Şimdi Ara

Iron Man 2 (2010) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
3
Favori
37.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QuadroFX

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

İlk filmi arattı...

Kimi sahneler iyiydi.
    Ama bende böye düşünüyorum.
    Çok daha iyi yapılabilirdi.

İlk filmin başarısı ikinciyi tetikledi , şimdi birisi çıkar ikinci zaten çekilecekdi der.
    Filmin konusu kötü değil ama uyarlama kısmı kötü , Donut yediği sahne yokmu rezil ötesiydi + Dj sahneside.
    Filme scarletti ne için aldıkları bile belli değil , Gerçi bilen biliyor.
    Bu yönetmen için ilk film bile muhteşemdi fazlasını aramamak lazım , Birde niye filmde bu kadar oynamış onu anlamakda güç

Wiki 1080p indiriyoruz görüntü vasatın biraz üstünde , belliki kameralara özen gösterilmemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 11 Eylül 2010; 10:38:42 >

• Holywood'da ikincisi ilkinden daha güzel olan kaç film var ki zaten arkadaşlar? Bu tarafını da düşünmek lazım.
  • Doksanlı yıllara kadar ikinci filmler ilklerini aratmıyordu , günümüz sinemasında üçüncü filmler ikinciyi aratır oldu...
    Başlıca nedeni aç gözlü yapımcılar ve yeni nesil sinema izleyicisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 11 Eylül 2010; 11:10:16 >
  • o değilde kaptan amerika nın kalkanını neolarak kullandı herif dedim aha şimdi birşeyler olacak felan
  • 70p WiKi izledim. Kalite fena değildi.

Film olarak pek beğendiğimi söyleyemem, 1.sine göre daha sönük kalmış
  • Neuview Professional+Pure Codec+CoreCodec felan..

Iron Man 2 1080p Wiki + DTS Türkçe Ses

• @profiteer
    Güzel görüntüler Sanki az daha sharpness açılsa daha iyi olur gibi biraz daha net olur gibi.Ben de böyle.Codec yok sadece splayer aiağı yukarı splash pro da aynısını veriyor hepsinin renk tonlamaları farklı.

• 1080p wiki fena değil arkadaşlar indirdim sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Neuview Professional+Pure Codec+CoreCodec felan..

Wiki'nin sunumunda dts türkçe ses mi

• Thor İskandinav mitolojisinde bir tanrı. Bakalım 3. filmde ne olacak.(Marvel serisinde üstlendiği rol hakkında bir şey bilmiyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

Neuview Professional+Pure Codec+CoreCodec felan..

Wiki'nin sunumunda dts türkçe ses mi

Evet orjinal Bluray dvd'den çıkan sesi buldum onu ekledim film hem DTS orjinal dil hemde DTS Türkçe

ayrıca Iron Man 2 2010 720p Bluray DTS x264 DXVA-FLAWL3SS gelmiş baya iyi görüntüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 13 Eylül 2010; 12:20:06 >

• quote:

Evet orjinal Bluray dvd'den çıkan sesi buldum onu ekledim film hem DTS orjinal dil hemde DTS Türkçe

nasıl oluyor ekleme falan bi kısaca söyler misin..
  • Iron Man 2 2010 720p BluRay DTS x264-HiDt çıktı sonunda 720p olarak en iyisi diyebilirim.Resimlerin üsütünü tıklayın.

quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

nasıl oluyor ekleme falan bi kısaca söyler misin..

mkvmerge programı ile çok kolay bir şekilde altyazı ses video ekleyip çıkartabiliyoruz.Aynı zamanda filmi parçalara bölüp birleştimede yapıyoruz bu programla ki zamanında 20 gblık mkvleri 5 parçaya bölüp dvdye yazmıştım sonra tekrar bu program ile sorunsuz birleştirebiliyorsunuz.Divxplanette anlatımı vardı ordan bakabilirsin zaten kolay. mkv yi programın üstüne sürüklüyorsun sonra içindeki bütün altyazı dosyalarını sesi ve vidoyu görüyorsun sonra eklemek istediğin dts ses dosyasını da sürüklüyorsun.İstemediğin diğer sesi istersen çıkarabilirsin istemediğin altyazıları çıkartablirsin yanında ki kutucukları işaretlememen yeterli sonra start muxing diyorsun 3-5 dk sonra en son hali çıkıyor ortaya bu kadar. Ben de ki Avatar eureka sürümüne de türkçe ses eklemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 13 Eylül 2010; 17:51:24 >

• Iron.Man.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA var 12,12 GB bu film için bu kadar kaliteye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Iron.Man.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA var 12,12 GB bu film için bu kadar kaliteye değer mi?

