TL'de

EDİT
    @£mre
    görüntüler 1080p görüntüleri dimi ? görüntüler gayet iyiymiş aslında indirsem mi yaa

Wiki düşecek onu bekle bence.
    Yarın indirirsin.

Wiki sağlam ripler.
    1080p'nin bitrate çok düşük. Zaten grup dandik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 7 Eylül 2010; 15:46:39 >
  • zaten bende o yüzden indirmedim aslında Avatar filminde olduğu gibi Eureka bi el atsa şuna güzel güzel 1080p izlesek ahh ahh
    Wiki'yi bekleyelim bari bu gece düşer umarımda bayram akşamı felan izlerim

infoların yayınlandığı siteler vardı biri pm atabilirmi ?
  • Iron Man 2 1080p BluRay DTS x264 EXQUiSiTE sürümünü indirdim ve oldukça sağlam versiyon frame düşüşü hiç yaşamadım tavsiye ederim altyazısıda çıkmış bu arada.
  • Dublaj ve Orjinal altyazı erken düştü.

Iron Man 2 2010 1080p Blu-ray AVC DTS-HD MA 5 1-TorrenTGui

DISC INFO:
    Disc Title: IRON_MAN_2_D1_WL_TTG
    Disc Size: 44,074,404,998 bytes
    Protection: AACS
    BD-Java: Yes
    BDInfo: 0.5.2

PLAYLIST REPORT:
    Name: 00847.MPLS
    Size: 39,158,427,648 bytes
    Length: 2:04:39 (h:m:s)
    Total Bitrate: 41.89 Mbps
    Description:

VIDEO:
    Codec Bitrate Description
    ----- ------- -----------
    MPEG-4 AVC Video 29045 kbps 1080p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1
    MPEG-4 AVC Video 701 kbps 480p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 3.2

AUDIO:
    Codec Language Bitrate Description
    ----- -------- ------- -----------
    DTS-HD Master Audio English 3929 kbps 5.1 / 48 kHz / 3929 kbps / 24-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 24-bit)
    Dolby Digital Audio Czech 640 kbps 5.1 / 48 kHz / 640 kbps
    Dolby Digital Audio Hindi 640 kbps 5.1 / 48 kHz / 640 kbps
    Dolby Digital Audio Hungarian 640 kbps 5.1 / 48 kHz / 640 kbps
    Dolby Digital Audio Polish 640 kbps 5.1 / 48 kHz / 640 kbps
    Dolby Digital Audio Russian 640 kbps 5.1 / 48 kHz / 640 kbps
    Dolby Digital Audio Thai 640 kbps 5.1 / 48 kHz / 640 kbps
    Dolby Digital Audio Turkish 640 kbps 5.1 / 48 kHz / 640 kbps
    Dolby Digital Audio English 224 kbps 2.0 / 48 kHz / 224 kbps

SUBTITLES:

Codec Language Bitrate Description
    ----- -------- ------- -----------
    Presentation Graphics English 40.818 kbps
    Presentation Graphics English 67.975 kbps
    Presentation Graphics Arabic 16.782 kbps
    Presentation Graphics Bulgarian 34.937 kbps
    Presentation Graphics Chinese 25.511 kbps
    Presentation Graphics Chinese 28.548 kbps
    Presentation Graphics Croatian 33.112 kbps
    Presentation Graphics Czech 29.396 kbps
    Presentation Graphics Estonian 39.330 kbps
    Presentation Graphics Greek 37.016 kbps
    Presentation Graphics Hebrew 24.649 kbps
    Presentation Graphics Hindi 30.762 kbps
    Presentation Graphics Hungarian 29.812 kbps
    Presentation Graphics Icelandic 34.466 kbps
    Presentation Graphics Indonesian 38.687 kbps
    Presentation Graphics Korean 19.358 kbps
    Presentation Graphics Korean 40.495 kbps
    Presentation Graphics Latvian 25.140 kbps
    Presentation Graphics Lithuanian 33.320 kbps
    Presentation Graphics Malay 40.882 kbps
    Presentation Graphics Polish 31.474 kbps
    Presentation Graphics Portuguese 36.963 kbps
    Presentation Graphics Romany 32.051 kbps
    Presentation Graphics Russian 40.757 kbps
    Presentation Graphics Serbian 33.153 kbps
    Presentation Graphics Slovak 38.476 kbps
    Presentation Graphics Slovenian 27.987 kbps
    Presentation Graphics Thai 26.464 kbps
    Presentation Graphics Turkish 33.348 kbps
    Presentation Graphics Ukrainian 38.550 kbps

• Bazen kendime öyle kızıyorum ki anlatamam. Bu filmi sinemada izleyememiş olmaktan dolayı sinirliyim. Aylarca bekle, vizyona girince bir türlü gideme filme. Sonra evde sıkıla sıkıla izle.

Sinemada izlemediğime gerçekten pişman oldum. Aksiyon sahnelerini monitör yerine perdede izlemek isterdim.

