Arkadaşın tavsiyesi ve zorlamasıyla gittik izledik mecburen...
Pişman oldum gittiğime ama kıramadım işte arkadaşı...
quote:
Orjinalden alıntı: kidskiller
istanbulda sinemaya gittim ama bekledigim gibi cikmadi. Espriler güzeldi tony stark'ın filmdeki tum diyologlari ve makineleriyle konusmasi renk katmiş. Film fragmandan olusuyo resmen tüm action bölümleri fragmanda mevcut cok fazla bişey beklemeyin transformers gibi sadece fragman.
Yangın söndürücü robot.
ya bu film imdb'den 8.4 puanı hakediyor mu?
film çok güzel. iron man'in çizgi romanı ve çizgi filmi konusunda hiçbir fikrim yok, çünkü hiç okumaım, izlemedim. ama bu film güzel bir film. önyargılı gitmeyin, keyif alarak izleyin.
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
ya bu film imdb'den 8.4 puanı hakediyor mu?
Bir süre sonra düşer diye tahmin ediyorum.
cok süper tipi war.kücükken çizgi filmini hatirliorm..
ya bide bunun elnden duman ckan bi resmi war bi türlü bulamadm.
Filme geçen hafta gittim ve gittiğime kesinlikle değdi. Herşeyden önce çok eğlenceli bir film. Ayrıca Iron Man 'in nasıl Iron Man olduğu gayet güzel işlenmiş. Kesinlikle sıkıcı değil. Efektleri Transformers'tan çok daha kaliteli, akla daha yatkın. Ayrıca Transformers gibi göz yormuyor ve daha inandırıcı.
Bu tür filmler içerisinde en üst sırada diyebilirim. Aldığı notu bence hakediyor.
Filmde Afgan halkının aşağılanması gibi bir durum söz konusu değil. Tipik ezilen halk görüntüsü var fakat kötü adam olarak gösterdikleri kişiler bir çeşit terör örgütü. Ayrıca Amerikayla işbirliği içerisinde bir terör örgütü. Öz eleştiri de var filmde. Tabi Amerika'nın gücü, iyi insanları teması da işlenmiş. Ne bekliyordunuz ki zaten, adam sonuçta bir Amerikan kahramanı.
Filmden çıktığımızda serinin 2. filmi ne zaman çekilir diye düşünüyorduk...
Gerçekten güzel bir o kadar lezzetli bir film. Tekrar izlenebilir.
güzel bi filme benziyor ya seyretmek lazım hiç çizgi filmini falan seyretmedim ama...
quote:
Orjinalden alıntı: Ömer
Ömer begendiyse izlemeye deger bende tam karar vermemistim yüklesem mi diye
Film bence çok güzeldi... Aynen bende 2. si nezaman gelicek daha ikinci yarıda düşünmeye başlamştım...Ve gerçektende film gözyormayan efektlerle bezenmiş... İnce espiriler neredeyse kusursuz gitmeyen arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim gitmelerini... 8,5/10 veririm...
efektler için gittim ve güzeldi de özellikle ikinci kısımdakiler.. tek kötü yanı türkçe dublajlı olduğunu bilmeden girdik türkçe konuşmaya başlayınca dumur oldum.
Filme gittim.Gerçekten güzeldi.Yalnız 2. çıkacak.Bu çok belli oluyor filmden.Yalnız sonunu çok kötü kesmişler gibi geldi bana.2.sini çıkartmak için sonunu yarım kesmişler desem yeridir.Ben daha farklı bir son bekliyordum açıkçası.Ama film genel olarak çok güzeldi.
beş para etmez açıkçası ayrıca şu son zamanlarda çok fazla america kendini yücelten filmler yapmaya başladı vantage point bir ironman iki daha çok var yenilerden...
7 seansına gidiyorum bakalım nasıl filmmiş
quote:
Orjinalden alıntı: Ömer
2011 gibi çıkacak devamı.
Bu kadar vasat sıradan sıkıcı bi film olamaz kesinlikle gitmeyin arkadaşlar
@confused Ben artık senin yaşadığın dumuru çok yaşadığım için telefon açıp önceden soruyorum Türkçe Dublaj mı yoksa orjinal mı diye şehrimde bir yerde rasladım ve evimden km lerce uzak öyle böyle değil gitmek araba ile 1,5 saat ini alıyor...Sıfır trafikte tabiki... Ama değdi ve süper bir sinema keşfetmiş oldum...
@Razercode aşağıdaki linkteki topic e bakarsan bir arkadaşımız Iron-Man 2 , 3, 4 ün geleceğinden ve hangi tarihlerde beklendiğinden bahsetmiş...