Şimdi Ara

Iron Man 2 (2010) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
3
Favori
37.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnuR

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

Iron Man 2  (2010)

don cheadle olmamış

• Terrence Howard'ın ikinci filmde olmaması kötü olmuş.
  • Daha net bir versiyonunu buldum arkadaşlar

Iron Man 2  (2010)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Daha net bir versiyonunu buldum arkadaşlar

Iron Man 2  (2010)

Hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 23 Temmuz 2009; 9:24:44 >

• Yeni fotoğraf.

Iron Man 2  (2010)
  • Comic Con'dan

Iron Man 2  (2010)

Comic Con Paneli
    http://www.youtube.com/watch?v=sKOd5IesTo8
    http://www.youtube.com/watch?v=0mYpOea1jjc
    http://www.youtube.com/watch?v=Owk2Q_9Gvks

War Machine'den ilk görüntü

Iron Man 2  (2010)

Film hakkında yeni bilgiler içinhttp://twitter.com/Jon_Favreau Jon Favreau'nun twitter hesabını takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 29 Temmuz 2009; 13:55:14 >

• Whiplash

Iron Man 2  (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 1 Ağustos 2009; 13:34:51 >
  • quote:

War Machine'den ilk görüntü

Iron Man 2  (2010)

• İron Man Benim... - Robert Downey JR.
  • Scarlett aşmış kendini.
  • DAHA TEKNOLOJİK DEMİR ADAM

Iron Man filmlerinin yönetmeni Jon Favreau ile MTV’nin gerçekleştirdiği röportajda sinemadaki yeni teknolojiler konuşulmuş. Başarılı yönetmen 3D ve IMAX teknolojilerine olan hayranlığını dile getirdiği röportajda Iron Man’den de bahsetmeyi ihmal etmemiş:

- Jon Favreau birkaç ay önce “Avatar” filminin yönetmeni James Cameron ile birlikte “Avatar”ın setini ziyaret etmiş.
    - Jon Favreau gördüklerinden etkilenmiş ve Marvel yetkilileri ile biraraya gelerek Iron Man’i 3D olarak çekmek istediğini söylemiş ama bu teklifi olumlu karşılanmamış.
    - Usta yönetmen önümüzdeki senelerde teknolojinin gelişimi ile birlikte 3D film çekmenin daha kolay olacağına inanıyor.
    - Jon Favreau’nun IMAX teknolojine bakışı da olumluymuş. IMAX olarak film çekmek veya çektiği filmin IMAX’e aktarılmasını istiyormuş.
    - Bu sene seyrettiği filmler içerisinde en çok beğendiği film Pixar’ın 3D olarak hazırladığı “Up” filmi olmuş.

Bakalım Jon Favreau yeni teknolojileri ilk hangi filminde kullanabilecek? Açıkçası 3D’nin mevcut teknoloji içerisinde uzun metrajı bir aksiyon film için çok uygun olmadığını düşünüyorum. Şimdilik 3D teknolojisi animasyonlarda başarı elde edilebiliyor. IMAX teknolojisinden yararlanabilmek için de filmin görsel efekt anlamında çok zorlayıcı olmamasının gerektiğine inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

DAHA TEKNOLOJİK DEMİR ADAM

Iron Man filmlerinin yönetmeni Jon Favreau ile MTV’nin gerçekleştirdiği röportajda sinemadaki yeni teknolojiler konuşulmuş. Başarılı yönetmen 3D ve IMAX teknolojilerine olan hayranlığını dile getirdiği röportajda Iron Man’den de bahsetmeyi ihmal etmemiş:

- Jon Favreau birkaç ay önce “Avatar” filminin yönetmeni James Cameron ile birlikte “Avatar”ın setini ziyaret etmiş.
    - Jon Favreau gördüklerinden etkilenmiş ve Marvel yetkilileri ile biraraya gelerek Iron Man’i 3D olarak çekmek istediğini söylemiş ama bu teklifi olumlu karşılanmamış.- Usta yönetmen önümüzdeki senelerde teknolojinin gelişimi ile birlikte 3D film çekmenin daha kolay olacağına inanıyor.
    - Jon Favreau’nun IMAX teknolojine bakışı da olumluymuş. IMAX olarak film çekmek veya çektiği filmin IMAX’e aktarılmasını istiyormuş.
    - Bu sene seyrettiği filmler içerisinde en çok beğendiği film Pixar’ın 3D olarak hazırladığı “Up” filmi olmuş.

Bakalım Jon Favreau yeni teknolojileri ilk hangi filminde kullanabilecek? Açıkçası 3D’nin mevcut teknoloji içerisinde uzun metrajı bir aksiyon film için çok uygun olmadığını düşünüyorum. Şimdilik 3D teknolojisi animasyonlarda başarı elde edilebiliyor. IMAX teknolojisinden yararlanabilmek için de filmin görsel efekt anlamında çok zorlayıcı olmamasının gerektiğine inanıyorum.

• scarlett mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

scarlett mı var

Melek gibi hatun ya hastayım.
  • Taş gibi ya..
    Rabbim özene bezene yaratmış
     Iron Man 2  (2010)

• Cennete mi düştük

Iron Man 2  (2010)

•  Iron Man 2  (2010)

• quote:

Iron Man 2  (2010)

Bende isterim.

• quote:

Iron Man 2  (2010)

• quote:

Iron Man 2  (2010)

Ne arıyor orda röportajı yapan adam

The Avengers'da da oynayacakmış Scarlett
    Edrward Norton , Robert Downey , Samuel L. Jackson'da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 1 Ağustos 2009; 17:55:55 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.