Şimdi Ara

Iron Man 2 (2010) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
3
Favori
37.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e zaten devam filmi olduğu adam konuşurken anton vankoyu göstermesinden belli oluyor ne bekliyordunuz ki :D
  • Hiçbirşey 4/4'lük olmaz zaten.Güzeldi bence Thor'a bağlanması hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Iron.Man.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA var 12,12 GB bu film için bu kadar kaliteye değer mi?

EuReKa en iyisidir.1080P bir panelin ya da monitorün varsa fullhd için 10-12gb normaldir hatta gereklidir. Ama fullhd panelin yoksa 4.37 gb ya da dts sesli istersen 6gb küsürlük versiyonlar da oldukça güzeldir.

42" full Hd panel var da bu filme değer mi onu demek istedim yorumlar ilk filmden daha kötü olduğu yönünde. Zaten ilk film benim için idare eder vaziyetteydi 2. film kötüyse boşuna elektrik gitmesin

Şimdi bir saniye anlamadım.İlk filmden mi bahsediyoruz yoksa 2. filmden mi? Yukarda ilk filmin eureka versiyonundan bahsetmişsiniz. Şimdi ise ilk filmi seyrettiğinizi ikinic film için sorduğunuzu söylemişsizniz. Dikkat edin iron man 2008 yazıyor ilk film o. 1080p iron man 2 eureka mkv yoktur. BD-25 eureka vardır. 1080p olarark Wiki ve 13gb'lık ViSTA vardır.ViSTA yeni çıktı oldukça kaliteli.HD-Torrents'te EuReKa'dan boşalan 1080p yerleri dolduruyor ViSTA. Yanılmlıyorsam ViSTA'da bir grup değil tek başına çalışan vietnamlı bir kız Şimdi genel görüşüm olarak ben bilimkurgu ve görseli olan filmleri 1080p indiririm.Ama sizin görüşünüz farklı olabilir.Gereksinimleirmiz farklıdır beklentilerimiz de. Filme göre yorum yaparsam ilk filmden farklı değil son film. Hani ilk filmin üstüne birşey koymuyor farklı olarak. İlk filmde herşey ile ilk defa karşılaştığımız için daha merak uyandırıcı daha eğlenceli gelmişti doğal olarak.2. film de çok farklı değil sadece çok yeni şeyler sunmuyor. İlk filme 8.3 versem buna 8.0 veririm.

Aradığım cevap buydu teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Eylül 2010; 19:51:57 >

• filmin dvd sini izleyip filmin sonunu izleyen var mı aranızda?
    ironman a göz kulak olan ajan çölün ortasına gidiyor ve bir krater görüyor bu kraterin yanında da çekiç gibi birşey var onu bulduk diyor telefonda. bu sahneyi anlamadım ben. ilk filmle mi ilgili? ilk filmi izleyeli uzun zaman oluyor hatırlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

filmin dvd sini izleyip filmin sonunu izleyen var mı aranızda?
    ironman a göz kulak olan ajan çölün ortasına gidiyor ve bir krater görüyor bu kraterin yanında da çekiç gibi birşey var onu bulduk diyor telefonda. bu sahneyi anlamadım ben. ilk filmle mi ilgili? ilk filmi izleyeli uzun zaman oluyor hatırlayamıyorum.

Thor'un yeni çıkacak filmi ile ilgili.
    http://www.imdb.com/title/tt0800369/

• quote:

O tek gözü kapalı olan abimiz Nick Fury yeni grup topluyor bu grubun adı Avengers, bu grubun filmini çekiyorlar.(2012'de vizyona girecek.)
    Hepsini oraya bağlıyorlar.
    Bu grupta diğer Marvel karakterleri olan Thor, Kaptan Amerika , bu filmde yer alan Black Widow , Nick Fury ve hatta Hulk yer alıyor.
    O çekiç/alet veya her neyse Thor'un.
    Thor'da seneye vizyonda aynı şekilde First Avenger: Captain America'da öyle.

En son The Avengers vizyona girecek umarım batırmazlar o filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 15 Eylül 2010; 1:22:29 >

• quote:

The Avengers üyesi Thor'u buluyorlar

• QuadroFX Mjölnir o çekiç/alet dediğin şeyin adı. Gereksiz bilgi. Ama olsun. Severim İskandinavları.
  • Vayy sinemada izlediğim için son sahneyi görmemişim.Demek thoruda hazırladılar.Benim anlamadığım hulk+thor+captan amerika karsına kötü karakter olarak kimleri koyacaklarki bunlarla başa çıkabilsinler.Hulk tek başına neredeyse yenilmez zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

QuadroFX Mjölnir o çekiç/alet dediğin şeyin adı. Gereksiz bilgi. Ama olsun. Severim İskandinavları.

Klasik Türk bakışı:

Thor'un Mjölnir'i gözükür.
    - Ne lan o?
    - Mjölnir diyolar.
    - Mjölnir ne lan?
    - Çekiç lan bildiğin vuruyon işte
    - Yok lan balyoza benziyor.

• Gungnir ile Mjölnir'i kapıştırınca klasik Türk bakışı bayağı uçar o zaman?
  •  Iron Man 2  (2010)
    Hastayım beyler
  • Son sahnede
    Thor Göründü

Genel olarak fena değildi.Özellikle Tony nin Çörek yediği sahne süperdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeysteBirVidyo

Iron Man 2  (2010)
    Hastayım beyler

bu kadında lazlık var kesin buruna bak yamuk sanki birazda

• quote:

quote:

Iron Man 2  (2010)
    Hastayım beyler

bu kadında lazlık var kesin buruna bak yamuk sanki birazda

• Onun burnunu yerim ben
  • quote:

Iron Man 2  (2010)
    Hastayım beyler

Off yapma bunu yapma bunu Bu kadın her filmde oynamalı bence o kadar güzel ki

• Scarlett, saçlar da ayrı yakıştı bu filmde.

Black Widow için süper bir seçim valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 16 Eylül 2010; 22:42:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Scarlett, saçlar da ayrı yakıştı bu filmde.

Black Widow için süper bir seçim valla.

Mükemmel seçim. Yalnız kadında harbiden bir geometri bozukluğu varmış gibi hissediyorum ben de. Gerçi çekiçi kılan da o geometri galiba. Scarlett.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 16 Eylül 2010; 23:12:10 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.