Filmi genel olarak beğendim. İlk filmden iyi olmasa da yarışır bence. Kaldı ki Holywood'un devam filmlerini biliyoruz, dökülürler genelde. Ama bunda hiç de öyle değildi.
    Aksiyon yerindeydi. Abartı yoktu, az değildi. Espriler yerindeydi. Bazı sahneler oldukça sıkıcı olsa da genel olarak koparmıyor film seyirciyi kendinden.
    7/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

zaten bende o yüzden indirmedim aslında Avatar filminde olduğu gibi Eureka bi el atsa şuna güzel güzel 1080p izlesek ahh ahh
    Wiki'yi bekleyelim bari bu gece düşer umarımda bayram akşamı felan izlerim

infoların yayınlandığı siteler vardı biri pm atabilirmi ?

Nerde ama işte artık EuReKa BD-25'e geçti.Mkv'yi aştı adamlar.Artık bd-25 yapıyorlar MKV işini sitede HiDt ve VisTa'ya bıraktılar. Ben HiDt'i bekliyorum şimdilik bence en iyisni mkv olarak bu işi en iyi yapanlardan. Ama bence çok önemli bir film olmadığından ve yorumlardan ilk filmi kadar sevilmediği anlaşıldığından Wiki yi de izleyebilirim.Inceptionu HiDt bekliyorum işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 7 Eylül 2010; 16:19:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Nerde ama işte artık EuReKa BD-25'e geçti.Mkv'yi aştı adamlar.Artık bd-25 yapıyorlar MKV işini sitede HiDt ve VisTa'ya bıraktılar. Ben HiDt'i bekliyorum şimdilik bence en iyisni mkv olarak bu işi en iyi yapanlardan. Ama bence çok önemli bir film olmadığından ve yorumlardan ilk filmi kadar sevilmediği anlaşıldığından Wiki yi de izleyebilirim.Inceptionu HiDt bekliyorum işte

valla abi Iception'u bende bekliyorum çıksa biran önce.. ayrıca Iron man 2 güzel yaa tamam biraz sönük felan kaldı ama nedendir bilmem film benim hoşuma gitti açıkcası ayrıca sana 1 pm attım abi cevap verirsen sevinirim..
    birde QuadroFX arkadaşın paylaştığı kaynağı buldum asıldım full BDVD sanırım 1,5 güne iner

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bazen kendime öyle kızıyorum ki anlatamam. Bu filmi sinemada izleyememiş olmaktan dolayı sinirliyim. Aylarca bekle, vizyona girince bir türlü gideme filme. Sonra evde sıkıla sıkıla izle.

Sinemada izlemediğime gerçekten pişman oldum. Aksiyon sahnelerini monitör yerine perdede izlemek isterdim.

Filmi genel olarak beğendim. İlk filmden iyi olmasa da yarışır bence. Kaldı ki Holywood'un devam filmlerini biliyoruz, dökülürler genelde. Ama bunda hiç de öyle değildi.
    Aksiyon yerindeydi. Abartı yoktu, az değildi. Espriler yerindeydi. Bazı sahneler oldukça sıkıcı olsa da genel olarak koparmıyor film seyirciyi kendinden.
    7/10

+1

sinemada izlenmeyi hakeden filmlerden biriydi iron man 2. ayrıca ilk filmden daha fazla gişe yapmış iron man 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 7 Eylül 2010; 16:46:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bazen kendime öyle kızıyorum ki anlatamam. Bu filmi sinemada izleyememiş olmaktan dolayı sinirliyim. Aylarca bekle, vizyona girince bir türlü gideme filme. Sonra evde sıkıla sıkıla izle.

7/10

+1

sinemada izlenmeyi hakeden filmlerden biriydi iron man 2. ayrıca ilk filmden daha fazla gişe yapmış iron man 2

Tabiki lakin 1.daha bir güzeldi

• Filmi hiç beğenmedim iyiki sinemaya gidip izlememişim. İlk filmin kalitesinden uzak bir yapım olmuş, aşırı sıkıcı ve uzun dialoglar ve yetersiz aksiyon sahneleri ile filmin sonunu zor getirdim 6.5/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 7 Eylül 2010; 19:24:52 >
  • Wiki 720p çıktı

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 8 Eylül 2010; 6:30:37 >

• hadi wiki 1080p
  • 720p Brrip indi.Altyazı beklemedeyim.

Çeviri Durumu: Iron Man 2
    Çeviren :Emre Bekman
    Başlama Tarihi :2010.03.05
    Çeviri Miktarı : %70
    Son Güncelleme :07-09-2010 3:30:15
    Durumu : Aktif
    Not :G-G & Emre Bekman çevirisi...

12 kişi bu altyazıyı bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

720p Brrip indi.Altyazı beklemedeyim.

Çeviri Durumu: Iron Man 2
    Çeviren :Emre Bekman
    Başlama Tarihi :2010.03.05
    Çeviri Miktarı : %70
    Son Güncelleme :07-09-2010 3:30:15
    Durumu : Aktif
    Not :G-G & Emre Bekman çevirisi...

12 kişi bu altyazıyı bekliyor.

Full BD indiriyorum.
    Türkçe altyazıyı ripleyecem atarım DP'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Full BD indiriyorum.
    Türkçe altyazıyı ripleyecem atarım DP'ye

bende indiriyordum fakat o siteden beni banladılar durup dururken %20lere felan gelmiş geçmişti
  • 720p WiKi Sürümünü indirmeye başladım, 2 saate indirmesi biter, altyazıda hazır olursa izlemeye başlarım.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.