Bence değmez. 6-6.5GB boyutundaki 720P veya 1080P'lerden birini seçmen daha iyi olur. Görselleri alıp başını yürümüş filmlerde mantıklı sadece bence.

Formel'in ekledikleri daha doğru tabii. Ben FullHD olmayan bir monitör-tv-paneli düşünerek yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 13 Eylül 2010; 21:10:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_İllusionist

Thor İskandinav mitolojisinde bir tanrı. Bakalım 3. filmde ne olacak.(Marvel serisinde üstlendiği rol hakkında bir şey bilmiyorum.)

Thor'un filmi çekiliyor, 2011'de vizyona girecek. Ona bir gönderme de olabilir, Iron Man 2'de bağlama yapılan Avengers filmine de. Avengers'ta Thor da var çünkü.

• quote:

Iron.Man.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA var 12,12 GB bu film için bu kadar kaliteye değer mi?

EuReKa en iyisidir.1080P bir panelin ya da monitorün varsa fullhd için 10-12gb normaldir hatta gereklidir. Ama fullhd panelin yoksa 4.37 gb ya da dts sesli istersen 6gb küsürlük versiyonlar da oldukça güzeldir.
  • film çoğu kiş beğenmemiş ama bu filmin geçiş filmi olduğu ve avengersın temelini oluşturan film olduğunu unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

EuReKa en iyisidir.1080P bir panelin ya da monitorün varsa fullhd için 10-12gb normaldir hatta gereklidir. Ama fullhd panelin yoksa 4.37 gb ya da dts sesli istersen 6gb küsürlük versiyonlar da oldukça güzeldir.

42" full Hd panel var da bu filme değer mi onu demek istedim yorumlar ilk filmden daha kötü olduğu yönünde. Zaten ilk film benim için idare eder vaziyetteydi 2. film kötüyse boşuna elektrik gitmesin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

42" full Hd panel var da bu filme değer mi onu demek istedim yorumlar ilk filmden daha kötü olduğu yönünde. Zaten ilk film benim için idare eder vaziyetteydi 2. film kötüyse boşuna elektrik gitmesin

Şimdi bir saniye anlamadım.İlk filmden mi bahsediyoruz yoksa 2. filmden mi? Yukarda ilk filmin eureka versiyonundan bahsetmişsiniz. Şimdi ise ilk filmi seyrettiğinizi ikinic film için sorduğunuzu söylemişsizniz. Dikkat edin iron man 2008 yazıyor ilk film o. 1080p iron man 2 eureka mkv yoktur. BD-25 eureka vardır. 1080p olarark Wiki ve 13gb'lık ViSTA vardır.ViSTA yeni çıktı oldukça kaliteli.HD-Torrents'te EuReKa'dan boşalan 1080p yerleri dolduruyor ViSTA. Yanılmlıyorsam ViSTA'da bir grup değil tek başına çalışan vietnamlı bir kız Şimdi genel görüşüm olarak ben bilimkurgu ve görseli olan filmleri 1080p indiririm.Ama sizin görüşünüz farklı olabilir.Gereksinimleirmiz farklıdır beklentilerimiz de. Filme göre yorum yaparsam ilk filmden farklı değil son film. Hani ilk filmin üstüne birşey koymuyor farklı olarak. İlk filmde herşey ile ilk defa karşılaştığımız için daha merak uyandırıcı daha eğlenceli gelmişti doğal olarak.2. film de çok farklı değil sadece çok yeni şeyler sunmuyor. İlk filme 8.3 versem buna 8.0 veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 14 Eylül 2010; 17:23:39 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.